פחד

אדיסו

New member
פחד

אני מבוהל מהאפשרות שאולי אסבול בעתיד סבל בלתי מתקבל בעליל על הדעת בנוראותו, סבל במידה שלא אוכל לשאתו בשום אופן.

not2dizi4ridin

New member
אדיסו ...אני מנחש

שאתה לא עוסק הרבה בספורט... ....אז אם אני צודק כדאי מאוד שתפנה למתנ"ס הקרוב ותירשם לאיזה ספורט שמתאים לך(אבל לא אקסטרים שש בש ,כן?! ,ספורט תובעני!) ...כי רק שם תתחיל לחוות כאב אמיתי ואם המאמן טוב, הוא ימשיך לדחוף אותך עוד ולא יוותר לך לשניה ,כדיי שתוכל לעבור את גבולות הסבל שלך... ולהגיע לרמות סבל שלא חשבת שתוכל להגיע אליהם ובטח שלא לעמוד בהם, ורק אז... רק אז!, תיהיה לך חסינות מנטלית ולא יהיה בך פחד מכאב או מסבל שאולי תיפגש איתו בעתיד ...ולא אני לא בקטע של סאדו

למה???

New member
יהה איזה בעסה! ואתה אפילו לא יכול

להתאבד! אתה רציני...?

ל נ צ ח

New member
תתגבר גבר. ולי, זאת תרופת-פלא:

*תהילים כג* (א) מִזְמוֹר לְדָוִד יְהֹוָה רֹעִי לֹא אֶחְסָר: (ב) בִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי: (ג) נַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ: (ד) גַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי: (ה) תַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה: (ו) אַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יְהֹוָה לְאֹרֶךְ יָמִים:

עכנאי

New member
חזק ואמץ!

זכור כי לכל רגע בחיים יש משמעות. הפחד הוא מהבלתי ידוע. בסוף העניינים מתבהרים וגם הרגעים בהם אתה מצפה לסבל, יתבהרו ויהפכו להגיוניים ולמובנים, ואתה תתגבר!

אלי ו.

New member
תתעודד יש אלטרנטיבות

על קצב המזלג. 1) אין לך נשמה, כשתמות זה הסוף המוחלט, תפסיק להתקיים. 2) יש נשמה, ואתה נידון לגיהנום לאחר מותך. אתה נשרף כל יום בצואה רותחת למשך אלף שנה. 3) יש נשמה, ואתה בגן עדן. יש מיזוג אבל בסה"כ משעמם

shabaz

New member
לא בדיוק...

אני חושב שהם סתם טמבלים שלא מבינים בדיוק מה הוא רוצה. חוץ מאלכס...כי היא רוסיה.. חחחחחחח...

למעלה