פחד במה...

GibsoN77

New member
פחד במה...

אני צריך עזרה בקשר לזה אני חושב שיש לי פחד במה.. עוד מעט יש ללהקת בצפר( שאני בלהקה הזאת) הופעה(אבל זה לא כל כך בטוח שיש לנו הופעה בחנוכה אבל ליתר ביטחון) ואני לא יודע מה לעשות אני פוחד מאוד ואף פעם לא הייתי על במה יש עוד מלא דברים שאני כבר לא זוכר בקשר זה מרוב פחד, אני רק חושב על זה(על ההופעה)ויש לי צמרמורת בכל הגוף

GibsoN77

New member
ואני רוצה גם שביט יגיבו ויגידו אם הם נילחצו

בהופעה הראשונה וכל מי שיש לו להקה פה או שהופיע

אז ככה..

ברור שמפחדים בהתחלה..וכל הבטן רועדת והשפתיים רועדות ואתה מתבלבל ולא יודע מה לעשות.. זה דומה לכל דבר שמתנסים בו בפעם הראשונה.. אבל אחרי שאתה מתרגל ורואה שזה בסדר ושהכל סבבה.. אתה מבין שזה הכיף הכי גדול שיש

just gaya

New member
אממ..

תשמע לדעתי אתה לא צריך לפחד וכל זה...אני אף פעם לא הופעתי אולי אבל נתנו לך את הכבוד להופיע אז תופיע יאללה תעשה מה שאתה יודע לעלות וזה הכל(; ושיהיה בהצלחה^^

fatbery

New member
אחיי..!!

לנו לא כל כך היה פחד במה אני לא יודע למה אבל פשוט ככה..אין לך מה להילחץ..תיקח הכול בקלילות אחי..באמת..ואם אומרים לך משו רע שים זין כזה גדול אתה יודע למה?כי למי שאמר לך את זה לא יהיה את הביצים להתמודד אם לעמוד על במה ועם זה שיורדים עליך ואתה לא שם זין אז אתה יוצא אחלה גבר שבעולם!!וכל מי שנותן לך ריספקט תן את ההופעה הזאת בשבילו..פשוט ככה..אל תילחץ הכול יהיה בסדר..בהתחלה מפחדים ואז אתה עולה על הבמה וזה הכי כיף שיכול להיות..שמח עם עזרתי..

S p r i n g B

New member
אמממ אוקי...

בתור מישהי שיש לה ניסיון (לא כל כך הרבה ניסיון אבל יש....) בהופעות על במה וכל הדברים האלה... אני לפני שאני עולה לבמה אני משום מה בכלל לא בלחץ ,לא מתרגשת ולא כלום.... אני רואה את כולם מסביב בלחץ ומתרגשים ופוחדים להתבלבל... ואני ממש לא מבינה למה... אני עצמי כיאלו מתנתקת מהקהל ... כיאלו אני לבד... אני עולה לבמה בשבילי ועושה מה שאני אוהבת ! אני משתחררת ומנסה להנות הלחץ נראה לי מיותר ואני בטוחה שגם אתה תבין את זה אחרי פעם אחת ואולי גם אחרי מספר פעמים.... פשוט תשתחרר, תהנה ותעשה את מה שאתה יודע הכי טוב שאתה יכול! תן בראש אחי! אממ ועוד משהו... אם אתה לא רואה טוב כל כך מרחוק, אל תשים לא משקפיים ולא עדשות... ככה אתה לא רואה את הפרצופים בקהל... זה יכול להוריד קצת לחץ (עצה קצת מוזרה.... אבל אולי לפעמים עדיף ככה...) יהיה בסדר... ספר לנו איך היה

GibsoN77

New member
תודה לכולם עזרתם לי מאוד ברצינות זה הוריד לי

את הלחץ של בכלל לחשוב על זה חחח.. ואני יבקש מחבר שלי שיצלם ת'הופעה אני ישים את זה פה. ותודה שוב לכולם אתם האנשים הכי גברים או גברות חחחחח עזר לי מאוד.

nimforia002

New member
אחי

תאמין לי אין כמו הופעה ראשונה והפחד שאתה מרגיש זה חלק מימנה אין לך מה להסתיר אותה כי זה יהיה ההופעה שכל החיים תזכור לא משנה איפה ....ותאמין לי שזה הדבר הכי כיף הפחד הזה בפעם הראשונה עצה מימני תזרום עם הפחד הזה אל תנסה להדחיק אותו אי אפשר להסביר את זה רק אחרי שאתה חווה את זה את תבין! יאאלה בהצלחה אח שלי

NODELS2

New member
אמממ

פשוטט אל תסתכל על הקהל תחשוב שזה נגמר ואתה מופיע לבד.. תיהיה עם עצמך למשל אני ובן דוד שלי וחברים שלו פתחנו להקה שלא הצליחה פתחנו רק שיר אחד שאף אחד לא שומע אותו שקוראים לו :"גבינות שמנות" חח זה היה השיר ו... הופענו ברחוב של הקריה שלנו כאילו יש כל מיני מקומות כאלה אז הופענו הרווחנו 560 שקל ביום וביום השני כבר התפרקנו והיו הרבה אנשים שהסתכלו מהביניינים ופחדנו עצמתי עיינים והקשבתי למוזיקה...

למעלה