פטריה בלשון

פטריה בלשון

לבנות (12 חו') יש כבר הרבה זמן פטריה לבנה על הלשון. לא נראה שזה מפריע להן בכלל אבל לי זה מפריע, והפה שלהן גם קצת מסריח, כנראה בגלל זה. בהתחלה קבלנו דקטרין אורלגל, אח"כ אורקורט- שהטעם שלו ממש מחריד ולא כ"כ שמתי להן. למישהי יש פתרונות נוספים?

מ12

New member
קודם כל - זה מדבק

ולכן צריכים להפריד את המוצצים/בקבוקים שלהם כדי שלא להסחב עוד עם הפטריה. המטפלת של הבנים טוענת שפטריות לא כואבות ולכן זה לא מפריע להן. משהי(סליחה, לא זוכרת מי) כתבה לא מזמן שכשנותנים תרופה נגד פטריות, להמשיך עוד קצת גם אחרי שנדמה שעבר כדי שלא יחזור. לגבי תרופה נורמלית כדי שזה יעבור- צר לי, אין לי מושג. רפואה שלמה.

דנשי12

New member
מיטל - האם הבנות עושות אינהלציה?

או עוברות טיפול מונע? אם כן - זה עלול לגרום לפטריה. חשוב לשטוף להן את הפה לאחר הטיפול.

לא. הן לא עוברות אינהלציה

וזה די בעיה לעשות הפרדה כי הן עצמאיות בקטע של המוצצים וסוחבות לבד. אני מרתיחה את כל המוצצים בבית כל ערב כבר תקופה ארוכה, אבל זה לא ממש עוזר...

TOVA22

New member
גם החבר'ה שלי סובלים מפטריה

לסרוגין. "סטרילזציה" של כל המשחקים, בקבוקים ומוצצים זה בעייתי כי הם דוחפים הכל לפה (הם בני שנה) ונדבקים שוב ושוב אחד מהשני. הרופא שלנו אמר שהפטריה יכולה לגרום גם לחום ! ואכן הם קיבלו כמה פעמים חום בגלל הפטריה. בנתיים אני מורחת דקטרין ומקווה לטוב.

למעלה