פטריה|אההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

amitush26

New member
פטריה|אההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הייתי חייבת!!! הייתי חייבת לפתוח שרשור חדש!!! שפגט בימין!!! שפגט בימין!!! אההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אוף... אגב, לא פתחתי שירשור רק בשביל זה... אני שוקלת לעבור לבת-דור, אבל מצד שני- אני מתקדמת בסטודיו שלי! אבל רק מבחינת גמישות ומתחיות... מבחינת רמה אני פחות משתפרת, ואני נורא רוצה כבר לדעת בלט והכל וזה יקח לי הרבה יותר זמן בסטודיו שלי ואם אני אעבור לבת-דור אני אעזוב את הסטודיו הזה וזה הסטודיו הכי טוב שהייתי בו עד עכשיו... אני לא יודעת לאן ללכת... חשבתי לפני השיעור שזהו, שאני הולכת לבת-דור... אבל אלוהים! עשיתי היום שפגט! אני כן מתקדמת! אוף... אני לא יודעת מה לעשות... וגם לא בטוח שבבת-דור יש ג'אז...

amitush26

New member
../images/Emo187.gif*תיקון-

אני לא פחות משתפרת בסטודיו שלי מבחינת רמה, אני משתפרת, אבל בקצב יותר איטי...

לדעתיי..

תעברי למקום שבו תוכלי להעלות את הרמה. בגלל שבגמשות את יכולה לעשות מתיחות בבית ולהמשיך להשתפר. אבל מבחינת רמה, זה יותר קשה להתקדם בבית, את צריכה בשביל להתקדם ברמה איזהשהי מסגרת טובה שבאמת תעלה אותך ברמה.

amitush26

New member
../images/Emo187.gifאוף... אבל מה עם החברות?

והמורות? והמורים? כדאי לי להתייעץ עם המורה? אוף... הלב רוצה להשאר אבל המח רוצה ללכת...

עצה-

לכי לאן שאין לך חברות. זה נשמע מוזר ומטורף אולי, אבל זה מצויין. הרי עם חברות, את בטח מדברת קצת, אפילו בלי להתכוון, סתם דברים קטנים, אני מכירה את זה, ואיפה שאת לבד, יותר קל לך להשקיע את עצמך בריקוד, לדעתי. אני רוקדת ככה, אין לי ממש חברות שם, כאילו הבנות סבבה והכל, אבל אני לא יוצרת איתן קשרים מעבר למסגרת המחול, וככה אני מרגישה שאני משקיעה יותר מחלקן, שיותר מדברות מאשר עובדות... ולכי לאן שתתקדמי, לא איפה שנוח לך, כי עם נוחיות לא תתקבלי אחר כך ללהקות נחשבות...

את צודקת, זו בהחלט בעיה.

אבל את באה לחוג גם להנות עם חברות ולהחליף מילים עם המורה אבל דבר ראשון את באה לשם ללמוד ולהתקדם. תוכלי לשמור איתם על קשר... בהצלחה.

אני למדתי בבת דור בסדנה בחופש הגדול

כמה ימים..היה דיי נחמד אם יש לך שאלות אני אשמח לענות לך

Mr GK

New member
אין אפשרות ביניים?

הכל שחור או לבן? אין אפשרות שתקחי כמה שיעורים בבת-דור בלי לפרוש מהסטודיו שלך, כדי לראות אם העניין מתאים לך?

TheBlackFairy

New member
ממליצה לך../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

להשאר בינתיים בסטודיו שלך, ולקבוע לך שיחה עם המנהלת של בת דור, על מנת ללכת לראות שיעור (כדאי לנסות) במיוחד כדי לראות את הרמה שם ואז תחליטי, אל תעזבי ישר את המקום שלך
.

למעלה