פחד הדרקון...

הלדין

New member
תכונה טבעית.

הדרקונים מטילים אימה מעצם מימדיהם העצומים. אני חושב שאם מישהו ממכם יראה דרקון, אפילו דרקון טוב, המחשבה הראשונה שלו תהיה לברוח. דרוש זמן עד שמתרגלים לנוכחות דרקון; יש לציין כי אינני חושב שאפילו דרקון טוב ייתן למישהו לרכב עליו כמו סוס אם זה תלוי בו. כמו כן, אנשים נוטים לשכוח שלדרקונים יש גב רחב וקשה מאד להתיישב עליו. דבר שני הוא כמובן המהירות; אף אחד לא הסביר לי איך בדיוק אבירי סולומניה הקדומים הצליחו להימנע מלהיזרק באוויר במהלך הטיסה.(יש בעיה דומה עם סוסים. הפתרון ,במקרה שלהם, הוא להצמיד את הרגליים וחזק. במקרה של דרקון, הפתרון הזה לא ישים)

SaberTooth

New member
עד כמה שהבנתי....

ישנה ריתמה מיוחדת שבעזרתה קושר עצמו הרוכב לאוכף שעל גב הדרקון.
לדרקונים שם שחר האביב
כאשר דרקוני הטוב מופיעים לראשונה מול חומות פלנתאס, גדילן הסקרן ממהר אליהם ורוצה לרכז על אחד מהם. הוא וחלמיש תופסים דרקון ארד בשם כירסה והוא מלמד אותם איך להיחגר באותה ריתמה מיוחדת אל האוכף שלו. מזכירים גם כי גדילן משחרר עצמו מהריתמה באויר.

thug4life

New member
כן אפשר לראות את זה בתמונות

לא שהן תמיד מדוייקות וד"א סייבר יש לי קובץ של 10 מגה תמונות בפומט של אקרובט רידר אני יכול להעלות אותו לפורום? או שאין סרבר או משהו כזה??

SaberTooth

New member
10 מגה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

המשקל המקסימלי של קבצים בפורום הוא 250 קילובייט.

thug4life

New member
.....

אני לא רוצה לעלות תמונה לטופיק אני רוצה לעלות אותן לשרת של תפוז (אם זה אפשרי) כדי שאנשים יורידו

SaberTooth

New member
לא נראה לי שזה אפשרי...

אבל אתה יכול להעלות אותה לשרת אחר, אם יש לך, ולתת קישור.

ShadowFlash

New member
אני רוצה את זה את התמונות..

אתה יכול לשלוח לי את זה דרך האי סי קיו?

ilbe182ebli

New member
אה וואללה זה היה חלמיש שפחד לעלות

נדמה לי... ואז גדיל דיי התעלל בו :)

למעלה