פחות מחודש...

paradimension

New member
פחות מחודש...../images/Emo202.gif

עוד פחות מחודש לתחילת הבוגי הגדול של העונה... מצורף מסמך עם כל הפרטים! לכל המעונינים במידע על ביה"ס ל-FF של יונתן ואמט ביו-גרז'י: www.ck1freefly.com

ilan elmaliach

New member
../images/Emo202.gifתחרות הקליפים../images/Emo202.gif

התחרות השנה מתמקדת בקטגוריה אחת, סרטים קצרים. אורך הסרטים לא יהיה יותר מחמש דקות, אין הגבלה בתוכן , זה יכול להיות קליפ צניחות, כתבה תיעודית ואפילו סתם פרסומת של דקה. את הסרטים יש להגיש לי עד 1/10/2006 בקלטת מיני dv או בקובץ avi. יש לכם כמעט חודש וזה הרבה זמן (תשאלו את עופר בר
) מי שצריך עזרה, בכל נושא שקשור לסרט, מוזמן לפנות אליי ואני אשמח לעזור. למי שיש רעיון טוב אבל אין לו תוכנת עריכה מוזמן לבוא אליי הביתה ולערוך אצלי. אם אין לכם זמן לעשות סרט ויש לכם רעיון מדליק, אתם מוזמנים לספר עליו בפורום, אם זה רעיון טוב אני בטוח שמישהו יעשה את זה, ואם לא זה לפחות יגרום לשירשורים מענינים. פרטים נוספים 050-7474757 אילן

bershadsky

New member
תחרות טרקים...משאירים לכם עשן

אז כמו שהובטח, במהלך ימי הבוגי וכמה ימים לפניו(6-13.10.06) תערך במועדון paradive תחרות טרקים (tracking dive) תוך שימוש במכשיר GPS ותוכנה יעודיים למטרה זו. התחרות הינה אישית ונשפטת על פי המרחק האופקי אותו יצליח המתחרה לעבור ב 45 שניות של נפילה חופשית. כל מתחרה יקבל מכשיר אישי שאותו ידליק טרם העליה למטוס, התחרות מתחילה 15 שניות לאחר הקפיצה (כדי לבטל השפעת רוח יחסית ולאפשר למתחרה לצבור מהירות) ומסתיימת דקה לאחריה (סה"כ 45 שניות תחרות), עם הנגיעה בקרקע, על המתחרה לכבות את המכשיר. כל מתחרה יוכל לבצע עד 2 צניחות מדודות במהלך ימי התחרות. במהלך ימי התחרות (כדי להוסיף עיניין) לא נפרסם את שם המוביל אלא רק את השיא שהושג עד לאותו רגע. כל התוצאות יפורסמו בפורום במהלך כל ימי התחרות וכן ההצגה הגרפית ע"ג Google earth. מומלץ לבוא, להתאמן, לגלות מהו מצב הגוף האופטימאלי ואיזו חליפה עדיפה (רמז, תבדקו מה השיאנים לבשו) כדי שתוכלו לזכות בפרסים המפתיעים וכמובן להיות אלוף הארץ ב track ללא עוררין. יש להרשם מראש, מספר המקומות מוגבל לאור כמות המכשירים העומדים לרשותינו. להרשמה: [email protected] או ב SMS 052-6214621 או במשרדי המועדון (Paradive) איתי ברשדסקי

למעלה