דמיון מודרך
שלום לך, אני מסכימה עם הדברים שנאמרו כאן. אני מבינה שהכשלונות גורמים לך לחוסר ביטחון עצמי ולחוסר אמונה בעצמך. אולי עולות לך מחשבות כגון: "אני כישלון", "אני לא שווה כלום", "אני לא מצליחה לעשות מה שכל ילד בן 17 מצליח" וכו'. אני מניחה שתחושת הכישלון האישי פורשת כנפיים כעת גם לתחומי חיים אחרים. ותחושתיך הכללית היא שאת לא מוצלחת בכלום. ראשית, אני מציעה לך לרשום על דף 5 הצלחות שהיו לך בשנים האחרונות. אני בטוחה שאם תחשבי היטב תגלי שהיו לך הרבה יותר.. תעצמי עיניים ותנסי להיזכר במכשולים שונים שעמדו בדרכך לאותן הצלחות. מה הרגשת אז..? מה חשבת על עצמך..? ולאחר מכן תעלי בדמיונך שוב את אותן הצלחות ואת תחושת ההערכה העצמית והגאווה הפנימית שמילאה אותך בעת ההצלחה. תנשמי את ההצלחה, תאמרי לעצמך "ניצחתי אז ואני אנצח גם הפעם". תדמייני את עצמך נוהגת בביטחון, בשמחה ובכייף.. תחושי את תחושת הביטחון שלך על הכביש, תחושי את תחושת ההצלחה והביטחון ביכולתך. לעיתים החיים מציבים לנו אתגרים, אך האתגר הוא רק שיעור בסבלנות. אחרי כל אתגר מגיעה תחושת רווחה. אחרי שהשגנו משהו ש"הלך קצת קשה", אנחנו לומדים להעריך אותו יותר, להינות ממנו ולחוש את טעמה המתוק של ההצלחה. כנראה שהטסט הזה הוא סוג של אתגר עבורך, תדמייני את טעמה המתוק של ההצלחה בעת שתגיעה.. תחושי בליבך כבר עכשיו את השמחה שתמלא אותך בעת שהצלחת לעמוד באתגר ולנצח במשימה. אנשים רבים עומדים באתגרים קשים יום יום. אחת לא מצליחה להיכנס להריון ומנסה שוב ושוב, אדם אחר מנסה למצוא עבודה והולך לעשרות ראיונות עבודה, נדחה ושוב מנסה. אחר מנסה למצוא בת זוג לחיים ויוצא עם אינספור נשים. לא תמיד אנו משיגים בקלות את מה שאנו רוצים ומבקשים, אך ההתמדה משתלמת. תאמיני בלב שלם שאת האתגר הזה את מסוגלת לעבור בהצלחה. את לומדת כעת שיעור בסבלנות, אך הסבלנות משתלמת.