פטריה בציפורן

SummerGirl

New member
פטריה בציפורן

איך נפטרים מזה אחרי שכל הטיפולים הקונבנציונלים לא עזרו?

*g99

New member
משהו שאני מכירה

נוזל בבקבוק שנקרא: MycroClear,זה אמור לעזור אחרי שבועיים עד שישה שבועות. הוא אומנם יקר (130 ש"ח) אך אולי יעזור לך. בהצלחה..

SummerGirl

New member
הבעיה היא

שכבר השקעתי די הרבה כסף בכל מיני דברים כאלה. לא מזמן גמרתי בקבוקון של נוזל שהומלץ בחום ע"י אודטה ועלה כ 150 ש"ח... וכלום. אבל תודה על העזרה

פטריה..

ישנו טיפול לרוב מוצלח מאוד ולא יקר.. טובלים את הציפורן הנגועה במים חמימים עם אקונומיקה למשך כ 10- 15 דקות , אח"כ כשהציפורן רכה גוזרים אותה כמה שאפשר ועל הבשר מטפטפים טיפה של שמן עץ התה. הציפורן שגדלה אח"כ לרב גודלת כבר ללא הפטריה.. בהצלחה, יעל

*g99

New member
שאלה

לפי מיטב ידיעתי (ויש לי),אקונומיקה זה חומר רעיל לגופנו.. האם זה נכון לטפל עם אקונומיקה? זה לא מסוכן?

אקונומיקה קוטלת פטריות ומחטא..

השימוש הוא חיצוני והאצבע הנגוע באה במגע של 10-15 ד´ , ישנם עקרות בית ומנקים שבאים במגע זמן רב יותר.. מה שכן האקונומיקה יכולה מאוד ליבש את העור, לכן ממולץ למרוח קרם בסוף הטבילה.

*g99

New member
תודה,

זה ענה לי על השאלה. אני נהגתי בצעירותי לחטא כל דבר עם אקונומיקה ללא כפפות כלל..זה היה טיפשי.כיום אם אני באה במגע עם חומר זה או חומר מסוכן כמו זה,אני ממהרת לשים כפפות. ושאלה אחרונה,האם העיצה שנתת תקפה גם לציפורני הרגליים? תודה.

רחלילי

New member
טיפול מערכתי בפטריה

הוא לנקות את מערכת העיכול ממנה. זה עוזר לגוף להלחם בפטריה ולהעלים אותה מאברים שונים ואם את במקביל נעזרת בדברים מקומיים (סטייל שמן עץ תה או אגיספור בנוזל על ציפורן שאת מגרדת כל יום) זה יעשה עבודה מעולה. את הדיאטה את יכולה למצא באתרים שונים תחת מילות החיפוש CANDIDA+DIET עוד המלצה היא לוודא שזו אכן הפטריה שיש לך בציפורן עי שתעשי משטח של ציפרן (עושים דרך קופת חולים וזה לא עולה כסף). אני אגב לא מטפלת אלא מדברת מנסיון שלי שבו שילבתי דיאטה כזו לכמה חודשים יחד עם טיפול מקומי וזה עשה עבודה מצויינת.

למעלה