פחד אלוהים!!

rrredshay

New member
פחד אלוהים!!

אני כותב את זה פה בגלל כל השירשורים שרצים פה לאחרונה, קצת פרופורציות, חברה של הבת שלי חגגה בת מצווה שלשום, ביום ששי בערב, בשבת בבוקר אבא שלה (מניח שהוא בגילי בערך) לא התעורר. הוא לא היה חולה. אני עדיין בשוק, מפחיד. אז תעזבו את המריבות, תעריכו את החיים עכשיו, תהנו, תשמחו את מי שמסביבכם. להבדיל, שתהיה לכולנו שנה טובה, שמחה ומאושרת.

יערית

New member
נכנסתי לפרופורצייה

עוד מקרה מצער של שבץ מוחי<שלא נדע>, מאחלת בריאות ועוד תקווה שתהייה הטבה במצבו. אני אשתדל לא לריב עם עצמי, מבטיחה.

Rtitan

New member
פרופורציות...

מישהי שלמדה איתי בתיכון כתבה על מישהו שהיה בחבר'ה שלה בתיכון ונפטר אתמול... התפתח שירשור הומם כשפתאום מתברר שיש כמה וכמה שלמדו איתי בתיכון והחזירו ציוד!!! וזה מעבר לאלו שהשאיו את עצמם בלבנון של אמצע שנות ה-80... ואחר כך שואלים אותי על הקעקועים - "אתה לא דואג איך זה יראה בגיל 80??", הפירסים - כנ"ל, והאופנועים - "זה מסוכן!"... לך ספר להם שקודם כל נראה שנגיע לגיל 80... ואז דברים אחרים יטרידו את מנוחתי כמו בריחת סידן והעובדה שאני לא זוכר איפה המשקפיים. אני בכלל לא בטוח שאזכור אז שיש לי קעקועים ופירסים... ולגבי האופנועים - לך תספר להם שמתים פעם אחת וכדאי לעשות את זה ב-200 קמ"ש במכה אחת מאשר להגיע למצב שהפתיחות היחידות שלך זה כשאתה במירוץ להגיע בזמן לשירותים ולא להשפיל את עצמך (שוב) לפני הילדים והנכדים והנינים כשבורח לך ובמקרה אפילו זכרת ללבוש חיתול. פרופורציות... לתכנן למחר, לבנות את המחר אבל לזכור שחיים גם היום וללכת לישון בכל ערב כשמרגישים "לא ביזבזתי את ההזדמנות!"

צר לי לקרוא

ונכון שהכאב שכתבת עליו לא קשור להודעות שלנו ישירות, בכל זאת הרגשתי שאני מתעסקת בתפל כאן בזמן שקראתי אותך. אך החיים מוזרים, בטח אגיב להוא שמחשיב את עצמו בעלי תיכף ושסגר את עצמו בחדר עבודה מבלי להעיף מבט אליי ! מעריכה את החיים, רק רוצה אותם בחזרה, את החיים שלי.

ye44

New member
כן ממש ../images/Emo3.gif

הפכת אותנו לפורום גרושים בטלנובלות תמשיכו לריב עוד יום עמוס של
מתאים לי קומדיה

אתה גרוש?

אם עברת או לא עברת את כל הסיוט הזה, תשאר עם תאבונך בידך או עם כוסך וכעסתך וכבר הבנתי את הנפשות הפועלות כאן פחות או יותר. אותי אתה לא מרשים, מזוג גם לי מהחומר שלך, לפחות נצפה ביחד באהבה מעבר לפינה.

באמת מפחיד

מסתבר שיש בחיים צרות גדולות יותר. את זה רואים רק כששומעים על מקרים עצובים כאלה.

../images/Emo124.gifrrredshay

|אולי אתה בתור אדום אדום אמיתי תסביר לי מה הולך כאן? רק הלכתי לחנך תלמידים
ופתאום נהיה פה ג'ונגל.... אחרי אינספור שיחות אישיות - כל תלמיד שני בן להורים גרושים, בעיות מפה ועד דרום אמריקה, וואלה אנשים מתעסקים כאן בבולבולים ובמלחמות מיותרות. נו באמת.
באשכרה קצת פרופורציות או ש......אני אתחיל לחנך אותם כמו שצריך. מישו הרי צריך לעשות כאן את העבודה השחורה במדינה הזאת.

rrredshay

New member
הלו תלתלים...

זה יפה ככה להפריע לי באמצע חדשות הספורט בשנה אדומה שכזאת??? חח אני מקווה שאלו לא תלמידים שלך פה... אבל תודי שלפחות לא משעמם...
אני נהנה... מצידי שכל יום יקום הזוי אחר ויתן שואו... ממילא איןם יותר מדי מה לעשות בערב.....

אדום אדום../images/Emo97.gif

נו שויין עכשיו אתה מבין למה אני תמיד טסה נמוך מתחת לרדאר...אף פעם אי אפשר לדעת מי מסתתר פה מאוחרי הניקים- תלמידים או אולי אבות של תלמידים.....
או רחמנא ליצלן אקסים הזויים....אכן שואו לתפארת מדינת ישראל. אני מציעה שביום העצמאות נדליק משואה לזכר נישואינו המפורקים- מה קרה לא מגיע לנו? אנחנו לא מגזר מקופח?
או שלפחות נקים מפלגה.

kleo patra

New member
אנחנו מתפכחים ל חצי שנייה

מודים ל
או
<אין אייקון של אלוהים >. שאנחנו חיים ושכולם בסדר. אחרי חצי שניה הזו חוזרים למסלול. מי באמת יגרום להעריך את מה שיש? לא ארועים חיצוניים או מוות של אדם זה או אחר וזה בכלל כמו להיות שמח בחלקי כשקורה לאחר משהו רע...

NoaModiin

New member
כמה נורא...

וכמה חבל שכל עוד זה לא נוגע לנו ישירות, הפרופורציות האלה יושבות לנו בראש רק כמה שעות שאחריהן אנחנו חוזרים להתלונן על הדברים הקטנים, במקם להעריך את הדברים הגדולים שיש לנו... תנוחמי למשפחה

מייקי73

New member
לצערי שומעת כל כך הרבה סיפורים עצובים כאלה

העניין הוא שכל אחד שקוע בחרא שלו , הדברים האלה נשארים ליידנו שניה, אולי כמה דקות ואנחנו חוזרים להתעסק בשטויות. זה הזיכרון הקצר שלנו, שלרוב גם עוזר לנו לשרוד. שנזכה לחיים ארוכים וטובים. אמן אמן ואלוהים שמן

למעלה