פח הזבל

פח הזבל

שפכו לכאן את כל הזבל הרגשי שלכם... את כל הבלה-בלה-בלה חרטא-חרטא-חרטא ידה-ידה-ידה של השופט, הקורבן וספר החוקים, אתם מוזמנים לשרשר לכאן. נעשה שרשור פח-זבל. מגיע לנו להיות חופשיים, ומאושרים.
 
בלה בלה בלה

גלופ גלופ גלופ גלופ בלה בודו בופ גריפי דריפי שריפי קריפי זיפי ציפי פלופ קלוק טוק סמוק שמוק לוק או היייייייהההההההיייייההההייייההה זהו ניקיתי
 

jedi

New member
אוקי

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
פיו *צליל של אנחת רווחה* קצת יותר טוב
 

jedi

New member
משום מה, ממש לא נוח לי עם

ההודעה הקודמת. הרפלקס הראשון שלי היה לבקש מחיקה, אבל עכשיו אני חושב, בטח מסתתר פה איזה שיעור, לא? רק מה, אני לא בטוח איזה שיעור.
 

יה-יה

New member
כמה מכיל הפח?

* אולי אני סתם מייפה את המציאות ומסתובבת בתחושה שהכל בסדר. * אולי אני לא אמצא עבודה "שווה" כמו שחשבתי? * אולי אני אצטרך לחזור הביתה, כי לא יהיה לי כסף לשלם שכ"ד? * אולי תחושות הבטן הן... סתם גזים
* אולי ואולי ואולי...
 
ואולי זה לא משנה כמה או מה מכיל הפח

הפח מכיל הרבה זבל, שמתבטא בצורות שונות(הזבל נשאר אותו הזבל) בהתאם לארועים, לתגובות שלנו, ולרגעים בהם אנחנו פחות מודעים - נוכחים. לדעתי זה לא באמת משנה מה הטפיל אומר, הוא אומר כל כך הרבה דברים כל כך הרבה שטויות, והכל נובע מאשליות, ממשהו שלא באמת קיים. פשוט לבחור, לבחור לא להקשיב לטפיל, לא להזדהות עם הדברים שהוא אומר, הדברים שהטפיל אומר תמיד יהיו מבוססים על העבר, מושלכים על העתיד, במטרה לתקוף. לבחור להקשיב לתבונה, להישאר נוכחים ברגע הזה, להבין שכל מה שהיה ויהיה הוא בגדר אשלייה, והחופש נמצא כאן ועכשיו. אחת הדרכים לנקות רעלים רגשיים, היא לחפש/לייקש את הרגשות המנוגדים, ולעשות איתם החזרת כוחות.
 
הנה זה בא ../images/Emo6.gif

זבל רגשי 1: איזה מעצבנת זאת שראיתי היום. יש בה משהו ממש מעצבן. נוכחות מעצבנת. (היא בכלל אל דיברה. זה רק מה שהיא משדרת דרך המבט). יש בה משהו מרוחק כל כך, שבא לי להעיף לה איזה סטירה ולצעוק לה בקול: "מה הקטע שלך?" זבל רגשי 2: קרובת משפחה שלנו והבת שלה מעצבנות אותי. הן נודניקיות, חטטניות וקרציות. זבל רגשי 3: אמא שלי מאד מעצבנת אותי בהרגל מסוים שיש לה. היא אוהבת לשתף אחרים בפעולות שהיא הולכת לעשות. אני יושבת לי וקוראת עיתון, והיא מדברת בקול על מה שהיא הולכת לעשות. זה ממש מציק!
 
למעלה