פחחחחחחח!!

Evil Beast

New member
פחחחחחחח!!

אני גולש להנאתי באינטרנט באתרי בייבלייד(אני אוהב עוד אנימות) ומצאתי תמונה מהעונה החדשה.. אני יודע שזה פורום דרגון בול אבל אם תסתכלו על התמונה תבינו את הקשר... במילה אחת: מעתיקנים!!

Piccolo

New member
יש הרבה דברים כאלה..

למשל יש שטוענים שאפילו במשחק סוניק העתיקו מדראגון בול.. סופר סיאנים וזה.. זה בדיוק נראה כמו סופר סוניק..

king kazabubu

New member
בכלל אם לא שמת לב

יש דרקון בתוך הבייבלייד של טייסון אז זה מן העתקה...

yoo

New member
תשמעו...

יש משהו שאתם חייבים לדעת על אנימה, כחובבי אנימה: באנימות אין מקוריות! כל אנימה לוקחת לאחרת רעיונות, שלא כמו בחלק הזה של כדור הארץ, ליפנים לא ממש איכפת משמירת רעיונות. יש להם עוד דעות אחרות הגיוניות ששונות מהמוח הטיפשי של האמריקקים, בלי קשר: כמו הדעה האמריקקית החדשה שפשוט הדהימה אותי מהטמטום שלהם! עכשיו אסור להקליט אצלם בוידאו מהטלווזיה!!! הם טוענים שלהקליט פרק של סדרה כלשהיא זה הפרת זכויות יוצרים... והם חוסמים עכשיו הקלטות של וידאו!!! טיפשים... לעומת זאת היפנים מעודדים הקלטה, כי הם יודעים שיהיו כמה שיראו פרקים של סדרה כלשהיא לחברים, ואז גם הם יאהבו את הסדרה ויתחילו לראות אותה... וגם הם מעודדים העלאה לאינטרנט של אנימות כלשהן, כי הם יודעים שאנימות מעטות מדובבות או מתורגמות למערב, ואז אם יעלו את זה לאינטרנט עוד אנשים יחשפו לאנימות שלא ידובבו איי פעם לאנגלית או יתורגמו... זו היתה דוגמא לדרכי הפעולה של היפנים שעושה אותם למדינה כל כך משגשגת...

yoo

New member
חחחח תמיד ידעתי שסופר סוניק זה חיקו

חיקוי.. גם באחד המשחקים הוא הופך לסופר סוניק עם האור הזה מסביב, והוא לא יודע לשלוט בזה...נשמע לכם מוכר? בכל מקרה, לא התכוונתי שהכלכלה שלהם משגשגת ברגע זה... בכלל בכל העולם הכלכלה נוסקת אבל תראו, הם מאוד מצליחים בעולם מבחינת דברים רבים...בין הדוגמאות הם מכשירים חשמליים (80 אחוז בערך הן חברות יפניות) ומכוניות (המכוניות הנמכרות ביותר הן יפניות)

פיקורו

New member
סה"כ האמריקאים לוקחים כל דבר יפני

ועושים כאילו זה שלו...ממש משתלטים עליו

Piccolo

New member
מישהו אולי יודע באיזה שנה הופיעה..

לראשונה הסופר סיאן הראשון? אני מתכוון - בטלוויזיה.. אני רק יודע שהסידרה של זי התחילה בתחילות שנות ה 90.. אבל עד שהגיעו למתי שמראים את הסופר סיאן הראשון... מישהו יודע באיזה שנה זה היה..?

Taker Sucks

New member
המממ

DBZ התחיל ב 89 אז הראו את הסופר סאיין בפעם הראשונה בטח בסיבות 90-91

Goggeta

New member
בוינגגגגגגגגגגגגג

למעלה