פחד חדש הגיע למוחי...

DeathBall

New member
פחד חדש הגיע למוחי...

עוד כמה פרקים יהיה את הקרב בין גוקו לפריזה, תוך כדי גוקו שוכב פגוע ווג'יטה מתחיל לעשות לו את נאום גאוות הסאיינים, בו משתתפים עוד כל מיני סאיינים, הפחד הוא, איך לעזאזל ערוץ המפגרים יתרגמו את זה...

רק לזה אתה דואג?

ומה אם טֶתַאנקס (טראנקס)? או תא (סל)? או המלך הקר (קינג קולד)? או השום הצעיר (גרליק ג'וניור)? ומה אם הקטע שגוקו הופך לסופר סאייאן? באמת בא לך לשמוע שעה את צרחת התינוקות בכיינית שהם עשו לו? וואההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

KeNNy7

New member
רייסט יש לך טעות

זה "התא המושלם" ומה אתה דואג מדברים כאלו רק שלא יביאו לנו דברים כמו "מג'ין מפחיד" עוד אפשר לסבול שינוי של דברים כמו מה שקרה בכוכב ווג'יטה אבל שיביאו לנו שמות כמו"סופר סאיאה" זה מעצבן ממש

yoo

New member
יכול להיות שגם יתרגמו את העניין ל

סר, כי ככה זה נשמע ביפנית... אבל בחיי! לא הבנתי מה איכפת לכם בכלל? אם אתם כל כך שונאים את מה שמשדרים בערוץ הילדים, אז אל תראו בכלל!

זה לא נראה לי כל כך

אם אתם לא אוהבים את השמות זה לא עד כדי כך נוראי,אני גם לא אוהב את השמות אז אני סובל קצת

אני לא רואה בערוץ הילדים

אבל רק לפעמים כשמתחשק לי, כי אין לי שום דרך אחרת לראות את זה. וחוץ-מזה, כבר אסור להתלונן על דברים שמפריעים? אנחנו רק אומרים שזה קצת מפריע ומעלים השערות לגבי השמות בעתיד. ד"א, בתחילת הסדרה, שהם רק שינו את כל ה-ל' ל-ר' או כל מיני שמות כאלה, היית חושב שלטראנקס נגיד יקראו "טרונקס", אבל ברגע שאתה רואה עיוות כל-כך גדול כמו "מקיטה" ישר הדמיון מתחיל להשתולל ו"טרונקס" הופך ל"טאנקרס" או משהו כזה...חבל על הסדרה, באמת...

LINKIN PARK!!!

New member
אוי...

אני דווקא פוחד יותר מהקולות שהם מדבבים להם. כי בדרך כלל הם משתמשים באנשים שכבר דיבבו אצלם פעם. כמו למשל:הם בטח יקחו את טל מוסרי להיות טראנקס, כי הוא דיבב אצלם כבר פעם את ספיידר-מן. או אולי את מי שעושה את הקול של ארתור מארתוראו אולי חס וחלילה את הקול של אש מפוקימון או את טייסון מבייבלייד... מפחיד...

Ryuu Akuma

New member
אני דווקא יותר מפחד מהשם טראנקס

עם כל ההשערות שהעלתם הכל היה מעצבן אבל.. לא חשבתם על זה שהם יכולים לקחת את התרגום ואז בכלל... אוליי יקראו לו משאיות ? או תא מטען ( TRUNK ).. ואז זה ממש ממש יהרוס..

דווקא בעניין השמות

מגיע כל הכבוד לעיתון "דיסני". אחותי מקבלת את העתיון וראיתי שהם פירסמו כתבה קטנה על דרגון בול, היא היתה די בסדר יחסית למה שהולך באתר של ערוץ הילדים. היה כתוב שם על השמות של הדמויות, אני זוכר כמה דברים: גוקו-שומר השמיים טראנקס-בגד ים וג'יטה-ירק (Vegtable ככה כותבים את זה?) ברולי-ברוקולי גוהאן-מנת אורז ועוד כמה דברים, אם אני אמצאאת העיתון אני אפרסם את שאר הפירושים שהם כתבו.

yoo

New member
דיברנו על זה כבר...

ויש את נאפא שהוא כרוב ראדיטס שהוא...שכחתי ^^ קאקארוטו-גזר גארליק-שום ועוד ועוד...

yoni©

New member
זה הדאגות שלכם.. איך יקראו לטראנקס

תשמחו אם ערוץ המפגרים בכלל יקנה את הפרקים האלו!

למעלה