אני ואלן... אתם באים לחתונה (כאן הילה |אורן| מדווחת מהבית של בת דודה שלה...)
D dracos EZ New member 10/4/03 #22 אני ואלן...../images/Emo11.gif אתם באים לחתונה (כאן הילה |אורן| מדווחת מהבית של בת דודה שלה...)
מ מירטל New member 10/4/03 #21 קווין קוסטנר????? זאת הסיבה שבגללה אני לא ראיתי את רובין הוד נסיך הגנבים. איכסה....
A April Snape New member 10/4/03 #23 כן כן אני וידעת. ../images/Emo132.gif אבל אני בסדר עכשיו. כל ההורמונים הסתדרו נכון ולמדתי להבדיל בין טוב ורע.
כן כן אני וידעת. ../images/Emo132.gif אבל אני בסדר עכשיו. כל ההורמונים הסתדרו נכון ולמדתי להבדיל בין טוב ורע.
M Minerva New member 11/4/03 #24 ../images/Emo41.gifהשתנקות../images/Emo41.gif בנווווות!../images/Emo122.gif../images/Emo67.gif אתן לגמרי חייבות לבדוק את התמונה שם בהודעה שמעל זאת... |מזילריר||נפטר||נמס|
../images/Emo41.gifהשתנקות../images/Emo41.gif בנווווות!../images/Emo122.gif../images/Emo67.gif אתן לגמרי חייבות לבדוק את התמונה שם בהודעה שמעל זאת... |מזילריר||נפטר||נמס|
P Penny s New member 11/4/03 #26 לראות את אלן ולמות ../images/Emo122.gif../images/Emo15.gif אני פשוט מתה על העיקול הזה שבזווית הפה שלו.. הוא כאילו מחייך חיוך ממזרי, אבל לא ממש מחייך.. אההה.. חומר שממנו עשויים חלומות
לראות את אלן ולמות ../images/Emo122.gif../images/Emo15.gif אני פשוט מתה על העיקול הזה שבזווית הפה שלו.. הוא כאילו מחייך חיוך ממזרי, אבל לא ממש מחייך.. אההה.. חומר שממנו עשויים חלומות
P PureBlood1 New member 11/4/03 #27 ../images/Emo129.gifעכשיו הבנתי איך זאתי מ האתר ציירה אותו כזה מדויק היא העתיקה מהתמונה