פחחח......

engel_j

New member
פחחח...... ../images/Emo95.gif

אז צומחת לנו שן שניה, טפו טפו כמעט בלי תופעות לוואי, אז לכל אופן חשבתי לתומי שהמילה הראשונה של ליאל תיהיה "אבא" למען האמת אני מנסה ללמד אותה את זה כבר 8 חודשים , אבל הפגפגינה החליטה לעשות לי תרגיל, והמילה הראשונה של זה ........ "את זה" !!!!! פחחח !!!! הלו,ומה איתי !!!! חוץ מיזה, היא מאוהבת במחשב שלי (יש שם שומר מסך מהמם של דגים באקוריום) הצרה היא שהיא גילתה שלמחשב יש גם מקלדת(ואני מסביר לה שזה מקלדת ולא מערכת תופים שאפשר לדפוק עליה
) אז מחכה לי הרבה צרות, הדבר היחיד שאני פדנט אליו זה המחשב!!! למען האמת מגיל מאוד צעיר היא יושבת עלי מול המחשב,אז ככה שהיא רגילה לכך. יאללה, ביי

מקלדת זה חצי צרה

החצי השני זה הכפתור האדום והגדול שנורא כיף ללחוץ עליו כשאמא נמצאת בשורה האחרונה של כתיבת אי-מייל ארוך ומאוד חשוב. ליאל עושה גם התמחות-משנה בטלפונים (סלולריים ורגילים)? יערה מאוד אוהבת ללחוץ על הכפתורים של המשיבון ולשמוע את ההודעה היוצאת. ואל תדאג, המילה השניה של ליאל בטח תהיה "אבא". כשאני באה לקחת את הגברת מהמשפחתון היא תיכף שואלת "אבא?" במבט מאוכזב. היום היא אפילו אמרה "די אמא" כשניסיתי לתת לה נשיקה בלחי והיא בדיוק היתה על אבא שלה. ואיזה נשיקות שהוא מקבל על הבוקר... אני יכולה רק לחלום. ויש עוד בת בדרך אז בעלי בכלל יהיה מבסוט ממועדון המעריצות. מזל טוב על השן #2 ותתחילו להשחיז את סכיני הסטייקים!

engel_j

New member
כן כן כן ........

פלאפונים,טלפון אלחוטי, חוטים,שלטים הולך טוב מאוד אפילו היא רבה עם תינוקת גדולה ממנה על הטלפון האלחוטי. פחחחח.......... כמה שהם מצחיקים !!! בקיצור אחלה שמייח

גם אנחנו באותו סיפור

שני כבר אומרת "את זה" כמה חודשים. לאחרונה גם התחילה להגיד "אבא" - אבל לא נראה לי שהיא ממש מתכוונת לזה. לגבי המקלדת, יש לנו תוכנה נחמדה שהורדנו מהאינטרנט - ושני יכולה להרביץ למקלדת כמה שהיא רוצה...

צמריקו

New member
מקלדת, פלאפונים, טלפונים וכ"ו

אז הבעיה אצלינו בבית נפתרה כאשר קנינו לעופרי טלפון ב 25 ש"ח (טלפון אמיתי, לא צעצוע!) ושהוא רוצה לדבר בטלפון הוא משתמש בו. מצאתי מקלדת ישנה, שזו המקלדת שלו ושאני מקלידה הוא יכול להקליד כמה שבא לו.. ובקשר לפלאפון קנינו לו פלאפון צעצוע כזה ב10 ש"ח (שהחזיק מעמד קרוב לחצי שנה.. יפה לא?) אבל הוא רוצה את האמיתי.. אז על זה עוד יש ויכוח... וחוץ מזה תודה על התגובות, מאוד נחמד לדעת שיש פורום כזה. אמא של עופרי

binon

New member
אבישי דפק לי את המחשב הישן

הוא פשוט דפק עליו עד צאת נשמתו אבל ככה היה לי תירוץ לקנות מחשב חדש... ובמחשב החדש פשוט חיברתי לו מקלדת דמי שידפוק עליה כמה שהוא רוצה.

רוצים לשמוע קטע?

הצלחתי לקנות מחשב ידש דרך MAXPRICE. בשלוש מאות שלושים ושניים ש"ח!!!! מגניב, לא?

למעלה