פחד מאנרגיה

פחד מאנרגיה

אולי יש לכם רעיון. לפני תקופה הכרתי בחורה מקסימה, בעלת נתינה מדהימה, יצירתית, פעלתנית ומלאת חיים.... והנה עברו כמה שבועות, ודרכינו נפגשו שוב, אך להפתעתי גיליתי בחורה מלאת פחדים וחרדות. הבחורה סיפרה לי, שבעקבות טיפול אנרגטי שעברה, היא נכנסה לפחד נוראי לגבי כל מה שקשור לאנרגיה. כל פעם שרק מזכירים לידה את המילה הזאת, היא מתחלחלת. חשוב לציין, שלבחורה הזאת יש יכולות אנרגטיות מולדות - אך היא ממש לא מוכנה לעשות איתם עכשיו משהו. היא בפחד אדיר. האם למישהו יש רעיון, מה יכול היה להעיר בה את הפחד הזה? בתשובה שהגיעה אלי, דרך חיבור לתטא הילינג, נאמר לי, שיתכן והבחורה הייתה באחד מגלגוליה "אישה עם כוחות" - בתקופה שסיקלו אנשים כאלו, ויתכן שזיכרון כזה חדר אליה. מה דעתכם? אשמח לשמוע כל רעיון שעולה בדעתכם. אני רוצה לעזור לה. תודה

רותי 11

New member
כנראה שזה נכון מה שנאמר לה

יכול להיות שפשוט נגעו לה בנקודה בתת מודע שהעלה זכרון מחיים אחרים שלה ששם העיסוק בתחום הזה עשה לה רע.

יכולים להיות כמה גורמים....

יכול להיות שהטיפול לא עשה לה טוב והיא מקשרת בין תחושת האי נעימות לאנרגיה לשמה. יכול להיות שבאמת התעוררו אצלה זכרונות שליליים בכל הקשור לאנרגיות וזה מפחיד אותה מאוד. היא צריכה זמן לעבד את החוויה שעברה לאט לאט היא תהיה פנויה לקבל תמיכה וחשיבה אחרת לגבי אנרגיות היא תבין שלאנרגיה יש גם יכולות חיוביות אדירות שניתן להפנות אותן לאפיקים חיוביים כמו הילינג על כל גווניו. שולחת אור ואהבה בעיקר להפחית את הפחד....

סמדר יקרה ../images/Emo24.gif

לדעתי זה יותר פשוט , חיפוש בגלגולים קודמים זה נחמד, אך יש מושג שנקרא " חוויה מתקנת " מצאי לה מטפל רב-תחומי , שמטפל באנרגיות והבנת גופנפש אשר הינך סומכת עליו/ה וככל שהיא תפגוש את המטפל הנכון יותר מהר כן, יחזור בה האמון . אשמח לעזור במידה ומתאפשר או אם יש מישהו שאת סומכת עליו . עזרתך כאן היא דבר חשוב להחזיר בה את האמון. לתחושתי אפשר לעקוף את ה"בעיה" בקלות. שבת-שלום אהבה אריאלה

נוטה לקבל

את דיברי אריאלה. משהו בתחושה אומר לי שהחוויה קשורה במערכת המטל/מטופל.. שם קרה משהו, שם לא נגמר הטיפול ונשאר עם הפחדים שנוצרו שם. שוחחי איתה על מהות הטיפול, מה היה השיח בינה לבין המטפל, היכן עלה הפחד ו.. נסי בכל כוחך להחזירה לטיפול במקום אנין.

kikona126

New member
כן...

מטפל חסר אחריות שעשה טיפול ובזמן הטיפול גילה אצל המטופלת פחד שלו. במקום להפריד בינו לבין המטופלת או להתמודד איתו, הוא דחק אותו ובעצם האנרגיה של הפחד עברה אליה... משחק לא נכון באנרגיות... ופה בעצם בא הדגש של אחריות בתחום הרוחני. ובגלל זה אדם שעוסק בתחום צריך בעצמו לעבוד ולעבור שלבי מודעות בחיים. הבחורה קיבלה אנרגיה שלא שלה... בקשר לגלגולים - בשערי הזמן יש מחרוזת הבנויה מחלק חלק שלבים שלבים, עם הזמן למדים ומתקדמים, וזכרון ישנו תמיד. בהכרה של זיכרון נפש משיגה מודעת מתקדמת. הכרה היא הבנה , יש לבדוק הבנת המתרחש. (נסי להבין את המסר, אני לא יושבת לפרש אותם
מה שמגיע מגיע וניתן לשואל...)

kikona126

אני חייבת לשתף אותך. נתתי לבחורה לקרוא את המסר שלך (בשערי הזמן יש מחרוזת הבנויה מחלק חלק, שלבים שלבים...) ותראי מה שהיא הבינה ממנו. מדהים. "הזכרון שלנו הוא דבר שתמיד הולך איתנו, למרות שאנחנו מתפתחים ומתבגרים, מקבלים חוכמה, עוברים דברים שונים בחיים. ברגע שנקבל את העובדה שיש הרגלים ודפוסי התנהגות שאנחנו עושים כתוצאה או כהתגוננות בעקבות דברים שחווינו בעבר, אנחנו קרובים צעד אחד לפתרון הבעיה, לפתרון ההרגל שלנו. צריכים לבדוק את ההרגלים האלה ולראות מה עומד מאחוריהם". הללויה - התשובה הגיעה תודה

kikona126

New member
בבקשה ../images/Emo24.gif

אם אני הייתי יושבת לפרש את המסר, לא הייתי מגיעה לזה, המסר מיודע לאדם מסויים והוא ידע לפרש אותו
שמחה לשמוע שעזרתי
אהבתי את הפרשנות שלה, לי המסרים האלו ניראים הרבה פעמים סתומים... דרך אגב, עדי קינסיולוגיה ביקש ממני למסור לך ד"ש, אז אני מוסרת פה כי אני לא ממש יודעת מי את במירב... מגיעה שם רק לשיעור אחד

תודה

זה באמת מדהים, שהאדם שמקבל את המסר יודע לפרש אותו הכי במדויק. אני הבנתי מהמסר דברים נוספים, אבל ההסבר של הנערה מיקד אותי מאוד. ותודה על הד"ש. תמיד כייף לקבל ד"ש מעדי, שהיה סטודנט שלי, ונשאר חבר. המשיכי להיות קשובה ושליחה. סמדר

kikona126

New member
אני אף פעם לא מבינה את המסרים האלו ../images/Emo122.gif

פעם היה לי מסר לעצמי, או שאולי לא כי אחרים הבינו את המשמעות שלו בשבילם, אבל אני לא הבנתי אותו...
כניראה שזה עדיין לא הזמן להבין אותם... החלטתי לשמור את כל המסרים שמגיעים, אולי באחד הימים נעשה איתם איזה סדרת קלפים או משהו בסגנון (אולי מחברת מסרים שתהיה רק מסרים שלי, זה באמת חלום שלי
) בכל מקרה כל המסרים נמחקו יחד עם הארדיסק של המחשב... ככה שצריך לאגור אותם מחדש

מסרים

האם את מקבלת מסר עבור האדם (ברגע האמת), או שיש לך מלאי של מסרים ואת בוחרת מסר לפי אינטואיציה? תודה

kikona126

New member
ברגע אמת

אחרי זה אני שומרת אותם, אבל לא עושה בהם כרגע שימוש...

דגנית

New member
קיקונה.. כל מה שחשוב לך לשמור..

תפתחי תיקייה במסרים של תפוז, ותשלחי לעצמך הודעות.. או הודעת מייל.. או לפתוח קומונה - לסגור אותה לשימושך בלבד ולשמור בתוכה את כל מה שאת רוצה לשמור.. בכלל את כל החומרים שרוצים לשמור מהמחשב שווה לשלוח למייל..

דגנית

New member
זה מאוחר למה שהלך, אבל דרך לשמור חומרים

חדשים, כדי שהם לא ילכו גם..

למעלה