פטיפון

זה משנה למשהו חדש ישן ואפשר להשיג

אים מגבר ורמקולים בפחות 400 זה מכיר מוגזם היום שקשה קצת להשיג פטיפון אים אמפליפייר מובנה בפחות אך גם דברים במחירים כאלה נחטפים כמו לחמניות חמות בלי לדבר יותר מידי אני הצלחתי להשיג רדיו יפה + פטיפון ב50 שקל אומנם כרגה הוא יושב בצד עובד פיקס אבל זה הישג כי שומעים יפה גם ברדיו וגם בפטיפון והמכשיר יפה והעיצוב יפה הוא יושב בצד כרגה בגלל קצת חוסר מקום אבל יגיעה גם זמנו לשוב לנגן ולעמוד לבד על המדף אז ככה שמשהו מעוד מחפש משהו הוא גם מוצא וגם במחיר סביר

פטיפון ב400 שקל למה כל כך יקר

אני אוסף מכשירי רדיו וגם פטיפונים ויש לי הרבה פטיפונים ואל אף אחד לא השקעתי 400 שקל אפילו לא על רדיו אים פטיפון שהוא מאוד איכותי ואפילו על פטיפון שמנגן תקליטים עקומים וסרוטים הוא עובד על מנורה אחת ושומעים בו יפה וחזק בשוק הפשפשים אפשר למצאו פטיפון טוב גם בפחות והרבה ב400 שקל אפשר לקנות אפילו 3 לאוסף שלי אני יכול לקנות בין 6 ל8 או יותר פריטים לאוסף זה יכול להיות רדיו או פטיפון

ran lir

New member
חברה אתם בסדר?../images/Emo39.gif

שמעתי את איכות הקול של הפטיפן ב-400 שקל .למי שיש תקליטים מלפני 50 שנה( מונו )המכשיר הנ"ל יותר מבסדר.תקליטים מעידן הסטראו כשהם במצב נגינה סביר ישמעו אחרת במערכת משולבת ואיכותית.מערכת כזאת בחיים לא תעלה 400 שקל ואפילו לא בשוק הפישפשים.אז קצת כבוד למערכות האיכותיות עם מגבר ומערכת רמקולים כמו שצריך וגם קצת כבוד לתקליטים שכל כך אהבנו.

למעלה