פחד

אדיסו

New member
פחד

אני מבוהל ביותר מהאפשרות שאהיה בעל חי, בלידה מחדש לאחר מותי.

ל נ צ ח

New member
ומהם כל אלה בעל-חי באמת,מי יודע?

אני יודע! אך לצערי אסור לי לגלות את זאת. * ~ * ~ * ל נ צ ח * ~ * ~ *

אמיר96

New member
למה אתה מפחד מזה?

האם אתה מפחד שתהיה בעל חי במשק מתועש? (כי אז אני מבין את הפחד שלך).

shellush

New member
תחיה את עכשיו ולא את החיים הבאים

מה יעזור לך להתחיל לדאוג לגבי החיים הבאים שלך, אולי יהיה לך טוב כחיה ואולי יהיה לך רע כבן אדם, אולי תהיה הומלס, אולי תהיה ילד מוכה, אולי תיאנס על ידי בני משפחה או משהו. אין שום הבטחה שאם תהיה משהו שאתה רוצה, אז יהיה לך טוב, אתה לא יכול לדעת וזה לא מציאותי לחשוב על זה עכשיו. יש מספיק דברים לעשות בחיים האלה, כמו שאומרים כשתגיע לגשר תחצה אותו.

shellush

New member
אבל אין לנו שליטה לא על החיים

הבאים שלנו ולא על החיים האלה, אז פשוט לזרום עם הדבריים וזהו, לחיות את הרגע. נו, אותי מטריד איך תהיה הזיקנה שלי, אבל אני לא נותנת לזה להשתלט עליי כי יש עוד כמה שנים טובות ואין מה לעשות נגד זה בכל מקרה. לחיות טוב זו התשובה! ולענות את הנפש בכל מיני דאגות זה ממש לא בריא לנפש ובעקבות זה זה מביא נזקים לבריאות הגוף

אמיר96

New member
קל לומר

קשה לעשות. אני מניח שאם היה לו כל כך קל לעשות את זה זה לא היה מטריד אותו.

shellush

New member
O.K אני מבינה, אבל שייצא מזה...

שיעבוד על לצאת מזה, ככה הוא גורם לעצמו סבל גם בעולם הזה... לא חבל?!

ל נ צ ח

New member
זה נכון, אך יש שדעתם נטרפת

מעצם אי-הוודאות המייסרת כי מהו הרגע לעומת הנצח להם? (והאמת היא שהאמת הנצחית תקפה בפועל לא רק להם, לכוווווולם!) *קהלת ו* (יא) כִּי יֵשׁ דְּבָרִים הַרְבֵּה מַרְבִּים הָבֶל מַה יֹּתֵר לָאָדָם: (יב) כִּי מִי יוֹדֵעַ מַה טּוֹב לָאָדָם בַּחַיִּים מִסְפַּר יְמֵי חַיֵּי הֶבְלוֹ וְיַעֲשֵׂם כַּצֵּל אֲשֶׁר מִי יַגִּיד לָאָדָם מַה יִּהְיֶה אַחֲרָיו תַּחַת הַשָּׁמֶשׁ ~ * ~ * ~ * ~ * ל נ צ ח * ~* ~ *

למעלה