פחית שמפיניון

JohnPaul

New member
פחית שמפיניון

ראיתי ראש פטרייה, ראיתי ראש פטרייה, ראיתי ראש פטרייה, נולדתי ומתי, נולדתי ומתי. ראיתי ראש פטרייה, ראיתי ראש פטרייה, ראיתי ראש פטרייה, נולדתי ומתי, נולדתי ומתי. ראיתי ראש פטרייה, ראיתי ראש פטרייה, ראיתי ראש פטרייה, נולדתי ומתי, נולדתי ומתי. ראיתי ראש פטרייה, ראיתי ראש פטרייה, ראיתי ראש פטרייה, נולדתי ומתי, נולדתי ומתי. מה עומד מאחורי מילותיו של דאמו סוזוקי, סולן להקת Can? למה התכוון המשורר? איזו פטרייה? פטרייה אטומית, פטרייה הזייתית? בעיניי כלום, אבל מי שרוצה לפרש מוזמן. זהו השיר Mushroom מתוך יצירת המופת של קאן (ולא היחידה), Tago Mago, והוא גם הקליפ המצורף להיום. בחלק הויזואלי, מקבלים סרטון פנטסטי עם חלקים מהופעות של קאן, סצנות מסרטים ישנים, וסתם תמונות משונות, שמלווה נאמנה את הטירוף הסמוי של הלהקה. מוסיקה שכל המילים קטנות עליה, פשוט לשמוע (עכשיו גם לראות). Can - Mushroom.

Mr Mustard

New member
קליפ מגניב

ובלי ספק, שיר ממש ממש מגניב. ובעצם, קאן הם להקה ממש ממש מגניבה, בלי ספק
. לכל אלו שעוד לא מכירים את קאן ומפחדים ממנה בגלל הכינוי ה"קראוטי" או ה"פרוגי" שהם קיבלו, אני נורא ממליץ לכם לנסות.

Barmelai

New member
שיר נהדר מאלבום מופת

ומה ש J הביא עוד יותר טוב, מאותו אלבום. אל תפספסו את שני הקליפים האלה, הם יותר מקליפים, הם שער למוסיקה כל כך מיוחדת ושונה שהיו צריכים להגדיר אותה כז'אנר בפני עצמו ולתת לה שם. אם אחד פה יציץ ויפגע, הקליפים האלה עשו את שלהם. ולהתחיל באלבום TAGO MAGO כמובן, אחר כך השאול היא הגבול

Mr Mustard

New member
אני בטוח אילו מהם אני מעדיף

אולי את הביצה, אולי את הטאגו, אבל בכל מקרה, לשומע Can המתחיל בהחלט הייתי הולך על הביצה. Tago Mago הוא אלבום משובח, אבל נורא ארוך וטובעני, לא כדאי להתחיל איתו לדעתי.

JohnPaul

New member
פרט טריוויה לא כל כך מעניין

למשמעות של "Ege Bamyasi" אין שום קשר לביצה. המשמעות היא "במיה אגאית", יעני במיה מאיזור הים האגאי, בשפה הטורקית. את הסיבה שאני יודע את זה, אני מקווה שתגלו בזמן הקרוב.

pasteran

New member
מגניב ביותר

למרות שאני שונא גם פטריות וגם כרוב חמוץ. בהחלט להקה שצריך לחקור

John Barleycorn

New member
יפה

לא הייתי ליד המחשב ביומיים האחרונים, אבל האלבום הזה איכשהו התנגן במערכת בין רבים אחרים. הייתי במצב רוח פסיכדלי בסוף השבוע.

LadyG

New member
המצב רוח שלך מוצא חן בעיני ../images/Emo13.gif

אולי תקפוץ לבקר בפורום השכן?

למעלה