פחחחעעע

Coldplayplay

New member
הוא לא האליל שלי

ואני לא שומע את המוסיקה שלו בכלל אני אוהב את המוסיקה של מייקל ממש אוהב אבל מפה לתקוף אמנים אחרים ולצאת כאילו למלחמה על הצדק רבאק מה אתם מושפעים...זה על הגבול הפסיכוטי ממש..קיצר תמשיכו בשלכם

g a g a

New member
על גבול הפסיכוטי? ../images/Emo6.gif

ואת הדיאגנוזה הזו אנחנו מקבלים מ....?

TalovesMj

New member
זה ה"אמנים" האחרים שתוקפים אותו

אז אם רובי וויליאמס מרשה לעצמו לרדת על מייקל למה שאני לא ארד עליו? אסור? יש לך בעיה? מה איכפת לך? מה יש להלחם על הצדק? אני צריכה לשחק אותה שזה עצוב לי שדחפו אותו? ביננו הייתי רוצה שהוא גם ישבור משהו כי הוא בלתי נסבל. אז "רבאק" מה אתה חופר? אנשים לא כותבים פה יובלות ואז כשמדברים על זובי זבליאמס ועוד כמה זבלים פתאום כולם נזכרים שפורום מייקל ג'קסון קיים... "אני מעריץ את מייקל אבל שמעו זה שירדו עליו זה לא אומר שיש לכם זכות לצחוק על מישהו שדחפו" יאללה... אז מה אתה נפגע בשביל רובי? נאה דורש, נאה מקיים...

moonwalker1

New member
החיים והמוות ביד הלשון..

רובי לא השכיל לאמץ את הפתגם הידוע וזה כמעט עלה לו בחייו..בפעם הבאה שיסתום

dancing gabriel

New member
אה ואם הוא לא היה יורד עליו אז לא היה מעריץ..

שדוחף אותו? בונה אתה אשכרה מושפע מheros אה?

g a g a

New member
יוסי, תתחיל למתן את התגובות שלך בבקשה../images/Emo150.gif

זה אמנם פורום מייקל, אבל זה לא אומר שכל אדם שבא למתוח עלינו ביקורת [ולא משנה כרגע אם היא רלבנטית או לא] צריך לחטוף תגובות מלאות ארס

aMJel

New member
עוד הייתי רחום וחנון...

זכותי לכתוב מה שבא לי כל עוד לא ניבלתי את הפה. אני מקווה שזה לא יגיע לניבולי פה אבל אם זה יתבקש אז זה יקרה.

g a g a

New member
לא ניבלת את הפה,

רק ביקשת שהוא ימות וייעלם מהעולם.... נו באמת. פשוט תמתן את התגובות. אל תגרמו לי שוב לפצוח במסע מחיקות שרשורים. תודה

aMJel

New member
כן אממ... לכתוב על הפנאטים

שהם פטתיים חסרי חיים עלובים ובלה בלה בלה זה בסדר, למי שיש בעיה עם הפנאטים יכול ללכת למות מצידי ולא מעניין אותי מי זה יהיה.

g a g a

New member
חסרי חיים לעומת "תתאדה מהעולם"....

המממ.... שווה ערך?

aMJel

New member
אני עושה לו טובה שאני מבקש ממנו להתאדות

יש אנשים שצריכים לחיות ולסבול.

g a g a

New member
למה אתה לא במסנג'ר? קרציה!../images/Emo3.gif

בכל אופן, בוא נסגור תדיון הזה בכך שמעתה והלאה טרולים יימחקו + חברי הפורום לא יקללו/יאחלו מוות כזה או אחר. סבבה? לילה טוף

g a g a

New member
דרך אגב, עוד משהו חשוב לכל חברי הפורום../images/Emo26.gif

תפנימו

פתטי זה אחד

שמבזבז את זמנו על שטויות. כמוך!
אני דווקא לא רואה שמישהו כאן עצוב, חוץ ממך. היחיד שקשה לו עם מה שקורה. הנה עצה חביבה אליך: לא טוב לך? תלך! אה כן, ומייקל מת על המעריצים שלו וזה מוכח הרבה.. אם אתה יודע לקרוא בלי ניקוד, אז הנה דוגמא לפניך
[טל לשלטון!]

טל לשלטון בלי קשר אליך כפרע../images/Emo9.gif

אבל גם אתה
ו.. אני מכחישה כל קשר לפורום הזה! :X אני לא! אני לא! טל, תראי מה עשית

למעלה