פחות או יותר חדשה,מבקשת עזרתכם!!

ro1ro1

New member
פחות או יותר חדשה,מבקשת עזרתכם!!

חייבת לקבל תשובה , חודש שני בטיפול איקקלומים (שני כדורים ) החודש בוצעה ההזרעה ביום ה 15 לאחר שיום קודם נצפה זקיק גודל 18 מ"מ , וכמות נוזל מועטה בדוגלס. באותו ערב קיבלתי זריקת כוריגון וכבר למחרת בצענו השבחה והזרעה. בזמן ההזרעה ,הרופא אמר שהוא רואה הפרשות שמרמזות על ביוץ. היום -יום 21 למחזור , עשיתי בדיקת פרוגסטרון -10.2 nmol/l וE2 =913 pmol/l האם נתונים אילו מראים שלא בייצתי????? האם זה יתכן? חודש שעבר ,באותה תקופה היה לי פרוגסטרו ןשל 3.94 מישהו יכול להסביר מה קורה בעצם?

בבוצי

New member
לא להלחץ

לפי רמת הפרוגסטרון נראה שהיה ביוץ. (מעל 4 מתחיל הביוץ). אבל את צריכה לשאול את הרופא שלך אם רמת הפרוגסטרון לא נמוכה מידי ,כדי שישתרש הריון צריך כמויות יותר גדולות של פרוגסטרון, אולי את זקוקה לתוספת הורמון זה. הכי טוב להתקשר ישירות אל הרופא שלך ולדבר איתו. בהצלחה

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. פרוגסטרון מעל 5 מעיד על ביוץ. אין לך שום סיבה לדאוג, היה ביוץ, היתה הזרעה, ובקרוב יהיה גם הריון
. בהצלחה
נועם

ro1ro1

New member
וואו!! איזה welcome נחמד...

התשובות כאן קצת עודדו אותי ,הבנתי שאני גבולית, ..ואני בכלל חשבתי שערכים תקינים הם בסביבות ה 80......,שמחה לגלות שטעיתי... אז אכן בייצתי???? ושאלה נוספת....ב US זקיקים שעשיתי,נצפו שתי ציסטות (כנראה בגלל איקקלומין מחדוש שעבר)השאלה היא אם אני ממשיכה במחזור נוסף של איקקלומין,או שכדאי לחכות לסוף המחזור ואז לבדוק מה שלומן? ואם כן,אני עושה מחזור נוסף,האם לבקש תמיכת פרןגסטרון?? הרבה תודה.....

נועם@בת

New member
ולמה שתתחילי במחזור איקקלומין

הרי את בהריון. בכל מקרה, בתחילת טיפול הרופא בודק את השחלות, במקרה ויושבות שם ציסטות שלא נספגו פשוט מחכים עדו מחזור אחד עד שה@$%#9 בכל זאת תחלטנה להספג.
נועם

ro1ro1

New member
סחטיין על האופטימיות ../images/Emo45.gif

הלוואי..... אבל כנראה שלא הובהרתי..... השאלה שלי היא כזו...בהנחה שלא נקלטתי ואני שוב מתחילה איקללומין ביום ה 5 ,מתי הרופא יבדוק אם נשארו ציסטות? לפני שקיבלתי מחזור?

נועם@בת

New member
כן, הבנתי את ההנחה שלך

רק רציתי להגיד לך שהיא שגויה
. את הבדיקה הרופא עושה ביום השלישי לוסת. כן, מוציאים את הטמפון ומכניסים את המתמר, לא נעים אבל לא נורא. בהצלחה נועם

ro1ro1

New member
הבנתי אותך...... ../images/Emo13.gif

טוב ,בעיה שלו -:)) ,הוא בחר במקצוע -:)))

עשיתי בדיקה לוידוי הריגה ציסטה

ביום הרביעי למחזור ולמרות ה"חשש" שלי, היה ממש לא מביך, כרגיל. (אולי בגלל שהמחזור כבר כמעט נעלם לו....)

ועוד איך בייצת

לי היה פרוגסטרון 7 ו-800 ומשהו E2 ועשיתי הזרעה ביום שישי..בהצלחה לשנינו.

דרך אגב, שאלה???

מבחינת איקקלומין, יש לי בטן נפוחה וכאבים מכדור אחד ליום, שלקחתי המחזור הזה. יכול להיות שחודש הבא נתחיל עם שניים, איך זה עם שניים, והרופא גם רוצה שנתחיל את זה מהיום הראשון של המחזור - שמעת על זה כבר? אודה לעדכון.

ro1ro1

New member
באמת? איך עודדתן אותי!!!

ולשאלתך,בחודש שעבר, גם הייתי עם מינו של כדור אחד ,והיו לי תופעות נוראיות של בטן נפוחה וקשה ואיכסה ,וחששתי מאוד מההכפלה של המינון... טפו טפו,לא רוצה לפתוח פה.....החודש ממש לא, ואני מקווה שזה לא ישתנה, ולגבי מה שאמרת...יש לי שאלה אליך.... האם הרופא שלך לא שוקל לתת לך תמיכה של פרוגסטרון?

ro1ro1

New member
ושכחתי עוד משהו...

לא שמעתי על איקקלומין מהיום הראשון..אבל מצד שני ..אני חדשה ב "מחלקת פוריות ".....עם רצון גדול לברוח -:) אז אני לא יודעת.

למעלה