פחד מטיסה

ד פ נ א

New member
פחד מטיסה../images/Emo178.gif

אני מפחדת לטוס!!! מפחדת ממהמראה מפחדת מהנחיתה מפחדת מהטיסה עצמה מפחיד אותי תאונת מטוס/התנגשות וכו' ובקרוב אני צריכה לטוס, וזה יקרה הרבה פעמים!! (בקרוב טסים לשליחות, אמרתי לבעלי שיהיו לי שתי טיסות, אחת הלוך, אחת בשוב
) כמובן שטסתי בעבר, וזה לא היה כל כך נורא, ולא נראה לי שיהיה מצב שאני לא אעלה על המטוס, אך הפחד נמצא בי והוא מפריע לי, בערך כמו פחד מג'וקים
מה עושים? למי פונים? תודה

kbengalil

New member
פחד מטיסה

תנסי מה שנקרא NLP אני ניסיתי את זה ולדעתי זה יכול לעזור לך. כפיר בן גליל מטפל בפואה סינית www.ben-galil.co.il

0 אור 0

New member
אני ממליצה על דמיון מודרך

תעבדי בדמיון מודרך , ותלמדי איך לטפל בעצמך ברגעים הסמוכים לפני הטיסה, או בכל עת שעולים בך החששות בהצלחה

אולי CBT יכול לעזור

CBT (טיפול התנהגותי קוגניטיבי) מותאם במיוחד לפוביות (פחדים ספציפיים כמו פחד בטיסות). ויש הרבה מחקרים שמאששים את היעילות שלו. זהו טיפול קצר (כ 10-15 פגישות), שמבוסס הרבה על חשיפה הדרגתית ובטוחה. כמובן, לרוב לפחדים יש סיבות עמוקות יותר והיסטוריה... עבודה עמוקה יותר, קרוב לוודאי שתיעשה בשיטה אחרת. אני ממליץ על שיטת גרינברג (שבה אני מטפל), שבה אחד הכלים המרכזיים הוא ללמוד כיצד להכיל/לעכל פחד כאנרגיה ולא כבעיה. אם את מעוניינת בהמלצות על מטפלים בשיטה באזורים שונים בארץ, אשמח להמליץ. גם NLP ודמיון מודרך שהוצעו לך קודם הן אופציות מצויינות. בהצלחה! ניר.

ub8

New member
פחד מטיסות

אני מצטרף להמלצתו של ניר לגבי טיפול התנהגותי. בנוסף אני ממליץ לך לקרוא על טיפול שנקרא ביופידבק. בהצלחה

ינוקא1

New member
יש הרבה שיטות טובות

דמיון מודרך , ביואנרגיה , קינסיולוגיה ועוד. אני ממליץ לך גם על קריאת הקטע מתוך הספר החדש של ברנדון בייס (בקישור למטה) : לקרוא מעמוד 2 והלאה. באופן כללי השיטה של ברנדון בייס להתמודד עם רגשות היא להיכנס לתוכם פנימה. לאפשר לחוש את הפחד במלוא עוצמתו וכך להשתחרר ממנו.

יעל ND

New member
פחד מטיסה

קודם כל, תחשבי: האם את באמת חייבת לטוס? רוב האנשים לא ממש חייבים. אולי זה באמת לא טוב לך, והאינטואיציה שלך מזהירה אותך בצורה כזאת. אם את חייבת, אז כפי שאמרו לך, יש הרבה שיטות להתגבר על הפחד הזה. הייתי ממליצה על פרחי באך ו/או קריסטלים, שנותנים עזרה מיידית וללא מאמץ מצידך.

ד פ נ א

New member
../images/Emo51.gif על כל העצות, כאן ובמסרים

הולכת לקרוא באינטרנט על כל שיטה, ולראות למה אני הכי מתחברת. עדכונים בהמשך...

roov

New member
לדפנא

למטה בדף הנוכחי של הפורום תוכלי למצוא הפניה לכתבה שעשיתי על ייעוץ וריפוי בעזרת צירופי אותיות של שם הקב"ה. לקראת סוף הכתבה מישהו מספר כיצד התגבר על חרדה מרופא שיניים. ייתכן שתוכלי להיעזר בכך. כדי להקל אני מצרפת שוב את הקישור מאחלת לך הצלחה בכל דרך בה תבחרי כדי להתגבר מפחד מהטיסה.

היי דפנא

ממליצה לך על שיטת מוח אחד. במוח אחד אנו מחפשים את הארועים עם הרגש אשר יצרו את הדפוס שממנו אנו רוצים לשתחרר את אותו ארוע אשר נתן את הקוד לייצור הדפוס. הטכניקות להורדת המתח לאחר זיהוי הטריגרים משלבות בתוכן עבודה עם תרגילי עיניים, דמיון מודרך אקטיבי, דפוסי התנהגות של כאבים, זיכרון בגוף של חבלות, מרדיאנים, תרגילי מוח ועוד..

למעלה