פטריה בנרתיק

שרון1010

New member
פטריה בנרתיק

מה הפתרונות האלטרנטיביים לטיפול בפטריה בנרתיק? תודה מראש, שרון.

פטריה בנרתיק

שרון ערב טוב. הפטריה בנרתיק בד"כ מסוג קנדידה נגרמת בד"כ בעיקבות שימוש נרחב באנטיביוטיקה והורמונים ,עצירות כרונית, זיהומים סביבתיים, מצבי סטרס וכמובן תזונה המבוססת על פחממות ריקות , מזונות מעובדים וחומרים משמרים. הטיפול בפטריה מתחלק למס´ שלבים ובגדול לטיפול ומניעה. בזמן נוכחות הפטריה, מומלץ לטפטף טיפה של שמן עץ התה על פד ולהניח על התחתונים למשך 2-4 שעות ואז לאוורר ( ללכת בלי פד) 2-4 שעות וחוזר חלילה. כמו כן מומלץ לעשות שטיפות ואגינליות עם חומץ תפוחים ( כף על 1/2 ליטר מים) .(ישנם גם נרות ואגינלים שרוקחים במיוחד בבתי טבע). מומלץ לקחת חומצה קפרילית ולהעשיר את התזונה בשום . כדאי לדעת כי הזיהום הפיטריתי מקורו במע´ העיכול לכן ע"מ להפתר מהפטריה לתמיד חייבים לעשות ניקוי גוף וכבד טיהור הכולל שמירה קפדנית על תזונה (מכיוון שהתזונה לקנדיה הינה מאוד נוקשה אינני נותנת אותה ללא איבחון מעמיק המבטיח כי גופך יכול לעמוד בה) וכן חיזוק פלורת המעיים ( בעזרת תכשירי פרוביוטיקה) ומערכת החיסון. אם הינך סובלת מפטריה זו יותר מפעם אחת מומלץ מאוד לגשת לטיפול מעמיק אצל מטפל רב תחומי . בריאות יעל

m_katzmann

New member
ניקוי גוף וכבד../images/Emo144.gif

יעל שלום, אני מרגישה בזמן האחרון שאני חייבת לעשות משהו לניקוי הכבד. מדי פעם בפעם אני עושה יום של צום המבוסס רק על שתיית נוזלים, אבל זה קשה לי מדי. אין לי בעיה פיזית להתמודד עם חוסר האכילה אבל אני מקבלת כאבי ראש. אני מצליחה להשתלט על הכאבים בעזרת משפטים חיוביים, אבל אם את יודעת על תזונה מסויימת שמחזקת את הכבד ומנקה אותו - אשמח לשמוע.
מאיה

כמה מילים כלליות

מאיה היי ישנם כמה דברים שניתן לנקות את הגוף מבלי לצום - הרבה מים עם לימון ( הלימון מנקה כבד..) וכן שתיה של מיץ עשב חיטה שמאוד מנקה את הכבד. גם ספורט הגורם להזעה ובעיקר עבודה על גמישות תומכת באנרגית הכבד ומנקה אותו. זה ממש בגדול ובכלליות. יום נפלא יעל

m_katzmann

New member
מיץ עשב חיטה

היי יעל, לפני כשנה ניסיתי לשתות מיץ עשב חיטה אך קיבלתי שלשולים והפסקתי. האם זו תופעה מוכרת ומה יש במיץ הזה של עשב החיטה שעושה אותו לכל כך מיוחד? מאיה

עשב חיטה

עשב חיטה ( או שעורה) הינו מקור תזונתי עשיר מאוד . הוא עשיר בכלורופיל, ובעל ריכוז גבוה של ויטמינים , מינראלים , חומצות אמינו ואנטי אוקסידנטים כל אלה עוזרים למיץ לסייע בפרוק המזון תוך שמירה על החיידקים הטובים במעיים. הכלורופיל הינו אנטי חיידקי ואנטי דלקתי וכמובן אנטיאוקסידנט ומסייע לגוף לסלק מתכות כבדות ורעלים שונים . מעבר לנתונים המדעיים.. עשב חיטה הינו ירוק, והצורות העתיקות עלי האדמות הנם ירוקים , הירוק הינו הסימן הטבעי להפיכת האור, מים ומינראלים למזון. הכלורופיל ( המעניק את הצבע הירוק) הוא ההופך את אור השמש ( בפוטוסינטזה) לאנרגיה כימיקאלית טבעית. הירוק הינו צבעו של הכבד המשוייך לאלמנט העץ הוא מקושר לרגשות (בעיקר כעסים) שאנו אוגרים ומפריעים לזרימתה התקינה של אנרגית הגוף. הכבד אחראי על טיהור הרעלים הן בראיה המערבית והן בראיה הסינית ומיץ עשב חיטה מחזק את האנרגיה של הכבד ובכך עוזר לטיהור הגוף. לגבי השילשולים, זה בהחלט סוג של טיהור אבל אם זה מלווה בכאב, או שילשול מעבר לסביר מומלץ להפסיק מייד את השתיה , אם השילשול בא ללא תופעות נוספות אפשר לתת לגוף כמה ימים של ניקוי , בימים אלו לשתות הרבה, לאכול מאכלים שאינם משלשלים. בכל מקרה שלשול מעל 3 ימים מחוייב המעקב של מטפל. ישנם עוד מוצרים בשוק שמנקים את הגוף כמו פטריית שיטקר של טיבעוני אני אינני מכירה אותה באופו אישי אך את יכולה לפנות למח´ ההדרכה שלהם הם ישמחו לתת לך אינפורמציה. יום טוב יעל

m_katzmann

New member
../images/Emo51.gif עזרת לי לבחור להתנסות מחדש

יעל תודה, עזרת לי ממש בבחירה הנכונה אני מקווה לניקוי הגוף. שמעתי רבות על עשב החיטה אבל לאחר "החוויה" שהיתה לי החלטתי לוותר. היום אני יודעת ששלשולים זו תגובה בריאה של הגוף ובאמת אנסה זאת שוב. מאיה

למעלה