פחד......

yamyamon

New member
פחד......

אמא שלי מתה מסרטן ואני כל הזמן חיה בהרגשה שיום אחד .....בום גם אני אגמור ככה ......... זה נורמלי ?????

chemical sister

New member
קודם כל

ברוכה הבאה, וקבלי
. גם אמא שלי נפטרה מסרטן וגם אני הרבה פעמים מרגישה שגם אני אמות באותה הצורה ולפעמים אני אפילו חושבת שאוטוטו יתגלה שאני חולה במשהו. אפילו קשה לי לדמיין שיהיו לי ילדים מתישהו כי אני לא ארצה שהם ישארו בלי אמא. אני לא יכולה לחשוב על עצמי חיה מעבר לגיל שבו היא נפטרה זה נראה לי מוזר שיום אחד אני אהיה יותר "גדולה" מאמא שלי. אני חושבת שאת נורמלית...
גם לגבי מה שכתבת על החתונות, אני לגמרי מבינה ומזדהה.

אמאל4

New member
נראה לי מאוד טבעי בחחשות הללו

שאנו מפתחים בעקבות מה מעברנו. אימי נפטה מארוע מוחי וזה העסיק אותי לא מעט המחשבות אם גורלי יהיה כשלה. אני חרדה הרבה יותר מאז לשלומם של היקרים לי. מאחל לך מחשבות חיוביות והמון בריאותברוכה הבאה לפורום הנהדר והתומך הזה.

פחד טבעי

גם אמי נפטרה מסרטן (שד) ושנים רבות חייתי בחששות וחרדות... מתי שהוא החלטתי שאיני רוצה להמשיך ולחיות עם הפחדים המשפיעים עלי ועל כל הסביבה הקרובה והחלטתי לשנות גישה .... החלטתי שאיני משתפת פעולה עוד עם הפחד.. את שואלת אם זה נורמלי...ובעצם מהו נורמלי? מבחינתי זה נראה נורמלי לחלוטין...רק שחבל לי עלייך.... אני הצלחתי לשנות גישה....אני נבדקת בדיקות תקופתיות ועירנית לדברים ומהפחד נפרדתי...הוא ממילא לא משרת אותי...

דרדי6

New member
כנ"ל

זאת נראית ל תחושה כ"כ טבעית ונורמלית. בעייני יש לך ולמחשבותייך כח ענקי על המציאות שאת חיה ותחיי. אני מכירה את הפחדים והתחושות האלו מאוד מקרוב, זה נורא טבעי. אי אפשר להגיד לפחד פשוט 'לך' כי הוא מאוד עמוק ולא יילך כ"כ מהר. אבל אפשר בהחלט להיות מודע אליו, להשפעה שעשויה להיות לו על גופינו והסיכוי לחלות, ולהחליט. פשוט להחליט שלי לא יהיה סרטן. אני לא חייבת לגמור באותה צורה. וברגע שתחליט שזה לא יקבע לך את המציאות, זה באמת לא יקבע. וגם הפחדים משתנים לאורך השנים, לפעמים (בשבילי לפחות זה עובד) כשמפסיקים להירתע מפחד ומקבלים אותו, הוא נראה הרבה פחות נורא. אחרי הכל הוא חלק ממך.

למעלה