פחד מדבק

פחד מדבק../images/Emo46.gif

הבנות במשרד כל היום סביב הרדיו, מטח קטיושה בצפת... אזעקה בחיפה.. מטח קטיושה בכינרת.. בית קרס בחיפה... דייייייייייייייי אני חשבתי לדחות את הקץ
מודה ומתוודה, הצליחו להפחידותי

רחלי228

New member
מתה מפחד

עומדים ומונים.. נפילה אחת שתיים שלוש ארבע ושומעים את החמישית והשישית ומנחשים איפה נפל ..מה נשמע קרוב יותר ומה מרוחק יותר. והשאלות שלה "אמא, אם יפגע בבתי הזיקוק מה יקרה?" ולי אין תשובה... כל הגוף רועד מייחלת לעוף מפה..והילדה בשלה : "אמא, אני מפחדת לנסוע בתחבורה ציבורית..." ואני- כבר מיואשת לא יודעת מה עושים.

d a n i e l s 5

New member
אני אגיד לך מה לעשות......

לקחת את הילדים ולהגיע למרכז . ויפה שעה אחת קודם. חיפה והקריות זה לא המקום הנכון כרגע.

אא ניר

New member
שלושה מההרוגים, היו כאלה ש"זזו"

מהמוקד, הצידה. גם אלו ממירון, וגם אחד מהעובדים של הרכבת.

רחלי228

New member
אנשים מדהימים

פירסמתי בקומונה בה אני כותבת על חרדותיה של בתי. זוג מפתח תקוה, שאני לא מכירה אותם בכלל, באים עד אלינו לקחת אותנו מכאן. כדי שהיא לאט תפחד. חבר מהפורום הסכים לארח אותנו, בכזה וולקאם מדהים. והוא אחד מרשימה עצומה של אנשים שהציעו את ביתם, ככה בתוך השגרה שלהם, לארח אותנו. מה אגיד ומה אומר? נעתקות המילים מפי....

רחלי228

New member
זה הרבה מעבר ללישון בשקט.

מיום ראשון, לא ישנו שינה כזו שקטה. כמעט שעת צהריים ורק עכשיו קמתי. החלטנו לעשות מה"חופשה המאולצת" אחלה חופשה . מחכה גם עכשיו גם לבן הצעיר... ושוב תודה לכל מי שנתן יד ועזר לנו להגיע לאי השקט הזה...

ספיישיל

New member
יקירתי! טוב לשמוע ממך!

אנחנו בנתיים עברנו אזעקה ב11:00 וב-12ף40. בנתיים שתיים להיום.תהני לך! שולחת את אהבתי וחיבוקי! סמדר.

שלא בכוונה

ואולי כן... לא מאזינה לא רואה כמעט בכלל... לא מצליחים להפחידותי. משומה יש דברים שמפחידים אותי יותר בימים אלו...
בדו סגולה.

מזל חי

New member
אצלנו אין רדיו בעבודה

אבל מספיקים חצי לקוחות מהחנות שבאו מהצפון כדי להזכיר לנו שבנתיים כאן (בתל אביב) לא מרגישים כלום

קטי30

New member
אצלך זה מבחוץ אצלי זה מ../images/Emo82.gif

הילד שלי לחוץ כמו קפיץ. ולא, אין לנו משפחה קרובה באיזור הצפון (הכי צפונבונים שלי זה קצת לפני חדרה
) בימים הראשונים הוא היה דבוק ל T.V קולט כל שבב של מידע כשראיתי שזה הולך ומשפיע עשתי לזה סטופ מרשה לו לראות מהדורה בבוקר או בערב לא מדליקה רדיו בבית גם לא לשירים. ומשתדלת להיותת לידם תמיד רגועה אבל אני אשקר א אני לא אגיד שאני לא מפחדת רק שליד הילדים משתדלת להיות "נחמן שי" ביתי ולהרגיע שאנחנו תקועים באיזה חור נידח שלא על המפה ושאפילו נסראללה לא יודע שהוא נמצא
בדו יקרה
שיהיה לך ערב נפלא

Rinattt

New member
../images/Emo25.gif

ככה שכחת שיש לך משפחה בצפון? מזלך שלא מדברת עם אחיך אחרת הייתי עושה סכסוך משפחתי

קטי30

New member
מלשנית בפוטנציה../images/Emo46.gif

מי-פגרת אוהפ'תותך
עם כל הג'נָנָה שלך אחוֹת שלי

למעלה