פטריה בציפורן

shakedmish

New member
פטריה בציפורן

אני חושבת שיש לי פטרייה בציפורן בבוהן, יש מין כתם שהוא טיפה יותר כהה מהציפורן עצמה הקטע הוא שאני חיילת והולכת יום שלם עם נעלים סגורות, אמא נתנה לי מין תמיסה כזו לשים על הציפורן אבל אני לא יודעת איך בדיוק לשים, כי הפטריה עצמה מתחת לציפורן? איך ניתן לטפל בעניין?

mayanzz

New member
רופא עור ופדיקוריסטית

לי הייתה פטרת ב6 אצבעות בשתי הרגליים ואני בדרך להחלמה מלאה. לא יודעת איזו תמיסה אמך נתנה לך אבל מה שצריך הוא לחתוך את החלק הנגוע בציפורן (מומלץ פדיקוריסטית), לשייף את פני הציפורן כל 3-4 ימים ולחספס אותה ועל פני הציפורן לשים את התמיסה. החיספוס עוזר לציפורן לספוג את התרופה. אני משתמשת באגיספור שהיא תרופת מרשם הניתנת על ידי רופאים. לי זה עזר, אבל זה לוקח זמן והתמדה. ומחוץ לזה כדאי ללכת לרופא עור שיאבחן בוודאות שמדובר בפטרת (ויתן את המרשם לתרופה). בהצלחה,

shakedmish

New member
אני גם משתמשת באגיספור

אבל איך יהיה אפשר לחתוך את הציפורן? הפטריה כאילו נמצאת מלמטה....

mayanzz

New member
בשביל זה הפדיקוריסטית.

בדרך כלל זה מופיע בצד של הציפורן ואז אפשר לגזור. אבל בכל מקרה - לשייף את פני הציפורן ועל זה לשים את האגיספור בבוקר ובערב.

פטריה בציפורן

ברפואה המשלימה יש התייחסות קצת שונה לבעיות בריאות. יש משחות טבעיות שעשויות לעזור ואם אני לא טועה שמן עץ התה נחשב טוב לטיפול בפטריות במריחה על העור. מבחינה הוליסטית יתכן שמדובר ברעלים שהגוף מנסה להוציא החוצה, ואם יש בעיות נוספות מומלץ לגשת למטפל ברפואה משלימה. אם הבעיה היא רק הפטריה וזה לא מאוד מציק, נסי את הטיפולים החיצוניים, דאגי לשים טלק בנעליים על מנת שיספוג את הלחות שהפטריות אוהבות, ואת יכולה לבקר גם בפורום תרופות סבתא ולקבל רעיונות נוספים. בהצלחה

למעלה