פחד מ...

wind and fire

New member
פחד מ...

יש לי את אותו פחד כבר זמן מה... אני יודעת שזה גיל צעיר לפתח את זה, אבל כבר עכשיו, בגיל 16, אני מפחדת ממוות.זה לא קשור לכול הפיגועים וכול זה,זה פשוט קיים שם וזהו.. אני פוחדת שמה יקרה לי אחרי המוות? איך יראה הכול? מה אני אעשה? מה אני אראה?? אני כול הזמן אומרת לעצמי לא לחשוב על זה ויש לי את כול החיים לפני, אבל עם פתאום החיים יפסקו מסיבה כול שהיא? שום דבר לא צפוי, אי אפשר לדעת מתי זה יכה אותך.. אני ממש מפחדת ואין לי מושג מה אני אעשה כי זה אוכל אותי מבפנים ואני מפשחדת מאוד, ומתוסכלת מה יקרה בגורלי. אני יודעת שאני לא צריכה לחשוב על זה אבל בכול מקרה זה יעלה לי במוח ואני צריכה לדעת דרך כול שהיא להתמודד עם זה.. help me!
 

עצוב31

New member
כל כך מכיר את הנושא ו...

קוראים לזה מחשבות טורדניות. לדעתי כדי לך לישקול פנייה לאיש מיקצוע. פעם אחד הפחדים שלי היה זה שאחרי שאני אמות, אז שיקברו אותי לא יהיה לי איך לינשום.נישמע דבילי נכון? אבל אני יכול לספר לך שזה רק אחד המחשבות שטחנו לי את השכל והפריעו לי.....תרגישי טוב.
 

wind and fire

New member
טוב...

מצד אחד אני יודעת שאני לא אלך למומחה... איך אתה המשכת? לפעמים זה כול כך מעצבן שאני לא יודעת מה כבר יקרה לי!!
 

עצוב31

New member
טוב....

אז לדעתי את הולכת להיות תקועה בזה עוד לא מעט זמן וזה פשוט חבל. אני הצלחתי לעצור במידה די גדולה את המחשבות המטריפות האלה,ותאמיני לי שהיה לי גהנום מהם,בעזרת טיפול תרופתי ושיחות עיקביות. ולמה הקטע הזה של הכל כך נגד טיפול?? זה פשוט חבל בישבילך......תרגישי טוב.
 
זה בנאלי לומר - לא יקרה לך כלום

לא יקרה לך כלום. אבל זאת האמת. תנסי פעם להתעלף. זו הרגשה של רוגע. עוזבים עולם רועש וסואן, עם מאבקים ומלחמות ונכנסים לתרדמה. להבדיל, כשאת ישנה - את מרגישה משהו ? תחשבי - שהמות הוא שינה עמוקה. לדעתי , העיקר - להנות היום מן החיים. מה שיקרה בעתיד , לא צריך להפריע לנו להנות מן ההווה. מאחל לך כל טוב וחג סוכות שמח. חבר
 

גרא.

New member
הפחד שאת חשה,נשאר לפי דברייך

ברמה קוגנטיבית,כלומר מחשבתית.כך ניתן להבין משום שאינך מתארת סמפטומים גופניים ורגשיים של פחד,אלא מחשבות טורדניות כפייתיות על מוות הממלאות את מחשבותייך,"אוכלות אותך מבפנים",ומאד מתסכלות .מה שלא מובן מדברייך, אם את מפחדת למות,או מה יקרה לך אחרי שתמותי,כפני שאת שואלת,מה יקרה אם פתאום החיים יפסקו מסיבה כלשהיא...ואז?? נסי מעט למקד את מחשבותייך ולעשות בהן סדר,כדי להגדיר לעצמך ולנו,ממה את מפחדת באמת..זה יעזור יותר להבין אותך,ולהתייחס בעומק רב יותר לבעיותייך.
 

wind and fire

New member
tov

im in the usa now so i can only write in english so forgive me... my fear is about the efter life what it will be,how it will be,who is there.... and im scared that i wont see my family anymore...im affred to be alone and scared... and i cant go to therape because im only 16 and pepole will think that im thinking stuped things´ and thay will just tell me to get over it and forget it! i just need a couple of words that will relacs me thanks for the help until now... from the united state.. wind and fire
 
למעלה