פחד טיסה

רוקל

New member
פחד טיסה

3 שנים לא הייתי בארץ 2 ילדים ילדתי בחול הכל בגלל פחד טיסה בעלי הודיע לי שלפסח נוסעים כל המשפחה אני לא יושנת בלילה מרב פחד הכל התחיל בטיסה האחרונה שהמטוס התנדנד ואפילו הדילות צרחו בבקשה עזרו לי

nutmeg

New member
איך אנחנו יכולים לעזור?

כדי להפטר מפוביה צריך ללכת לטיפול התנהגותי עם איש מקצוע ולהשקיע משאבים של זמן, התמודדות עם הפחד, התמדה, תרגול, הצפה רגשית וכו´ יש אתר אחד העוסק בפחד-טיסה שאת הלינק אליו קיבלתי מחברה שחיפשה פיתרון חינמי online. אני חייבת להודות שלא בדקתי את אמינותו בעצמי וגם לא התעניינתי אם היא בסופו של דבר עברה את הקורס ברשת. אני מוכנה להעביר לך את הלינק, כמובן בלי לקחת אחריות לתוצאות. הקורס, כמובן, באנגלית. בהצלחה.

גרא.

New member
רוקל,אפשר לטפל בפחדי טיסה,בשלוש

גישות. האחת,לטווח הארוך,היא כמובן דרך פסיכוטראפיה בטיפול פסיכולוגי. בפרט אם תגובות הפחד שאת מתארת, הן תוצאה של התנסות טראומטית בטיסה אחרונה. יתכן שאת סובלת מתופעה של פוסט טראומה..כלומר תגובה רגשית קשה בעקבות הטראומה שעברת.אני קצת מתפלא על כך שחברת הטיסה בה טסת,לא נתנה לנוסעים השקוקים לכך, טיפול קבוצתי,המכונה דיבוב,לכל הנוסעים שסבלו מנדנוד המטוס..מכל מקום,לטווח המיידי, טיפול כשה לא יעזור. הדרך השנייה, היא כמובן להשתמש בתרופות הרגעה, עליהן ימליץ לך הרופא שלך.והשלישית,טיפול התנהגותי המכונה דיסנסטיזאציה, כלומר הקהיית רגשות. את יכולה בטיפול בן 10-12 פגישות לרכוש את היכולת להתמודד עם פחדי הטיסה.יחסית לגבי טיסה בפסח, יש לך מספיק זמן כדי לגשת ולקבל טיפול כזה לו סיכויי הצלחה מצויינים.

למעלה