פחד...

LoveRo

New member
פחד...

אני מאוכזבת מהכל... אבל במיוחד מזה שאין לי חבר... אמא שלי אומרת לי שאני צריכה לשאוף להתחתן ולא להישאר רווקה זקנה... זה לא פשוט כי אין לי מחזרים... ואין לי איפה להכיר. אני באמת פוחדת להישאר לבד...

mentorit

New member
בואי ננתח את המצב

יש כאן בעצם כמה דברים שמטרידים אותך. אני אשאל אותך כמה שאלות שיעזור לך להתמקד בבעיה- אני מאוכזבת מהכל- ממה את מאוכזבת? מה רצית בחיים ולא השגת? אבל במיוחד מזה שאין לי חבר - האם היה לך בעבר מישהו? אמא שלי אומרת לי שאני צריכה לשאוף להתחתן ולא להישאר רווקה זקנה...- מה מעצבן בזה- שאמא אומרת? שאת צריכה להתחתן? או הפחד להיות רווקה זקנה? זה לא פשוט כי אין לי מחזרים - האם היו לך פעם? האם חשבת לנסות אתלחזר אחרי מישהו? ואין לי איפה להכיר - האם אתנמצאת במסגרת חברתית כלשהיא? מה עשית כדי לשנות את המצב? אני באמת פוחדת להישאר לבד - זה יקירתי משותף לכולנו! מה שניסיתי להראות שאת בעצם מלאה בשאלות ומבולבלת (זה בסדר)...אולי מעט מיקוד יעזור לך לשנות את המצב. אשמח לסייע לך אם תעני כאן...

LoveRo

New member
שלום...

תודה שהגבת להודעה שלי... ךגבי השאלות ששאלת: אני כן נסיתי לחזר אחרי גברים... וקיבלתי דחיות... ובגלל זה אני מאוד פגועה... דחו אותי מספר פעמים. אין לי מחזרים כי אני לא יפה... אבל נעזוב את זה. מכוערת אני גם לא. אני פוחדת להישאר רווקה זקנה... פשוט מאוד אני אתאבד אם אגיע למצב הזה. החיים שלי מאוד לא טובים... אני שונאת אותם. אני לבד כמעט תמיד. נכשלתי במספר דברים שעשיתי... ובקיצור חיים זבל, אני לא מאושרת בכלל. היה לי מישהו אבל אף פעם לא מישהו שאהבתי ככה שאני לא מחשיבה את זה, זה גם היה מזמן ולזמן קצר...

תגובה

השתתפי במסגרות שמענינות אותך כמו חוגים ולמודים ושם תכירי אנשים מתאימים לך. אל תתיחסי למה שאומרים על מה שאת צריכה בחיים, החליטי בעצמך מה חשוב לך ומה את רוצה.

למעלה