פחד מלהיות לבד

פחד מלהיות לבד

שלום לכם, אני מעונינת לעבור מאיזור הדרם לאיזור המרכז מכיוון שאני יודעת שאכיר יותר בחורים באזור המרכז,אני כבר 3 שנים בלי חבר ואני מרגישה מבוזבזת רק מה שאין לי חברים במרכז ואני פוחדת להישאר לבד במרכז ולא לצאת אם לא יהיה לי עם מי,מה שקרה בפעם שעברה כשגרתי במרכז לפני כשלוש שנים מה עושים?

שאלות

את רוצה לעבור למרכז על מנת להכיר אנשים? (חברים חדשים או בן זוג) במה את עוסקת? (במה את עובדת) בת כמה את? מה התכונות הטובות שלך, לדעתך?

תשובה

אני מחפשת עבודה באדמיניסטרציה אני לומדת הילינג ומשחק בערב התכונות הטובות שלי-אני מקסימה וכיפית

תשובה

אני בת 25 ואני רוצה לעבור כדי להכיר בחורים אני לא ממש מכירה באיזור הדרום וגם כי רוב הזמן אני במרכז אני מחפשת עבודה במרכז ובערבים אני שם

המממ אוקיי ../images/Emo39.gif

ולמה את פוחדת שתישארי לבד? האם את מרגישה שקשה לך להכיר אנשים? מה בך מקשה עלייך להכיר בחורים?

האמת ש..

לא קשה לי להכיר אנשים אבל אני פוחדת מכיוון שלפני כמה שנים כשגרתי בת"א הייתי ממש לבד וזה היה ממש קשה וגם כי אין לי חברות באיזור המרכז

הקטע הוא

שאני לא זוכרת אם הייתי יותר או פחות חברותית גם אני שואלת את עצמי איפה אכיר עכשיו חברות מאיזור המרכז

יש מלא דרכים להכיר

* חוגים להתפתחות אישית * אינטרנט * מסיבות / ברים * המקום בו תעבדי * אם תלמדי, אז המקום בו תלמדי זה עניין של רצון ומוכנות. אם את רוצה, אז תמצאי חברות

למעלה