מה זה צריך להיות??
למה לעזאזל את עושה שביתת רעב?? קיבלתי את הרושם בהודעות שלך שאת כאילו מנסה להעניש את אבא שלך, אבל את ממש לא, את מענישה רק את עצמך, כי מי שיצטרך לחיות עם ההשלכות של המעשים שלך זה רק את. אין לי מושג למה את עושה את השביתת רעב הזאת, בטח בגלל שעברת לארץ אחרת ואת לא מסתדרת בבית ספר או משהו כזה. אז אם אני צודקת, אולי כדאי שתעברי בית ספר אם הבית ספר הזה כל כך גרוע. או שתנסי להשתלב, זה מה שאני עושה פה, מנסים להשתלב בכל מחיר.מדברים עם כולם, מחייכים, מנסים להיות הכי נחמדים וחברותיים שיש וזה עובד. בכל מקרה, את חייבת להעלים את ההרגשה הזאת שכאילו הכל אבוד ואת לא הולכת לבית ספר ולא אוכלת. לי גם קרה פעם משהו בסיגנון, אז לקחתי לי יום חופש והלכתי לעשות קניות ואכלתי את כל מה שאני אוהבת והסתפרתי ושמעתי פול מוזיקה כל אותו יום, ויום אחרי ההרגשה שלי הייתה ממש מעולה, תנסי את זה גם. תעשי הכל כדי לצאת מזה, לא כדי להכנס עוד יותר לדיכאון. תצאי החוצה, תעשי דברים שאת אוהבת, שעושים לך טוב. ואז תתחילי דף חדש, נכון שזה נשמע קלישאה אבל זה יכול לקרות רק אם באמת תרצי ובאמת תעבדי על זה שזה יקרה. אז זהו, אני באמת מקווה שילך לך ותרגישי סבבה איפה שלא תהיי. ותאכלי! ! ! ! !