פחחחחחחחחחחחח

king kazabubu

New member
פחחחחחחחחחחחח

מישהו ראה איך טל מוסרי הגיש את הסדרה היום????? זה היה מצחיק!!! הוא אמר היום המלך קאיו יספר לגוּקו על התפתחות שבט הסיאיא.... זה היה מצחיק!!!!

king kazabubu

New member
הם דילגו על מינימום 2 פרקים

איפה הלכידה של גרגורי עם הפטיש? ואיפה הפרק שגוקו לומד גנקי דמה? מה הולך פה???? ואני לעולם לא אתרגל לקול של וג´יטה...

Goggle Girl

New member
וווווווווואאאאאאההההה!!!!! ../images/Emo14.gif

זה כל כך לא הוגן! ;;;_;;; לא רוצה! ערוץ ילדים ארור! *הולכת למצוא מקורות אחרים לפרקים* טוב, הנה תמונה שהוצאתי מהפרק >.>

U007U

New member
סליחה???????????

וג´טיה????????????????? אתה מתכוון מקיטה
פשוט עועל נפש מי שחושב כמוני שישאיר סמייל של

king kazabubu

New member
אני מתכוון לוג´יטה!

מה זה מקיטה??? הוא אמור להיות נסיך כל הסיינס ולא חברה לכלי עבודה!!!!! איכס! הקול שלו נורא. קול של מסכן שיושב בשירותים אחרי שאכל שמונים טון בננות ועכשיו הוא סובל מעצירות!!! אני צריך לדובב אותו....

U007U

New member
אני יודע מי זה וג´יטה אני פשוט...

אוהב לרדת על מקיטה ה-****************************************** ********************************************

Snake Bandage

New member
מה הם עשו?!?! ;-;

על כמה פרקים הם דילגו?! יופי, אחרי שפיספסתי את חמשת הפרקים הראשונים בגלל טיול, עכשיו ערוץ הילדים עצמו גורם לי לפספס פרקים!!! ימח שמו של הערוץ המזופת הזה... >_< ווג´י המסכן... הקול שלו לא כל כך מזיז לי (שמעתי גרועים ממנו, תאמינו לי)... אבל מקיטה... אוי, ווג´י הקטן ומסכן!!! ;-; לווג´י ונאפה בכלל אכפת מראדיטס? המממ, זה חדש לי.

donotchoose

New member
חבורת הגאונים!!!!../images/Emo46.gif../images/Emo58.gif

פיספסו את הפרק עם גרגורי ואת (שבו גם לומדים על השורשים של גוקו) וגם את הפרק שבו החבורה משתמשת בכדורים כדי לבקש שגוקו יחזור לחיים במקום זה הם שמו פרק שבצורה מסתורית מאוד מראה את גוקו כאילו הוא סופר לאחר שבקושי רץ בפרק האחרון שראינו, ראינו את הסאיא שהיו אמורים לבוא רק עוד כמה ימים, ופיספסנו הרבה דברים וזאת הסיבה שבגללה הפסקתי לראות ערוץ שש החארות אמנם משיגים את הסדרות הטובות אבל הם חושבים שזאת בדיחה אז הם מביאים אידיוטים שאומרים: שפיקורו הופך לפיקולו(דבר שגם האמריקאים המסריחים עשו), שוגיטה זה מקיטה מי יודע אולי בפרקים עם סל הם יקראו לו תא ובפרקים עם פריזר הם יקראו לו מקרר ואולי לאנדרואידים הם יקראו הומוניאידים ואולי לקינג קולד הם יחליטו שעדיף לקרוא מלך הקיפאון ומי יודע מה עוד!!!!

king kazabubu

New member
יותר מזה... ../images/Emo58.gif

הם פספסו את פרק שגוקו לומד את הגנקי דאמה... הם דילגו על מינימום שלושה פרקים ועכשיו זה יביך אותם לשים פתאום באמצע החיים את הפרקים האבודים. אז בני כדור הארץ המקומי לא יבינו מאיפה זה הגיע. אז מה?? לא נורא.... יאמצ´ה מת היום... באסה.. עצוב.... לא נורא.. הוא יחזור...

Goggle Girl

New member
../images/Emo58.gif

אבל הוא יחזור... כמו כולם... כמו גוקו, שאחרי 7 שנים חזר בהמשך העונה... איך שהזמן רץ ב300 פרקים

donotchoose

New member
הפרק עם גרגורי

זה גם הפרק עם תולדותיו של גוקו והגנקי דמה(או שזה הפרק השני שפיספסנו עם הדרקון)

Goggle Girl

New member
../images/Emo58.gif

הגנקי דמה זו מתקפה נורא נחמדה. חבל שבסרט השני הוא זיבל את השכל על כל העצים והאוקיינוסים =_= ואז כשהוא סוף כל סוף רצה לעשות את זה, הפרופסור ההוא ירה בו!

אמיתי2000

New member
נראה לי הם......

פשוט........ היתבלבלו........ חחחחחחח אני בטוח מחר הם שמים את הפרק שהיה אמור להיות היום...

למעלה