פחחחח רוק ישראלי!

פחחחח רוק ישראלי!

מתי תבינו שאין דבר כזה "רוק ישראלי" רוק זה לא מוזיקה יישראלית! עובדה כל הלהקות ה"טובות" פה מה החלום שלהם? להצליח בחוץ לארץ!!! מוזיקה ישראלית זה משהו אחר לגמרי כמו מזרחית ו"בואי" ו"לתת" וכלמיני כאלה! רוק זה לא ישראלי!! זה בכלל התחיל מהכושים באמריקה! אין שומדבר ישראלי ברוק! זה חיקוי!

exit_from_here

New member
מקריאת הודעותייך הקודמות

לא נראה לי שאוהבי מוזיקה שאינה מזרחית צריכים להגיב לך אלא רק פסיכולוג או יועץ חברתי.

פחחחחחחחח, לא!-!-!

תמנעי ממני להגיב לך...

שקר החן

New member
חחחחחח...

ואומרים שאנשים איבדו את חוש ההומור שלהם... יופי לכלוכית!!! תמשיכי ככה!

PurpleGoat

New member
אל תעודד אותה ../images/Emo6.gif

היא נשמעת לי טפשה מדי להומור...

pinky_unna

New member
חיחי :) הצחקתם אותי

כי אני כל-כך חתול כן, אני חתול-יו עולה הכי גבוה ורואה אותך כפול-יו

rockninja

New member
מוזיקה מיזרחית זה לא ישראלי!

זה ערבי את לא מבינה כל השרית חדדיות והאייל גולנים האלה שלך זה סתם חיקוי! אין כזה דבר "מוזיקה מיזרחית" ישראלית כי מוזיקה מיזרחית זה (גועל נפש) בכלל התחיל מהמחבלים בעזה! מתי תביני? בקיצר... כל אחד ישמע מה שבא לו. מוזיקה מיזרחית זה חרא מגעיל. את רוצה לשמוע? תהני. אנחנו אוהבים רוק, אז אנחנו שומעים. מה לעשות שזאת מוזיקה מדהימה. ואין פסול בלעשות רוק בארץ, בדיוק כמו זמרי המיזרחית שלך.

rockninja

New member
ההרכב שלי... היהודים!

חחח סורי אני לא ממש שולט בקטע של רוק ישראלי, והיהודים פשוט הדהימו אותי בהופעה במועדון התיאטרון....

עטלף77

New member
שחזור הודעה של Battle Of Ever More

אני מעתיק לכאן הודעה של Battle Of Ever More אחרי שהוצאו ממנה קללות שאסורות ע"פ כללי הפורום. חברי הפורום מתבקשים להגיב לתוכן ההודעה ולא לכותב.
רוק זאת מוזקיה שעילגת כמוך בחיים לא תבין, בניגוד למוזיקה מזרחית ברוק יש עומק ורצון להעביר מסר קצת יותר גדול מ- "אני מוטי ואני מטרידן..." רוק זה גילגול המשכי של ג'אז ובלוז, המטרה של רוק היא להעביר מסר אישי,אמיתי ואמין... וכן כלול שמה איפה שהוא נגינה וכן רוק בכלל ורוק ישראלי בכלל זה תחום מוזיקלי שנותן הרבה אופציות לשחרור של הזמר או הנגן.. (ואני משערת שאת מוצאת עומק כזה במוזיקה מזרחית...)

kity

New member
חחחחחחח...

סורי אני אפילו לא בפורום הזה אבל ההודעה הזאת זה הדבר כמעט הכי דבילי שאי פעם קראתי!! ושוב: חחחחח.... "זה בכלל התחיל מהכושים באמריקה"?! חחחח.... ושוב מצטערת על ההתפרצות, אבל קשה לא להתפרץ על פיגוריות כזאת
מה לא ישראלי ברוק ישראלי?! ולסיכום: פיגור...
(לא, לא שלי..) kity והיי לכולכם דרך אגב

למעלה