פטגוניה

shloosh

New member
פטגוניה

היום ראיתי 2 תוכים מסוג קוניור פטגוניה בחנות ג'ונגל בדיזינגוף סנטר. ואני חייב להגיד שהתאהבתי בו!!!! זה התוכי הכי חמוד שראית .... הוא דיבר איתי ומשחק ויש לו קול כזה חמוד!! שבא למעוך אותו! הוא גם יפה,וגם הוא יותר גדול מכל הקוניורים והלורים וכל אלה... בקיצור התלהבתי עד ששמעתי את המחיר 2500 שקל... ממש ביאס אותי כל הקטע הזה. רק אני יודע שבחנויות האלה המחירים בשמיים 8500 שקל רצו לקאקדו. 1600 ללורי קשת ו-4500 לאקלקטוס. לורי עולה 800-900 ואקלקטוס בערך 3000.... אז חשבתי אולי גם המחיר של הפטגוניה יותר נמוך באזור ה-1000-2000... מישהו יכול להגיד לי מה המחיר אצל מגדלים לא יקרים ובאיזה מחיר אפשר להשיג אחד כזה? מישהו יכול להמליץ לי עעל תוכים שיש להם קול חמוד כזה? והם נחמדים ובכזה גודל??????? הוא 45 ס"מ בערך והלורים והקוניורים בערך 30. זה הבדל גדול! תודה לעוזרים,זה די דחוף.!

הייי

אני מכירה את החנות הזאת האמת למרות שהמחירים שלהם מופרזים אני נורא מבינה את המחירים כי הם מטפחים את התוכים שלהם בצורה ממש ממש טובה לא ראיתי חנות שמחזיקה תוכים במצב כל כך טוב כל התוכים שם זוכים להמון תשומת לב והם כולם במצב רגוע יחסית לשאר החנויות שבהם התוכים במצב ממש ממש מביש אני קניתי מהם דררה לבנה,היא הדררה הכי רגועה על פני היקום,והיא במצב מעולה.. ממש ממש מעולה כל התוכים שם עברו בדיקות והחנות נוהגת בהם כאילו והם חיות המחמד שלהם. אני אומרת,שווה להשקיע עוד איזה כמה מאות שקלים בשביל תוכי כזה שמוכרים שם.. אני ממליצה נורא על הפטגוניה ששם... בהצלחה

ckoby

New member
גוזלים מוחתמים

אם את מעוניינת יש לי פטגוניות מוחתמות קוניור חזה אדום קוניור שמש ומוסטש ועוד שבועיים יהיו גם קווקרים כולם מוחתמים ברמה והמחירים הם בערך חצי ממה שרשמת 0528414091 קובי

למעלה