פחד אלוקים...

פחד אלוקים...

בדרכי מהעבודה אתמול בשעת ערב.. עצר לידי רכב אם בחור נשוי שאני מכירה.. הציע לי טרמפ לביתי..(מרחק 2 דק` נסיעה) דיברנו על עבודה... הוא הציע רעיון עבודה.. ואמר לי שניסע לבדוק אם זה אקטואלי... מהון להון הבחור התחיל לגעת בי .. . בחזה שלי... ולבסוף הוריד אותי באתר בניה כל שהוא בטענה שזה דירה שהוא רכש.., והתחיל לחבק אותי ולנשק אותי למרות התנגדותי.... בנס נחלצתי ואמרתי שאני צריכה להגיע לביתי מיד... בקיצור סרט רע?? חברה עזרה בבקשה האם זו הטרדה מינית?? האם יש בזה משום עבירה על החוק... אני יכולה לעשות משהו בנדון?? אני גם די בטראומה... עזרו לי...

Angellus

New member
בהחלט הטרדה מינית

וכמובן שאת יכולה לעשות משהוא בנידון תנסי למצוא עזרה מיקצועית בקישור והכי חשוב שלא תחשבי לרגע שאת אשמה או מעודדת. ושרוב הגברים לא כאלו

ruben74

New member
בטח!

ללא ספק זה תקיפה מיני וניסיון לאונס 1-תלונה במשטרה 2- טלפון לעזרה בניפגי תקיפת מיני איזה חולרה ! במקום להזמין אותך לשתות משהו ולעשות את זה בצורה יפה....

train

New member
כן, זו הטרדה מינית

לדעתי כדאי במצב כזה להתקשר לאחד מקווי המידע בנושא כדי לקבל אינפורמציה יותר מדוייקת ומקצועית.

את חייבת לדווח עליו למשטרה

תחשבי איזה טובה את עושה לאישתו ולכל הבנות הבאות שייכנסו אליו לרכב בעתיד!!! אנשים כאלה צריכים להיות בכלא!

חופ שיה

New member
מה זה מהון להון ?

אני לא הייתי ממהרת לשפוט אותו או אותה- הסיפור לא מושלם, הכי קל זה לעשות עליהום על הגבר וגם הכי מטופש על סמך ההודעה הזאת בלבד.

את טועה!!

זו הצורה שבה את שופטת את הזבל הזה אני לא רואה כל צד לרחמים... אני ההיתי שם... אני סובלת... אני בוכה.... לי קשה... וסליחה מכבודך... המנייאק הזה בדרך לעוד בחורה...

חופ שיה

New member
לא מעוניינת לחטט

אבל הסיפור שלך לא נשמע מהימן נכון לכרגע , ואני לא מתכוונת להזדהות עם משהו שכתוב בשלוש שורות. את עדיין מוזמנת לכתוב יותר פרטים על מה שבאמת היה שם ולא רק מנקודת מבטך, אולי אז אוכל להתייחס יותר ברצינות - לא שאת צריכה את היחס שלי.

חבל!!!

מתוך כאב וחוסר ידע פרקתי כאן מטען ואני חושבת שגם אם הפורום הזה זה לא השולחן שבו היתי צריכה לשטוח את כאבי.. אך בתור אדם לאדם... כמה שהסיפור כואב אני יודעת... פניתי לעזרה\יעוץ מה לעשות... אם את חושבת שאת חכמה ושתוכלי לייעץ מה לעשות אשמח לספר לך עוד... אך בכאב רב., וחשש גדול בלב!!

חופ שיה

New member
מאחלת לך לעבור את זה.

ושזה לעולם לא יקרה לך שוב , ולא לאף אחת אחרת. מתנצלת על הסקפטיות שבי, זה בכל זאת פורום וירטואלי.

tryme 2 m

New member
חד וחלק...כןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!

פשוטו כמשמעו. הטרדה מינית!!! ללא כחל וסרק. מעשה מגונה!!! ואפילו בכפיה!!!! נסיון אונס!!! החוק עומד לצידך...והוא...זבל אמיתי. אני מציע לך ללכת למשטרה. לא יהיה פשוט...לא תמיד נעים...אבל הוא ישלם על זה...גם אם לא במאסר...אז לפחות מהבושה!!! (שלא נדבר על אשתו)

benzba

New member
■ מי יודע בעוד כמה הוא פגע ?

בגלל שלא העזו להתלונן נגדו. נסיון לאונס זו עבירה לא פחות חמורה מאונס, כי אחד לא מצליח אבל שניים כן מצליחים לבצע את זממם בסוף. מה גם שיש בנוסף אלמנט של חטיפה לשם ביצוע מעשה אונס. זה שהוא לקח אותך למקום מבודד, נגע לך בחזה, חיבק ונישק אותך בניגוד לרצונך, מצביע מה היו כוונותיו. אם תתלונני אין ספק שהוא ייקרא לחקירה תחת אזהרה. תצטרכי להתעמת איתו מול עיני החוקרים, ואם הוא יהיה משכנע מספיק, אכלת אותה. כי היו המון מקרים של תלונות שוא, למרות שהם נוטים להאמין לצד הנתקף. בקיצור זו מילה שלך מול המילה שלו, והכי גרוע במקרה כמו שלך שלא התבצע ממש אונס(תודה לאל). השופטים מקסימום יפטרו אותו בעבודת שירות כלשהי במידה ואין לו עבר קודם. זה ההליך פחות או יותר. זה לא אומר שאני לא ממליץ לך להתלונן, להיפך. רציתי רק שתדעי מה קורה.

א פרח

New member
תתקשרי למרכז לניפגעות תקיפה מינית

והן כבר ידריכו וילוו אותך בהגשת התלונה. את חייבת את זה לעצמך.

dmt4me

New member
ברור..נגע לך בחזה ללא הסכמה+נישוקים

ללא הסכמה..נראה לי מוגזם.

למעלה