פטריה בפה

קטי נמר

New member
פטריה בפה

בגיל 3 שבועות התגלה לביתי פטריה בפה שעברה לטוסיק לאחר טיפול בנסטטין רדימיקס הפטריה עברה בפה וגם בטוסיק , עלי לציין כי אני לא קיבלתי טיפול היום אני ראיתי סימני אדמומיות בטוסיק האם יכול להיות כי הפטרייה חזרה . מה גם שאני מרגישה לפעמים עיקצוצים בשד לאחר הנקה או לפני הנקה. במידה ולי יש גם פטרייה בשד איזה טיפול ניתן למקרה זה.

קטי נמר

New member
המשך לפטרייה ושאלה?

כיום ביתי בת 6 שבועות,באיזה גיל אפשר להרגיל תינוק יונק לבקבוק עליי לציין כי אין לי בעייה של עבודה היות ואני עובדת מהבית אני שואלת מכיוון שהיהי לי קשה להרגיל את ילדיי הקודמים לבקבוק כאשר רציתי לעבור לפורמולה בגיל מאוחר

התחלת בקבוק

בדרך כלל אפשר להתחיל 6 שבועות לאחר הלידה, כי אז לרוב ההנקה מבוססת. כדאי לשים לב שאין לתינוקת קושי לעבור בחזרה להנקה, ואם יש, לדחות עוד קצת את הבקבוק. ישנם תינוקות שלמרות שנותנים להם בקבוק כל יום, פתאום יום בהיר אחד מסרבים לשתות ממנו. זה ענין של אופי ורצון התינוק. בהצלחה! אורית מדריכת לה לצ'ה

פטריה בשד זה כמו צירי לידה

לפני שמקבלים אותם שואלים : איך אדע שיש לי צירים? לפי התיאור שלך כנראה שאין לך פטריה, כי פטריה זה כאבי תופת. זה נשמע כמו התחושות הרגילות של זרימת חלב בצינורות החלב. לגבי סימני האדמומיות בטוסיק- יתכן שהפטריה חזרה, אבל צריך לראות בשביל לדעת. אפשר לקנות בייבי אגיסטן ללא מרשם ולראות אם זה עוזר. הרבה בריאות! אורית מדריכת לה לצ'ה

למעלה