פטור מתיאוריה

nati1818

New member
פטור מתיאוריה

מישהו יודע תשובה על בטוח מה הולך לגבי פטור מתיאוריה למי שיש רישיון B במשך 3 שנים ומוציא רישיון a1 כל פעם אומרים לי תשובה אחרת ב *5678 אמרו לי שמגיע לי פטור אך שמעתי שלהרבה לא נתנו את הפטור ולגבי טסט אמרו לי שאני צריך לעשות טסט ולא רק מבחן שליטה אז אם למישהו יש תשובה אני מאוד אודה לו נתי

דדינגו

New member
מגיע לך פטור

אם היה לך רשיון עד 500 סמ"ק לפני 1.1.07 מגיע לך פטור. אני קיבלתי את זה בבניין "דן-דיזיין" ליד קניון איילון ברמת גן. פשוט לגשת לתור הקצר שכתוב עליו "פטורים מתיאוריה ועוד משהו שאני לא זוכר", להציג את הטופס שאיתו אתה הולך לעשות רשיון ("טופס ירוק"), ולקבל את הפטור. מבחן שליטה - מאחר שלא עשית עד ה-30.6.08, אז באמת אתה נדרש כבר לטסט מלא. לגבי השאלה אם אתה מחוייב לעשות 8 שיעורים או לא - זה אין לי מושג, 'צטערת.

dance fr3ak

New member
הבן אדם בלי רישיון לאופנוע

אז אני לא מבין למה אתה אומר לו שמגיע לו פטור. נתי, אין לך פטור מתיאוריה אם אתה רוצה לעשות A1. בשביל לעשות רישיון A1 אתה צריך לעבור גם מבחן תיאוריה, גם מבחן שליטה, ואם תצלח בשני הנ"ל, תעבור מבחן מעשי "מחוץ למגרש" לרישיון A2- אתה פטור מתיאוריה וממבחן מעשי. רק מבחן שליטה. כך או כך- זכור שלא משנה איזה רישיון יהי לך, המורה ילמד אותך איך לעבור טסט, ולא איך לרכוב, אז תהיה זהיר ותשאף ללמוד תמיד. בהצלחה.

nati1818

New member
תודה על העזרה גבר

ביררתי את זה טוב טוב עם הרבה כבר אז התשובה שלך נכונה היום עשיתי שיעור רכיבה ראשון היה סבבה קצת מלחיץ אבל עם זאת ממש ממש כיף ואני מקווה שאהיה מוכן לטסט כמה שיותר מהר

למעלה