פחחחחחחח

פחחחחחחח

איזה פורום כושל. לחשוב שפעם הייתי חברה בו.. בנות- וואיק אפ! הקומיקס כבר לא מופיע בראש אחד, כי הוא לא עניין שם אף אחד, והסדרה הסלולרית היא שטות לא נורמאלית. אז הנה, נתתי לכן סיבה להתעורר. עכשיו תבוא מהומה ומיליון בנות ישאלו אותי אז מה את עושה פה ויתחילו לקלל אותי או משהו בסגנון.. תהנו! אני אהיה שמחה לעורר קצת את הפורום, שאפילו המנהלות בקושי נכנסות אליו.. דדס, מתה עלייך! תהנו.

Eos14

New member
../images/Emo29.gif אני לא הולכת להרביץ לך.

אבל אני לא מבינה, קודם כל, למה את נכנסת לפה אם את חושבת שהפורום הזה כושל
רק שתדעי, שאנחנו כבר בקושי מדברות על הסדרה, שמנו
שהיא כבר לא עולה יותר, לכן היא פשוט הפכה למקום שבו מגיעים אנשים ומדברים על מה שבא להם (כן, אנשים, לא בנות בלבד!) אני לא חושבת שזאת סיבה כדי למשוך אנשים לפה (ורוב האנשים גם מודעים לכך, כך שלא נראה לי שזה משנה להם במיוחד, אחרת המקום הזה באמת היה פחות מדברי....). מאחלת לך חופש נעים ושתמצאי חיים. דוגרי, אם את מסתובבת בפורומים שאפילו לא מעניינים אותך, את אכן משועממת נורא. שחר

shir828

New member
../images/Emo9.gif כן.. שאלה טובה...

מה המסנג'ר/איסיקיו (אם יש לך) שלך..?

ד ד ס

New member
טוב,רק עכשיו אני רואה את ההודעות חח

הרגשתי כמו בעעע ביומיים האחרונים אז לא התקרבתי בכלל למחשב..... מה באמת כל ההתעניינות הזאת בי פתאום?... מסנג'ר:[email protected] אי סי:270791947

ברור שלא תרביצי-את גם לא יכולה..

אבל אני בהחלט משועממת ובגלל זה נכנסתי. והייתי בפורום בתקופות הקשות שלו ואני יודעת שלא מדברים על הסדרה, וזה היה פחות או יותר ככה מאז תחילתו.. פשוט, הפורום היה כושל כשעזבתי, וקיוויתי שמשהו ישתנה בו לטובה, וזה לא קרה, אז רק הסבתי לזה את תשומת לב הגולשות שעד כמה שאני משועממת, הן הרבה יותר משועממות ממני. אה, כן. וגם הגולשים
חמודה, יש לי חיים, רציתי לבדוק מה המצב וראיתי שרע, אז חיוויתי את דעתי בעניין. אז מתוקה חסרת חיים שכמותך, תמצאי חיים, או לפחות פורום אחר להוציא בו את התיסכולים שלו.

אי אפשר לעשות מהומה של מיליון בנות

כי אין כאן מיליון בנות
אבל אפשר לארגן מהומה של חמש עד עשר בנות+בן. אם אין לי משהו כחם להגיד אני פשוט אשתוק[תזכירו לי את זה פעם הבאה]

סתיו מם

New member
מסתבר

שכל הבנות שממש חושבות שהפורום הזה כושל לא מפסיקות להציץ בו... אז יופי - יש לנו עוד כמה קוראות... בכל מקרה, אנחנו לא בענייני רייטינג, זו בסך הכל הפינה שלנו... ואגב, מי שרוצה עדיין מוזמנת להצטרף לרשימת תפוצה שלנו, כי אנחנו מוסיפות לצ'פר את אלה שרושמות
אל תקחו ללב, אין מה לעשות מהומה. הכל בסדר. העיקר !!! שנהיה כולנו בריאים ואם אפשר בבקשה שיהיה שלום (אם לא בפורום, אז לפחות במציאות)

למעלה