פחד ?

amit469

New member
פחד ?

קראתי בנושא אחר קצת ישן על פחדים .. אני אישית מפחד מכלבים ומלהקיא .. :S אל תשאלו אותי אפילו למה :[ אבל ככה .. עכשיו כלבים אני מצליח גם במציאות :) כלב אחד התחיל לרדוף אחרי לפני כמה ימים .. כבר כמה פעמים .. בהתחלה עליתי על משהו עד שבסוף לא יודע מאיפה הגיע הכוח הבנתי שאין מנוס אז ירדתי אל הכלב המזורגג הזה והברחתי אותו 8 ק"מ ככה :D ! להקיא אני לא יודע ממתי אבל זה ככה . עכשיו בחלום מרגישים באמת איך מקיאים לא ? בעיקרון אני חושב שזה יכול לעזור לי אבל אני לא רוצה לחוות את זה :\ זתומרת אני יכול לגרום לעצמי להקיא 200 פעמים ואחרי זה , זה יהיה שגרתי ורגיל בעצם :)? ולגבי כלבים אין לי מושג תודה.

EndOfAllHopes

New member
דעתי הלא מקצועית

מה קורה לך שאתה מקיא? אתה כנס לפאניקה ומנסה לעצור את התהליך? האם אתה מקיא בתדירות גבוהה? יש משהו ספציפי בתהליך שאתה מפחד ממנו? לי נשמע להקיא בחלום יותר גרוע מבמציאות, כי לפעמים הגוף ה"אמיתי" מגיב למה שקורה בחלום... לגביי כלבים: אתה מפחד מכל הכלבים?? תמצא כלב של משפחה/חברים שיודעים שהוא נחמד ולא תוקפני ופשוט תלטף אותו תן לו ללקק אותך או משהו, תראה שהוא יצור נחמד שאין מה לפחד ממנו.לחילופין תעשה אם זה בחלום צלול, אם אתה מעדיף, לדעתי זה לא הכרחי :)

amit469

New member
כשאני מקיא :

כשאני מקיא אני ממש ממש נכנס לפאניקה (משתגע) .. לא הקאתי כבר לפחות 3 שנים .. כל פעם אני חושב שאני מרגיש שאני הולך להקיא ואני ממש לא .. :\ אני לא יודע ממה אני מפחד .. אולי מההרגשה .. אין לי מושג . וכלבים אני חושב שאני באמת יעשה משהו עם חבר :] תודה

EndOfAllHopes

New member
אתה שולט על המוח שלך!!!

אז או ש: תתפלל שלא תקיא יותר D: תצווה על המוח שלך להירגע, הרי אין סיבה לפחד, כמו ילד קטן שמשתגע בלי סיבה...אבל בעדינות איתו P=

sickX6

New member
.

לא יודעת לגביי אם זה יהיה ברגיל, ומבלי לקרוא את התגובות האחרות, לדעתי יכול להיות שאתה תרגיש איך זה להקיא - ואל תתפלא אם תתעורר עם דמעות בעיניים - אבל שמע.... זה עדיין לעשות את זה.... אם אתה מרגיש את זה.... תאכלס אחרי שמקיאים מרגישים יותר טוב בדרך כלל.....כאילו, אם אתה מקיא כי אתה צריך להקיא וזה.....

למעלה