פחד מדו-מיניים.

Olivie

New member
פחד מדו-מיניים.

היי כולכם, אני מקווה שאוכל לקבל אצלכם תגובות מעניינות שיעזרו לי לשנות את ההסתכלות שלי כי אני נורא סובל מהנושא שעליו אני פותח את ההודעה. מאז ומתמיד, אני מרגיש שאני מאוד לא מסתדר עם ההגדרה של "דו-מיני". הכרתי המון פעמים בחורים נחמדים שבפגישה עצמה סיפרו לי שהם כאלה, והרגשתי מאוד רע עם זה לגבם. כיוון שאת רוב ההיכרויות אני מכיר דרך אתרי אינטרנט (כי במציאות זה כרגע לא מתאשפר) אני לרוב מסנן ולא מגיב לשום הודעה של גברים שאני רואה אצלם בכרטיס "דו-מיני" , ומראש מסרב להכיר ... וזה למרות שגם מזה אני מרגיש לא טוב, כי אולי אני מסנן פתאום בחור שהיה יכול להתאים לי כבן אדם ו... אני לא יודע למה כל-כך קשה לי עם אנשים מהסוג הזה והנטייה הלא ברורה הזו. זה מרגיש לי כאילו בחור דו-מיני הוא אדם שלא סגור על עצמו, למרות שרוב רובם אומרים שהם בהחלט יודעים מה הם רוצים, ושלהם זה לא מפריע - העיקר שהבן אדם מתאים וטוב להם. לא יודע, אני חוטף מזה פחד ומרגיש בסביבה חולה פתאום... אם סתם ככה לטייל בדימיון, אני לא מרגיש שאוכל להיות אי פעם של עם עובדה כזו שהבן זוג שלי יהיה דו מיני ויהיה איתי. פשוט לא.

אוהדאדם

New member
לא נעים לי

בכנות, מרגיש קצת כאילו אתה מחפש "כיסוי" שתוכל תחתיו להיות בי-פוב (בבקשה תעשה לי טובה ותשתמש בביטוי "ביסקסואל"; דו-מיני הוא מי שיש לו שני מינים, כמו שבלולים או קרפדות או דגים מסוימים; לבני אדם יש מין אחד, הם או גברים, או נשים - XY או XX. אם אתה אחד מאותם אנשים נדירים שיש להם XXY ואתה רוצה שאקרא לך "דו-מיני", מצוין. אבל אני לא גם גבר וגם אישה; אני רק גבר, שיצא שטווח הנטייה המינית שלי רחב משלך וכולל גם בנות) אבל לשאלתך - הסיבה שקשה לך עם ביסקסואלים היא שאתה משייך משהו שהוא בעיה בעינייך לנטייה הזו: "מרגיש לי כאילו בחור [ביסקסואל] הוא אדם שלא סגור על עצמו". אתה בעצמך יודע שזה לא נכון; אבל אתה עדיין מרגיש שזה נכון. סיבה אחת יכולה להיות שאתה משליך בעיה אצלך על אנשים אחרים; יכול להיות שאתה בקונפליקט עם הנטייה המינית שלך, ומרגיש שאתה חייב להיות סגור באופן הרמטי על הנטייה המינית שלך - ולהיות עם גבר ביסקסואל יכול לייצר אצלך פקפוקים בנטייה המינית. אני מוצא שזה בעיקר אצל אנשים שהיציאה שלהם מהארון כרוכה בוויתור על אלמנטים מהחיים הקודמים שלהם: אם אתה צריך לחתוך הרבה קשרים כשאתה יוצא מהארון, אתה גם חייב להיכנס עמוק עמוק לתוך הנטייה המינית החדשה שלך, הזהות החדשה שלך, כדי לוודא שהוויתור הוא לא סתמי. סיבה נוספת יכולה להיות שנפגעת מבחור ביסקסואל, או בחור שכינה עצמו ביסקסואל, ואתה משייך את הפגיעה לנטייה שלו. מכיוון שאין קשר בין הנטייה שלו לפגיעה בך, סביר להניח שזה נובע מחוסר רצון שלך לשייך את הפגיעה למשהו אחר: אולי הוא בגד בך עם בחורה ואתה חושב שזה משקף משהו שלילי עלייך כמאהב. אולי הוא שינה את דעתו והפך להיות סטרייט, ואתה חושב שגרמת לו להידחות מהומואים. כך או כך, די ברור שהבעיה העיקרית שלך היא עם הרעיון שאדם יכול להיות חופשי ומשוחרר לגבי משהו, אבל גם בטוח לגביו. יכול להיות שזה משהו שלא קשור לנטייה מינית גרידא; יכול להיות שזה מגיע מהעבודה, או מהלימודים, או מחיי המשפחה: הרעיון שמישהו יכול להיות כמה דברים במקביל, ולעשות אותם טוב ולהיות מחובר אליהם ולהרגיש רגוע לגביהם, זר לך. וזו הבעיה. עצתי לך, אם אתה באמת רוצה לפתור את הבעיה הזו, היא ללכת לטיפול ולבחון את הבעיה הזו יותר לעומק. אבל שנינו יודעים שהמטרה כאן היא לא לפתור את הבעיה - אתה רוצה להמשיך להיות ביפוב - אלא לנהל דיון שבו תוכל לחזור ולהגיד שבחורים ביסקסואלים הם בחורים לא סגורים על עצמם ושאי אפשר לבטוח בהם, כמה שיותר.

מסכים איתך. הדו-מיניים שהכרתי היו בעייתיים

תמיד היה לו, בנוסף לקשר איתי, גם קשר עם אשה כלשהי, נשואה לו, או חברה אינטמית שלו, ותמיד היא הייתה בעלת עדיפות עליונה על הקשר שלו איתי, כאילו הקשר ההטרוסקסואלי הוא סוג א' והקשר ההומוסקסואלי הוא סוג ב'.

Alaunus

New member
אמממ..

אולי הבעיה היא שאתה יוצא עם אנשים שנמצאים כבר במערכת יחסים... אישית, אני בזוגיות עם גבר ביסקסואל (ושוב לא דו-מיני כמו שכבר תיקנו פה), אנחנו ביחד יותר משנתיים, הכי מנוגמיסטים שיש, ומאוד מאוד מאושרים, ואני יכול להגיד בכנות מוחלט שאני לא פוחד שהוא יברח עם איזה בחורה או בחור אחרים. בכל אופן, נטיה מינית לא משפיע על האופי של הבן אדם, אלו סתם עוד סטיגימות..

דו-מיני, ביסקסואל

את ההגדרה של "דו-מיני" אני מעדיף לבדוק במילון ולא בפורום. אני שמח שאתה בזוגיות יציבה ומאושרת. איחולי לשנים ארוכות ביחד. האם הוא היה פעם בזוגיות עם אשה? האם הוא היה פעם בזוגיות עם גבר , ואחר כך עם אשה ועכשיו שוב עם גבר (איתך)? מדוע הוא מגדיר עצמו כביסקסואל.

Alaunus

New member
המשך:

הוא היה בקשר של כמעט שנה עם בחורה שנה לפני שאנחנו אתחלו לצאת, לפני זה הוא היה בקשר זמני עם בחור אחר. והוא מגדיר את אצמו כביסקסואל כי זה מה שהוא. ברחוב הוא מסתכל גם על גברים וגם נשים, הוסף הפורנו שלו מורכב מסירטי הומואים עד לסביות.. בסך הכל הוא מאוד מאוד באמצע, הוא נמשך למי שמושך אותו לא משנה מגדר.

אוהדאדם

New member
תשובות לא משנות דעות קדומות

יצאת עם מישהו שנמצא במערכת יחסים ואתה מתלונן שהיית הקשר המשני? אם אתה בוחר להיות ״האישה האחרת״ זו בחירה שלך, ו״האישה האחרת״ היא תמיד הקשר המשני. אבל קיבלת את התגובה הזו כבר ואיך הגבת? שאותו בחור יציב ומונוגמיסט אינו ביסקסואל אמיתי. משמע, כל הביסקסואל בוגדניים ומי שאינו בוגדני, אינו ביסקסואל. מצוין. הרי כאשר מאשימים כאן את ההומואים שלא יכולים להחזיק מערכת יחסים יציבה דווקא אתה קופץ להגן עליהן - למה כל כך בקלות אתה מכליל על אחרים?

נראה שלא הבנת את השאלה שלי

רציתי להבין על סמך מה אדם מגדיר עצמו כביסקסואל. האם כדי לקיים את ההגדרה מספיק שהוא מרגיש משיכה שווה לשני המינים, או שמא הוא אמור לחוות קשרים עם שני המינים (לא בו זמנית) במשך חייו. ועוד: לא בחרתי לצאת עם גבר תפוס. כישצאתי עם אותם גברים, הם הסתירו את העובדה שיש להם מערכת יחסים עם אשה. ורק לאחר תקופת מה הם הודו בכך. ואז הם אמרו משהו בדומה לזה: "מה...בשביל קשר עם הומו אני לא אלך לעזוב אישה וילדים..." זהו הניסיון שלי. אשריך שנסיונך טוב יותר. ------- ------- If you can't stand the heat, get out of the kitchen

mormor1182

New member
ניחוש+ המלצה

אני יכולה לנחש למה קשה לך.. יש כמה השערות: יש תחושה לא מודעת שאולי אותו בן/ בת זוג דו מיני ירגיש שאתה לא יכול לספק לו את כל מה שהוא צריך- שזה אומר את המין השני. כאילו ברגע שאתה בוחר מגדר מסויים, אתה מותר על השני. דבר נוסף: גם יש חשש שברגע שבן הזוג שלך ירצה ילדים, הוא ילך לפתרון הקל- ימצא בת זוג שתעשה זאת איתם . אז בעצם, התחושה הזאת של האי ודאות והחוסר ביטחון כאשר אתה נמצא עם בן זוג דו מיני או בת הזוג דו מינית יכולה להיות קצת מובנת. גם ככה, בתור סטרייט, קשה שלא לבגוד, אז בתור דו מיני/ דו מינית ? ישנה תחושה שעבור הדו מיניים, בחירת בן / בת זוג משמע ויתור רבה יותר גדול! ויתור ל משהו שאתה עצמך לא יכול לספק. בכל אופן, אני יצאתי עם גבר דו מיני והיה לי ד קשה. מצד שני, בכל מה שקשור לנאמנות ובגידות קשה לי עם כל הגברים.....

למעלה