פטיש שעירות

Surrealistical

New member
פטיש שעירות

(פוסט שני ביומיים לא בגלל רצון נואש לצומי אלא כי זה משהו שכבר כמה זמן מסקרן אותי)
אוקיי, אז שמתי לב שיש פטיש כמעט לכל דבר. דבר שאפילו הוזכר בכתבות מסויימות שקראתי. לא משנה עד כמה הזוי, מגעיל, לא קשור לסקס זה יכול להיות - כנראה שיש לזה פטיש. האם יכל להיות שאין פטיש לנשים שעירות?
אני יודעת שיש פטיש לשער ארוך של נשים, או לנשים שלא מגלחות שער ערווה, אבל האם יש גברים שמתחרמנים מנשים שיש להן שערות במקומות כמו בטן, גב, חזה וככול שיותר ככה יותר טוב?
אישית, לא יצא לי להתקל. דבר שמוזר בעיני כי בסופו של דבר שער גוף זה משהו בסך הכל טבעי, ואחרי שנתקלתי בפטשים ממש הזויים זה נראה לי עוד יותר מוזר שאין בכלל גברים שמתחרמנים משער גוף על נשים.

most solid

New member
יש,סוריאליסטית ,אבל

שיער בכל מקום אחר בגוף ,בנוסף לערווה ,שלא יהיה כמו שיערות של בבון אלא עדינות כאלה זה יפה,לפחות לפי טעמי,טבעי ויפה,כן.

Sharoman

New member
לא יודע לגבי חזה ו/או גב

אבל לשחי ורגליים יש פטיש.

למה את שואלת?

Surrealistical

New member
אחרי כל ההתעסקות

עם שערות בחיים שלי, זה משהו שמעניין אותי. כי כמו שאמרתי - נראה לי מוזר שלדברים הרבה יותר הזויים יש פטשים ולזה אין.

Sharoman

New member
יש הרבה אנשים שאוהבים מראה טבעי

היה פה בחור אחד (שאולי עוד יחזור) שמצא הנאה גדולה מאוד בחופשיות של האישה עם הגוף הלא מגולח שלה.
עד לרמה שבה ציין בחורה שהיה איתה עם (אם אני זוכר נכון את הציטוט) "שערות בגב שלא יביישו מתאבק אוזבקי" שלא הפריעו לה עד כדי כך והייתה כ"כ חופשיה עם עצמה במצב הזה שזה היה אחד הדברים שהכי עשו לו את זה, לפחות איתה.
כלל ברזל שאני אימצתי מנסיון חיי הוא שלא אומרים איכס על אוכל, או במילים אחרות כל תופעה מקבלת (לפחות) שתי חוות דעת שונות, ודבר שמאוד עשוי להגעיל אותך יכול למשוך מאוד אדם אחר, ולהפך.
השאלה היא רק למצוא את האדם הנכון.

turangaleela1

New member
מה שהוי ליפה זה שאפשר לקרוא לדבר כזה פטיש

זה כמו שאניאחפשנשיםעם פטיש לגבר עם שיער על הראש.
זה לא פטיש, ככה אנחנו נראות!

למעלה