למה? למה אתה מפחד בעצם? האם החשש הגדול מפני הלא? האם אתה לא יודע איך להתחיל ת´שיחה? תראה עפיפון, היופי ביחסים וירטואלים זה הנקודה שאתה יכול לדבר הרבה יותר פתוח, יש לזה הרבה יותר פלוסים יותר מאשר טלפון או פנים אל מול פנים. אין הסמקות, אין שתיקות מעיקות, מקסימום כמה שניות לא אומרים כלום ואז מתרצים: מישהו נכנס למשרד
האם כבר עברתם לשלב הטלפון? אם עוד לא אז אני מציעה שתנסה בכל מיני שטינקים קטנים ושאלות עקיפות מה דעתה לגבי פגישה. "אם הייתי מציע לך להפגש.." מן שאלה לא ישירה אבל בה אתה יכול להבין מה דעתה בנושא. אם אתם כבר בשלב הטלפון אתה חייב להתעלות מעל עצמך ולבדוק מה יחסה לגבי פגישה. לי יש מוטו בחיים: לנסות. מקסימום אומרים לא. מקסימום היא תגיד: אני לא מעוניינת להפגש וזהו. מה כבר יכול לקרות? שיהיה בהצלחה אני אומרת.
אני יכולה להבין את הפחד - לא חסרים סיפורים מהסוג הזה. של פגישה לאחר הצ´ט, אבל...למה לא לנסות? במקרה הכי גרוע הרי תמיד אפשר לומר "לא" ולשוב כל אחד לדרכו. אין לך מה להפסיד, אך אולי בדיעבד - יש די הרבה להרוויח. לך על זה. אגב, דיברתם כבר בטלפון? סגרתם על פרטי הפגישה? הייתה מציעה ללבן את הדברים קודם כל טלפונית, גם לשם המנעות מאי נעימויות ואי הבנות בהמשך וגם לשם הבטחון העצמי. זהו...שיהיה בהצלחה!
הרי אם הדיבורים טובים, ויש כימיה טלפונית/צ´אטית... עניין הפגישה לא ירשה לך להתחמק ממנו. הוא יעלה ויגיע בכל מקרה... וזה בלאו הכי מבחן המציאות שתדרש לעבור ולהעביר. אז מה יש לך להפסיד? בכל מקרה תרוויח תשובה... שבין אם טובה או לא, שווה את המאמץ.
קח את זה צעד צעד. דבר איתה בטלפון, וברגע שתרגיש בנוחות, תשאל אותה את השאלה. מקסימום היא תגיד לא. מי יודע, היא עוד עלולה להסכים, אתה תפגש איתה, ומשם? מי יודע... החיים הם סיכון.. אל תתחבא...
ראשית, תודה לכולם על העזרה אז... אזרתי אומץ (הודות לכם ) התקשרתי והיה מיוחד , באמת שלא דברתי עם בחורה במשך שעתיים רצופות תקופה ארוכה. תמיד היה עניין וכייף חוץ מאשר היא היתה קצת ספקנית בקשר למופע ע"ש אבי ביטר -אני לא יודע למה ? היא גם הציגה את עצמה כספונטנית ,אך כשהצעתי לה להיפגש אתמול בלילה היא היססה ואמרה "אני ספונטנית כשאני מתכננת להיות כזו באותו יום "-מוזר לא ? וכששאלתי לגבי יום אחר היא אמרה "אולי, אני לא יודעת,אני מאוד עסוקה ...תנסה בפעם אחרת " מה רע במופע שירי אבי ביטר ? קצת תרבות. אנה עיזרו לי, אני לא יודע לעשות היא נשמעת מאוד נחמדה ....
אבל לגמריי ! ב- מעולם לא אמרתי שאני ספונטנית (אלא אם אני מתכננת להיות כזו). ג- אני חושבת שנחשפנו.. ד- אבי ביטר ? תרבות ?! גט ריל.. לכל המתענינים, קבענו ליום חמישי.
אז ככה... בדיוק כמוך, פגשתי את החבר הנוכחי שלי שאני איתו כבר 3 חודשים בלא אחר מהאשר האינטרנט........ הוא היה אצלי באייסיקיו (למי שלא מכיר - תוכנת צ´טים עם אנשים קבועים) במשך שנתיים, וכשנפרדתי מהחבר הקודם התחלנו לדבר ברצינות. אכן, יש קצת היסוסים בהתחלה, אבל איך שעברנו לטלפון ונפגשנו הבנו כמה אנחנו אוהבים אחד את השני...... וכרגע הקשר בינינו מדהים (ראה הודעה למעלה שרשמתי על מה שעבר עליי היום)..... בכל מקרה, אני ממליצה לך בחווווווווםםםםם רב רב רב ללכת ולנסות. שום דבר אין לך מה להפסיד. אני אישית פגשתי משהו בסביבות ה- 10 אנשים מהאינטרנט. זה מרחיב את האופקים ואם אתה מוצא בן אדם שהוא באמת כנה (ובד"כ אפשר לגלות את זה כבר לפי הטלפון..... אם קופצים ישר לפגישה בלי שלב הטלפון, זה כמעט תמיד לא עובד) אז לך על זה... אני חושבת שהיופי באינטרנט זה האפשרות להיות פתוחים ובאמת כמו שאמרו מקודם בלי שתיקות מביכות או שום דבר כזה. כמובן שיש את כל העניין של להתאהב באופי קודם ולא ביופי..... יש לך תמונה שלה? שלא תלך לפגישה ותתבאס (יש הרי גבול מינימלי של כל אחד..... שצריך שהבן זוג ימשוך אותך , אחרי הכל)... בכל מקרה - מומלץ בחום לנסות...