פחחחחחחחחח

חולוני

New member
זה כבר די ישן.

ראיתי את זה לפני שבוע וחצי (בבלוג הקונכיה של פרנק זעתר), אחלה קליפ (כרגיל אצל ווירד אל). אבל עזבו את זה - קבלו את הקאבר החדש של אלאניס (יימח שמה אבל הפעם שיחקה אותה) ל-My Humps של פרגי. הקליפ הועלה רק אתמול וכבר צפו בו מעל לחצי מיליון איש!

DJ$upreme

New member
מה ימח שמה מה

בחורה עלאכיפאק קצת מסובכת אבל זורמת

חולוני

New member
יש לי משהו נגד המוזיקה שלה.

אבל אין מה להגיד, הפעם היא שיחקה אותה. אולי הדבר הכי טוב שהיא עשתה עד היום (טוב לא אולי, בטוח). גם מארק רונסון התלהב

הזמרת האהובה עלי בכל הזמנים.

המוזיקה שלה עולה על כל דבר שנוצר אי פעם בהיפ הופ. יש לה כשרון אלוהי. כנראה שלא שמעת אף אלבום שלה ואם כן ואתה עדיין אומר מה שאתה אומר אז אתה חירש. לא פלא שזה בא מבנאדם שפוסל מראש בצורה ילדותית שירים שמפיק מסויים הפיק בלי לתת להם הזדמנות.

hcsneB

New member
מה הקשר להיפ הופ?

גם המוזיקה של פיג'יי הארווי, טורי איימוס, ליסה ג'רמנו ופיונה אפל עולה על כל דבר שנוצר אי פעם בהיפ הופ (וברפרטואר של אלניס), אז?

חולוני

New member
מה לקחת קשה? ../images/Emo6.gif

חבל מאוד שאתה יורד לפסים אישיים, לא מתכוון אפילו להגיב על זה. תלמד לקבל דעות שונות משלך. את דעתי המלאה על אלאניס אתה יכול לקרוא כאן במצעד החיסולים שלי (עקפה אפילו את אותו מפיק מסוים כשהיא הגיעה למקום השני ואילו הוא לחמישי).

DJ$upreme

New member
תגיד, אם מרק רונסון יודיע שהוא

וקנייה ווסט מפיקים לאלבום הבא של U2 קאבר של אואזיס, מה יקרה אז? אנא תאר לי את תגובתך בשני משפטים.

חולוני

New member
אני כנראה אשבור

את החסכונות שלי כדי לשכור היטמן כדי שיתנקש בקנייה ובבונו לפני שטרגדיה כזאת תצא לאור.

TakTik

New member
כמו ששברת את החסכונות שלך

בגיל 10 כדי לרכוש היטמן 7?

TakTik

New member
כשהיית ילד ראית סרטים מצויירים?

יש את נושא הקונפליקט הקלאסי לכל רובוט בכל סרט מצוייר: "ההצהרה הזאת היא שקר מוחלט" מה שגורר לברגים לעוף,קיטור לצאת מהאוזניים (למה לרובוט יש אוזניים?!?) ולפיצוץ הראש... אז כן....

DJ$upreme

New member
יש הרבה דוגמאות להפתעות כאלו

בעולם הפופ נאמר כבר : never say never או כפי ששון קונרי אמר: never say never again די להזכר בשת"פים שגרמו זעזוע כבד למעריצים של אושיות אחרות... בואי ומרקורי? מדונה ובריטני? מייקל ונוטוריוס ביג? אביב גפן וסאבלימינל? אה סליחה, זה בסוף לא הוקלט... אמינם ואלטון ג'ון? ניק קייב וקיילי? הרשימה עוד ארוכה

למעלה