פחחחחח

נעמצי

New member
אה, אוקיי

אני החלטתי היום לא ללכת לבית ספר, הגעתי למסקנה שאני לא צריכה לעשות לעצמי רע, ולכן אני לא הולכת למקומות שאני לא אוהבת אז שתדעו, לצורך הענין אני חולה. עד להודעה חדשה ( או עד שאבא יכריח אותי ללכת. ) ולא אכלתי אתמול כלום- שביתת רעב- נראה עד מתי אחזיק מעמד. מקווה שזה יעזור

Flying Camel

New member
לי אין לימודים כל השבוע....

מצחיקים האנגלים האלה! יש כזה דבר שנקרא "הלף טרם"(half term) וזה כאילו מחצית, אז הם נותנים פה חופש! כזה שווה!!

כשהייתי בבי"ס

היה לנו שבועיים ווינטר ברייק... עכשיו כבר אין.. החיים יפים בתיכון.

Flying Camel

New member
נעמצי אני איתך בשביתה...

ת`אמת אני לא יודע למה?!?! אבל נמאס לי קצת מההורים אז זהו אמרתי לעצמי שאני לא יוצא מהחדר יותר רק כשממש צריך! חחחחחח , אז זהו יש לי בחדר את כל מה שאני צריך כרגע, שזה סיגריות, כמה ספרים טובים, כמה דפים ועפרון! ואני רושם המון! אההה ונעמצי דרך מאוד בריאה להעביר דכאון היא לכתוב על מה שאת מרגישה! יש לי איזה 8 דפדפות של דיכאונות שלי שכתבתי והכל מפוזר פה בחדר. אז מה צריך? אוקיי... דף, עפרון או עט, ואותך! יאלה להתחיל לכתוב שחרא!!! אהה ועוד דבר... שנה שעברה עזבתי ביצפר בגלל שלא יכולתי להתמודד עם החרא שהיה בביצפר שלי ואני מדבר פה על בית ספר "ישראלי" אז על בית ספר ישראלי בחו"ל אני ממש לא ממליץ כי זה כל-כך לא מה שאת חושבת! פשוט אנשים מסריחים! וזה כבר 3 שנים אותו דבר לא משנה מי בביצפר כולם חראות!!!!!! רק תנסי לחייך ותצאי מהבית כי זה נותן המון לבריאות הפנימית, ל"נשמה"!!! אז יום קסום לך וכן כן גם לכולכם!!

נעמצי

New member
כן, אבא יודע.

האמת היא, שאני התחלתי לכתוב על הדכאונות שלי. שביתת רעב זה רעיון ענק אמילי, אבא שלי התקשר כבר פעמיים מהעבודה והציע שנצא בערב למסעדה רק כדי שאני יאכל- אבל אמרתי לו שזה עד שאני עוברת בית ספר. האמת היא, שאתמול הייתי כל כך מגעילה אליו- כשרבנו וצענו אחד על השני ( הוא צעק יותר חזק- ) אז בכיתי ואמרתי לו שאם אמא היתה בחיים שום דר כזה לא היה קורה, ואז הוא עשה פרצוף כזה, וכמעט התחרטתי שאמרתי לו את זה, אבל אם אני לא אהיה מגעילה אליו, הו בחים לא ישנה את דעתו. אז פתחי תקיה חדשה במחשב שאני קוראת לה " תקית הדכאון" ואז אולי אני אשפוך פחות מהדכאונות שלי עליכם.

Flying Camel

New member
קודם כל אני מצטער כל-כך לשמוע את זה

אבל את צריכה לנסות להתמודד גם עם הדברים הקשים בחיים! תנסי לעשות את הדברים הכי טובים בשבילך! אני שנה שעברה עזבתי ביצפר כי לא רציתי להתמודד! לא שעכשיו אני רוצה אבל עושים את החובות שהחיים האלה נתנו לנו מה לעשות?!?! אני מצטער לומר את זה ותאמיני לי זאת הפעם הראשונה שאני אומר את זה אבל ממה שלמדתי עד עכשיו זה מה שאני יודע בנושא! שנה שעברה הייתי ילד בן 16 בסח הכל ולקחתי על עצמי את ההחלטה כמעט הכי גדולה שילד בגיל הזה יכול לקחת! לא רק עזבתי את בית הספר.., גם עזבתי את הבית! שלא נדבר על זה שעזבתי לארץ אחרת! תתארו לכם ילד בן 16 חי לבד... עבדתי באיזה מחסן ליצור פאקינג חלונות ואני קניתי אוכל ואכלתי! ואני עשיתי כביסות! וניקיתי את הבית! כל יום!! מה לעשות זה מה שעושים כשגרים לבד בבית קטן שכל היום חברים שורצים בו! אז גרתי בישראל 7 חודשים ואפילו הוצאתי רשיון בסוף!! אז מה שאני מנסה לומר זה שתעשי הכל ואני יגיד את זה שוב ה כ ל ! ! ! כדי לעשות לעצמך טוב בפנים! נכון פספסתי המון חומר של לימודים והנה אני בכיתה י"ב ואני עם בגרות אחת ביד! אני יגיד לך משהו אני לא מתחרט על שום רגע בחיים כי אני יודע שבאותה תקופה זה היה מציל אותי ממשהו שאולי היה מסתיים גרוע מאוד, אני פשוט לא יכולתי יותר, כמה בכיתי וצעקתי על ההורים שלי שזה הכל בגללם ואני סובל בגללם וחרא לי אבל בערך הכל נגמר גם כי קצת התבגרתי והבנתי שאין את מי להאשים בחיים האלה חוץ מאת עצמך וגם כי זאת השנה האחרונה שלי פה וזהו אני חוזר הביתה נ ג מ ר דיייייי אני עדיין לא קולט שעברתי כל-כך הרבה חרא בתקופה הזאת אבל תמיד אחרי משהו רע בא משהו טוב ולהפך אבל כשמחכים כל-כך הרבה זמן למשהו הטוב הזה זה כל-כך שווה את זה!!! אז זהו ביוני אני בארץ ואני אומר לכם העיניים שלי לא יזכו לראות לונדון יותר עד סוף חיי כי נגרם לי פה כזה נזק נפשי שאני לא יכול להתמודד פה עם כלום ואני גם לא רוצה כבר לנסות אפילו! מבינים? אז זהו המקלדת הוירטואלית הזאת מזה הרסה לי את היד אני חושב שאני יפסיק לכתוב כי ממש כואב לי! חחחחחח.. אני אוהב אותכם!

אמרתי כבר שבי"ס ישראלי זה רע.

האתמ שכשרק עברתי לפה עשיתי טרור להורים שלי שאני רצה לעבור לבי"ס ישראלי כי אני לא מבינה כלום ובלה בלה בלה ואז החלטתי לנסות חודש ואם עדיין אני לא מסתדרת לעבור לישראלי ותודה לאל, אחרי שבועיים בבי"ס גיליתי שאף אחד לא מבין כלום ושהבעיה לא אצלי
. אמנם בי"ס ישראלי נשמע מגניב כי זה בעברית ויש שם ישראלים אבל ת'כלס אני הכרתי כמה אנשים מהבי"ס הישראלי פה (בערך חצי בי"ס,אחרי הכל היו שם 20 אנשים בקושי) ותאמיני לי אחרי חודש בערך כבר לא יכלתי לסבול אותם, וזה לא שביליתי איתם כל יום. בי"ס בינלאומי זה הכי מגניב, חוץ מזה שכל שנה עוזבים מלא אנשים וזה די מבאס... יאללה א את כבר שובתת ולא הולכת לבי"ס קחי דיסקמן וצאי להסתובב בעיר. זה תמיד כיף (בתנאי שלא קר מדי בחוץ
)

מה זה צריך להיות??

למה לעזאזל את עושה שביתת רעב?? קיבלתי את הרושם בהודעות שלך שאת כאילו מנסה להעניש את אבא שלך, אבל את ממש לא, את מענישה רק את עצמך, כי מי שיצטרך לחיות עם ההשלכות של המעשים שלך זה רק את. אין לי מושג למה את עושה את השביתת רעב הזאת, בטח בגלל שעברת לארץ אחרת ואת לא מסתדרת בבית ספר או משהו כזה. אז אם אני צודקת, אולי כדאי שתעברי בית ספר אם הבית ספר הזה כל כך גרוע. או שתנסי להשתלב, זה מה שאני עושה פה, מנסים להשתלב בכל מחיר.מדברים עם כולם, מחייכים, מנסים להיות הכי נחמדים וחברותיים שיש וזה עובד. בכל מקרה, את חייבת להעלים את ההרגשה הזאת שכאילו הכל אבוד ואת לא הולכת לבית ספר ולא אוכלת. לי גם קרה פעם משהו בסיגנון, אז לקחתי לי יום חופש והלכתי לעשות קניות ואכלתי את כל מה שאני אוהבת והסתפרתי ושמעתי פול מוזיקה כל אותו יום, ויום אחרי ההרגשה שלי הייתה ממש מעולה, תנסי את זה גם. תעשי הכל כדי לצאת מזה, לא כדי להכנס עוד יותר לדיכאון. תצאי החוצה, תעשי דברים שאת אוהבת, שעושים לך טוב. ואז תתחילי דף חדש, נכון שזה נשמע קלישאה אבל זה יכול לקרות רק אם באמת תרצי ובאמת תעבדי על זה שזה יקרה. אז זהו, אני באמת מקווה שילך לך ותרגישי סבבה איפה שלא תהיי. ותאכלי! ! ! ! !

אני לא אענה בשבילה אבל..

את בארה"ב, היא בגרמניה. קצת יותר קשה לעבור לארץ שבכלל לא מכירים את השפה...

למעלה