פחד וריקנות..

פחד וריקנות..

היום קיבלתי את ההוכחה הכי חותכת שב-14 השנים האחרונות חייתי בשקר אחותה גילתה לי שיש לה, לגרושתי, רומן עם גבר נשוי ששנינו מכירים כבר 14 שנים (מאז שהיה נער). תוך פחות משלושה חודשים מאז שהתגרשנו היא כבר היתה שקועה ברומן הסיבה שהיא התקשרה אלי היא שהם החליטו להתחתן, והיא חשבה שהגיע הזמן לגרום לי להפסיק להרגיש רע על זה שעזבתי... הפחד הפחד הוא בידיעה שיש סיכוי סביר שהם יעברו לגור רחוק ממני הריקנות העובדה שמה שתמיד הרגשתי, שהיא לא אהבה אותי, פשוט הייתי מספיק יציב בשבילה והייתי שם, גורמת לי להרגיש ריקנות אני לא בטוח שאני רוצה לקרוא מה יש לכם להגיד אבל אני הייתי חייב להוציא את זה החוצה !!

ליאהה

New member
כואב לקרוא אותך.!!

אז דבר ראשון קבל
מצד שני, אתה יכול לשמוח ששינוי טוב יכול להיות לך. לא לחיות בשקר, לבחור לחיות עם בת זוג אוהבת להתפתח ולהיות לאיש טוב יותר ומודע יותר. (לבד)

Ima Adama

New member
ליאהה, את מדהימה

הצלחת לתמצת את הדבר הנכון לחיים שפויים:) רק כמובן לך - שואף לפיסגה, צריך להבין שזה לא קל להתפתח, זה כואב וזה הסימן שאתה מתפתח בכיוון הנכון. אז תסכים למה שקורה לך ותגיד את זה לעצמך, זה יקל עליך ואל תנסה לאלץ לשום תהליך שיקרה מהר ועכשיו, כי זה לא עובד. קבל את שיש עכשיו ובטוח שיהיה טוב יותר כל הזמן.

שואף לפסגה...

תתחיל ליישם את הניק שלך... במֳקום שיש ריקנות יש אפשרות למלא מחדש. מלא אותו דברים טובים, תתחיל לחיות את חייך. אין ממה לפחד יש פתרון לכל דבר (כמעט). יאללה לפסגה...

אתה יודע...

כשנכנסתי לפורום...כתבה לי מישהי.. ווואו איזה ניק מחייב...צחוק בלב. אז מה זה אומר...שאין לי ימים שאני קצת בדאון. ואולי זוהי תקוותי...לצחוק בלב. ואולי הוא דווקא כן מיישם? לכולנו מותר להיחלש לפעמים.

אני יודע...

אבל לפעמים צריך קצת דחיפה
ועצם בחירת הניק כבר אומרת שהוא בדרך הנכונה... רק חושב שעדיף לא להתעסק בריקנות מחיים קודמים ולהשתדל לחיות את ההוה והעתיד.

למעלה