פחד הדרקון...

SaberTooth

New member
פחד הדרקון...../images/Emo35.gif

מהי בעצם תכונת "פחד הדרקון" אשר ניחנו בה כל הדרקונים
לא נראה לי שזו תכונה אמיתית, האם זה פשוט פחד של שאר הגזעים מהדרקונים
כי חייבים להודות שכאשר תראה דרקון כל כך קרוב אלייך, אתה בטוח תפחד, במיוחד עם כל הסיפורים והאגדות עליהם (בקרין).

ilbe182ebli

New member
אני חושבת שכל האוייבים של הדרקונים

או אלו שלא רגילים אליהם במחשבה שנייה... פשוט משותקים מרוב פחד.. יענו מלחיץ כזה... כמו שאי אפשר לזוז ואתה פשוט לא יכול לשלוט בזה..

SaberTooth

New member
בדיוק...

אז זו לא תכונה אמיתית. זה כמו שהרבה אנשים מפחדים מעכבישים (ארכנופוביה), אבל לעכבישים אין "פחד העכביש" (נשמע כמו שם של סרט).

Geladriel

New member
נראה לי שיש סרט כזה...

אני זוכרת שהם אמרו שבפעם הראשונה שתאניס (סתם לקחתי אותו כדוגמא) פגש בדרקון הוא פחד, הוא לא יכל לזוז והוא לא יכל להסתכל לכיוון אחר. אבל לאט לאט הוא התרגל אליהם. הוא אפילו רחב עליהם (די הרבה פעמים) בלי לפחד. לדעתי הוא בסך הכל למד להסתדר עם הפחד, לדעתי הפחד אף פעם לא עוזב אותך לגמרי, הוא תמיד נשאר בפנים אבל לומדים להרגיע אותו.

ilbe182ebli

New member
טוב תראה אני מתה מפחד כשאני ג´וק

קטן...חחח.. פחח פחד העכביש... כן אתה צודק.. אבל... ברור שזה לא אמיתי.. כי זה רק ספר! (אלא אם כן יש משו שאני לא יודעת עליו..)

Geladriel

New member
אוי.... ג´וקים... איכככככככסה!

אני לא יכולה לסבול ג´וקים, חרקים, עכבישים.... הם כל כך מגעילים! כל כך נוראיים! אני נשבעת לכם... הם רוצים להרוג אותי!!!!!!!

ilbe182ebli

New member
הוצאת לי את המילים מפה!

פיכססס... אם הייתי פוגשת דרקון (אוי חבל שזה לא יקרה!) אז לא היה לי פחד דרקון זה נראה מגניב לאללה לעלות ולרכב עליו ככה! <ועוד לדבר איתו בדרך>

תאמיני לי שזה לא כל-כך נחמד, במיוחד

אם זה דרקון של טאקיזיס. וגם אני שואל את עצמי תמיד: פחד הדרקון זה פשוט מה שכולם מרגישים כשהם רואים דרקון או שזה קסם כלשהו שפועל כל פעם שמישהו רואה דרקון

Northern Lights

New member
אני דווקא חושבת../images/Emo41.gif../images/Emo136.gif

שזו תכונה כלשהי, אולי תכונת קסם, שייחודית לדרקוני טאקיזיס. עובדה שכשאנשים רואים דרקונים טובים הם לא פוחדים - כשגילתנאס וסילברה הגיעו לקאלאמן עם דרקוני הכסף אנשים בכלל לא נבהלו, הם הרגישו שהם טובים. זה אולי נשמע מפגר, אבל לדעתי לדרקונים זדוניים יש מין "הילה קסומה", שמקרינה רשע ומשתקת אנשים, ולדרקונים טובים יש "הילה" שמקרינה טוב ורצון לעזור.

ד ג י

New member
דווקא לא שטויות

אם אני לא טועה (ואני חושב שאני לא) לדרקונים זדוניים לפי משחקי תפקידים (הדרך שבה נכתבו הרשומות) יש הילת פחד כמובן שמתגברים אליו לאחר מספר פעמים אבל אני חושב שמה שאמרת הוא לאבטוח טעות

ilbe182ebli

New member
אבל באיזה ספר אני זוכרת שגם כשרכבו

(אני לא זוכרת מי זה היה בדיוק...) אז אותו אחד שרכב פחד לעלות עליו וזה היה דרקון כסוף או זהב... (אני זוכרת את זה אבל במעומעם)

AnatOfBodom

New member
הממ

כשגילתנאס וסילבה הגיעו עם דרקוני הכסף האנשים כן נבהלו וכל כך הגזימו בתגובתם עד שאסטיאנוס בעצמו יצא החוצה והבטיח להם שאין בהם זדון..

ilbe182ebli

New member
לי דווקא זכור משו בסוף נגד קטב

מרירי... אני רואה שם איכשהו את גדילן אבל זה לא היה הוא אלא עוד מישו איתו.. מי היה איתו על הדרקון?

SaberTooth

New member
קטב מרירי../images/Emo35.gif

את בטח מתכוונת לקרב מחוץ לפלאנתס. כשרק הופיעו דרקוני הטוב, רכבו גדילן וחלמיש על דרקון ארד בשם כירסה. הם נלחמו עם דרקון כחול שעליו רכב אחד ממפקדיה של קיטיארה... אני ממש לא זוכר את השם שלו, אבל אני זוכר שלאורנה פגעה בו עם חץ בכתפו ואמרה את הציטוט הגדול "אני לא אבירה..." (כאן היא משיכה את המשפט ומפרטת מי היא). השם שלו מתחיל ב-ב´
. מישהו מוכן לעזור לי ולהגיד לי איך קוראים לו

SaberTooth

New member
האתר נפל... ../images/Emo4.gif

וחבל, זה דווקא היה אתר טוב. בכל מקרה, הורדתי את הקישור,
.

למעלה