פחי ג´ו

פחי ג´ו

משם נלקח השם פחי שואו (סתם רשמתי את זה) מי שיודע את הסיפור המלא של שיא הרגש וכמובן יש לו זמן אז אני מבקש ממנו לכתוב פה זה אמור להיות על איז אחד שמשתלט על אנשים ופחי שואו שמנגן במועדון המרקיד מוציא אותם או משהו

זה מהראיון עם שלומי

התקליט השביעי היה תקליט שנכתב סביב סיפור, שנקרא "פחי שואו והמופע של שיא הרגש". בקצרה: זה סיפור שעסק בקונפליקט בין מוסיקה שנקראה "אמצע הדרך" לבין רוק כבד. היו שם שני אנשים, אחד מהם נקרא פחי שואו והשני לוימטאל. לוימטאל היה רודן בעיר עתידנית שהקיף את העיר במערכת הגברה ושלט על התושבים באמצעות סם שנקרא "הרעש המטאלי". פחי שואו היה היחידי בעיר שהיה מסוגל לבטל את הרעש המטאלי במועדון בקצה העיר שנקרא "מועדון המרקיד". הוא היה מנגן וכשהגיע לשיא הרגש הרעש המטאלי היה מתבטל. ככה הוא נתן לאנשים לנוח מהרעש המטאלי וכמובן שהעריצו אותו מאוד. השירים בתקליט הם חלק מהסיפור של איך לוימטאל מנסה להרוס את מועדון המרקיד ואת פחי שואו. בסופו של דבר החלטנו, הלהקה, לא להשתמש בסיפור אלא לשיר רק את השירים. אפילו חשבנו להעלות אותו ב"הבימה", הם הסכימו אבל החלטנו שהשירים ידברו בעד עצמם והוצאנו אותו בתור תקליט רגיל. גם אותו אני מאוד אוהב. אבל אני חושב שזה לא סוף הסיפור

מהאירוח שלו בפורום וואי נט

ליתר דיוק. זה פחות או יותר כל הסיפור שסופר גם כשיצא הדיסק. חבל שהם לא הלכו עם זה עד הסוף. לגבי פחי ג´ו - אכן משם בא השם - איזה מוסך/פחח בצפון שמשינה ראו את השלט שלו מהכביש.

למעלה