פחד מהו?

פחד מהו?../images/Emo10.gif

שלום חברים יקרים... שאלתי היא מהו לדעתכם הפחד?האם פחד מעיד על חוסר חיבור ומודעות? ומה קורה אם זה שמדי פעם ביום מציפות אותי מחשבות הרסניות וקשות וכמובן מפחידות. למרות הכול בשם האהבה.

היי ירון ,לא לפחד כלל../images/Emo42.gif../images/Emo141.gif

פחד זה רגש ,,,מרגישים וחשים אותו.זהו רגש שמשתלט ומשתק כל רצון לעשות משהו.זהו רגש של אני לא יכול לעשות,כמו הכל עומד מלכת ,מן קיפאון חושים, טוב שקיים פחד ,אבל במינון הנכון,זהו רגש ,שאמור לעבוד כמו"רמזור"מיידע אותנו מתי להאט,ומתי זה בסדר ,אתה יכול לנסוע פחד זו רתיעה ,אי-ידיעה ממה שצופן לי עשייה מסויימת. כשיש פחד אין כח רצון לקום ולעשות,הפחד מנטרל ,ואין שמחת חיים ,וכשאין שמחת חיים איך יהיה חיבור ומודעות,הרי זו כל שמחת החיים. פחד ==דחפ,דחף זה יצר ,עשייה בפזיזות מבלי לחשוב. כשמציפות אותך מחשבות הרסניות מפחידות וקשות, ,להסתכל על הפחדים ,לבדוק מאיפא הם מגיעים,ומה הפחדים האלו באים להגיד לי.טוב להודות בזה , יש פחדים,וזה קשה ומפחיד, תכתוב הרבה על כל התחושות שיש לך,ממש מה שאתה מרגיש בתוך נשמתך,תכתוב כמה שיותר,בצורה הזו זה די עוזר.תשרוף את הדפים לאחר הכתיבה,ותגיד לייקום שאתה משחרר את הפחדים.תצא למקום פתוח לחורשה , ליער תצעק הכי חזק שאתה יכול.ותראה כמה טוב תרגיש. תתחבר לשמנים אתריים שים במבער6 טיפות שמן אתרי ברגמוט מהול במים,שמן הברגמוט,משמח,משחרר ממועקות ופחדים.שמן עוצמתי . והכל בשם
האהבה. ערב קסום"ומואר" אביבה.

spidi2

New member
פחד....

בקלפי הפנימיאליים, אליהם אני מאד מחוברת יש קלף שמתייחס לפחד.. זה מה שהוא אומר... (קלפי הפנימיאליים נכתבו בלשון נקבה - אז מראש אני מתנצלת...) "למה, למה, למה את עדיין מאמינה לי
אני נוכל צמרת ערמומי גס רוח ושקרי. כל מה שאני מספר לך פשוט לא אמיתי. התבקשתי ע"י בוראי לגלות לך את סודי, תפקידי העיקרי בגשמי הוא להראות לך באופן תמידי מתי התנתקת מהאור האלוהי, בכבוד רב, הפחד שלך"
מה שבאמת מעניין... שקראתי את השאלה שלך... ותוך כדי... מתוך היסח הדעת ... ערבבתי את הקלפים... זה הקלף הראשון ששלפתי.... חיבור
... אני מאמינה שכן....

November rain

New member
../images/Emo29.gif

"תפקידי העיקרי בגשמי, הוא להראות לך באופן תמידי שהתנתקת מהאור האלוהי". האור האלוהי שאני רואה בו את האמת האחת האוניברסלית. כולנו אותה יישות, בכולנו הניצוץ האלוהי, מי שמנותק מכך בחוסר מודעותו הפחד יחלחל בו. ככה אני רואה את זה :) אגב, מהם קלפי הפנימיאליים שציינת ( וסליחה על הבורות )? אייל.

spidi2

New member
"הפנימיאליים"

הם קלפי מסרים. וזה ההסבר שנותן יעקב רוט, יוצר הפנימיאליים: הפנימיאליים, הם קלפי מסרים שיצרתי בשיתוף פעולה עם ידידיי השקופים, אתם יכולים לשאול שאלה ולשלוף קלף מתאים או סתם לבקש מסר להיום ולקבל את הקלף הנשלף. הקלפים נכתבו בלשון נקבה, לכן כל גבר שלוקח קלף יכול להפוך אותו לקלף זכרי או לקבל אותו כמו שהוא".

קלפי-הפנימיאליים.../images/Emo65.gif../images/Emo42.gif../images/Emo23.gif

את קלפי-הפנימיאליים של יעקב רוט. ניתן לקנות בחנות לקריסטלים בשם"רוזוויק"אצל רוזנה ושיבא. ברחוב זבוטינסקי 106 רמת-גן. ניתן לברר בטלפון 03-6701439 ובפלפון 815 271 051 בברכה
אביבה.

ישלישם

New member
פחד בניגוד לאהבה../images/Emo23.gif

הוא המקום בתוכנו, שאינו מאמין בה, ובקיומה בכלל. וכשאנו מאמינים בפחד, אנו לא מחוברים לעצמינו באהבה. ולא לאחרים. משפט פשוט שאולי תרצה לנסות ולומר לעצמך, ותראה כמה התנגדות היא יעורר בך, ולמה: אני מאמין באהבה. אני משחרר כל צורך. אני טוענת, שכשהגוף, הצורך לקבל מבחוץ מה שאיננו יודעים להעניק לעצמינו, שולט בנו, אנו בפחד ובשליטתו עלינו. הגיע הזמן לאהבה. האם אתה מוכן להאמין בה? בברכת האהבה המחברת עמוק בין כולנו, סיגל

איל באש

New member
תקשור על הפחד ../images/Emo140.gif

תודות לירון שהעלה את הנושא בחרתי לשאול את המדריכים שלי מהו פחד, בקובץ המצורף להלן. מומלץ להדפיס ולקרא בעיון. תודה ירון אשמח לשאלות נוספות בנושא.

rama69

New member
פחד אנושי

ראשית די התחברתי לתקשור אך רוצה להוסיף עודמשהו ברשותכם, אני רואה פחד שמגיע גם כחוסר ידיעה לקראת מה אני הולך, פחד יכול לבא מניסיון חיים שמשהו כאב, לא הצילח,וכו' ואני לא רוצה שיחזור על עצמו, חפד בא מן ההתנתקוםת ממשהו שהוא בטוח, ואם אתייחס לנושא של גלגולים אז לעיתים אנו נושאים איתנו גם משאות כבדים ממסע אחר שנשאר בתת מודע ומלווה אותנו, אבל,,,, אכן ניתן לשחרר את הפחד, ניתן לשחרר אותו לכדור אור, דמיינו כדור אור גדול היורד מן הייקום הגבוה, הכדור מתמקם מולכם, חשבו על הפחדים שלכם כל פחד בנפרד, שחררו את הפחד לתוך כדור האור ניתן במחשבה, "אני משחרר פחד זה (אמרו את הנושא), לתוך כדור האור, האנרגיה של הפחד תשתחרר לאנרגיה חיובית של אמונה בעצמי" "אמונה בחיים". ניתן גם לשחרר את הפחד דרך העין השלישית (למי שיודע כיצד להשתמש בה), אור ואהבה יום מואר לכולם,

../images/Emo42.gifתודה איל.מאוד התחברתי לתקשור.

אני לא רוצה יותר להיות במיגננות, אני מוגנת,נתתי לאור להיכנס לחיי. יש לי שמחה, אהבה. אמונה.אומץ ,ובטחון. אין לי מושג למה , זה פשוט יצא לי אחרי שקראתי את התקשור . יום "מואר"ושמח לכולם. אביבה.

למעלה