פחדתי ולא עוד !!!!!!

פחדתי ולא עוד !!!!!!

פחדתי להוותר לבדי עד שהכרתי את עצמי פחדתי מכל כישלון עד שעשיתי נסיון וגיליתי שהסיכוי להיכשל הוא רק שאינך משתדל. פחדתי אף מהצלחות עד שהחלטתי לנסות שקודם יש להקפיד להיות מאושר עם עצמי. פחדתי מדיעות של אחרים עד שגיליתי שלאנשים יהיו דיעות,וודאי, בכל מקרה,עלי... פחדתי להיות דחוי בעיני אחרים עד שלמדתי להאמין קודם בעצמי. פחדתי תמיד מיסורי הכאב עד שלמדתי שהכאב חיוני כדי להתבגר. פחדתי תמיד מהאמת עד שגיליתי כיעורו של השקר. פחדתי מהחיים בהוויתם עד שגיליתי את הדרם. פחדתי ממוות ובשורותיו עד שגיליתי כי לא ל``סוף`` כוונותיו אלא שהוא רק המעבר להתחלה חדשה אי-שם. פחדתי מגורלי עד שלמדתי כי בי הכוח בלבד לשנות את חיי. פחדתי משנאה וגיליתי שאיננה איומה יותר מחוסר התייחסות, דהיינו, ההתעלמות. פחדתי מאהבה עד שבי נגעה והפכה חיים חשוכים לימי אור אינסופיים. פחדתי מדברים מצחיקים עד שלמדתי לצחוק על עצמי. פחדתי סתם להזדקן עד שגיליתי כי כל יום חכמה צובר. פחדתי מהעתיד-אולי איום? וגיליתי שהחיים משתפרים כל יום. פחדתי מן העבר וגיליתי כי אינו מכאיב כבר. פחדתי מחושך משמים עד שגיליתי זוהר הכוכבים. פחדתי להשתנות עד שלמדתי כי אפילו פרפר מקסים שמצאתי חייב לעבור מטאמרפוזה בגוף לפני שיוכל בכלל לעוף !

אפרת.א

New member
ועל זה נאמר: ``סוף סוף

הנפש הנשמה וההגיון - חברו יחדיו - ועשו במלאכה`` ואכן - כן...מילה במילה כל יום שעובר - כל מחשבה בעצמינו - תחילה. מתיישב לו העולל, לא חושב עצמו בכלל, מזינים אותו , מאכילים, את הכי הכי חשוב לא מפתחים. את הידע , את עצמו להעצים! לדעת לאהוב את ההוא שם בפנים...את האני שלי - את כל כולי - את העוצמה אותה אנחנו לעיתים כה קרובות מזניחים... עוף פרפר נפלא - עוף , פרוס כנפיים - תן תנופה:) הדרך רצופה אבנים יפות, פנינים צחורות ובכל מיני צבעים מדהימים... לך שם מחכות... רק דע - על הקוצים אשר בדרך - על חוחים ומי ביצה דלוחים - דלג...קפץ... על כל אותן המשוכות...אלו ואחרות... או, אז אותן אבנים יפות - אותן פנינים...לך את הדרך פנימה - אל תוך נבכי נבכים...אותך יובילו כיאות! כל פנינה אותה תמצא - תעניק לך חום ואהבה צרופה:) פנינה ועוד פנינה - תוגש לך במתנה - מחרוזת אדירה, יפיפיה ! היא שלך רון, רק תמצא... שבת קסומה לך - אוהבת - איריס.

אפרתתתתתת

ואני חשבתי שאני יודעת משהו... מורה חיפשת??? מסירה הכתר והשמלה הכחולה... שקיבלתי מן השף... ולך מעניקה... מכורה לאהבה.

אפרת.א

New member
וואוו - מכורה - הולכת לשים

ת`שמלה - אחר כבוד והדר , בנפטלין של אור:)) ובאשר למורה - יש לך מישהו בשבילי? (מבטיחה לא לשים אותו בנפטלין)

אורמור

New member
כמה צודקת הפרח הסגלגל..

האיריס הזאת.. כמה נכון.. מלמדים אותם לחשוב על אחרים.. להיות מנומסים למדנים.. אזרחים לתפארת יפי נפש פילנטרופים.. מועילים.. ורק את הפרט הקט הזה.. משמיטים.. צריך לכבוש את פיסגת הארבעים כדי ללמוד ש.. גם לנו יש חיים.. ומגיעה לנו בחלד.. פינה קטנה של חסד לאהוב גם את עצמנו.. להקשיב לליבנו להזדקף מול עצמנו.. ולחיות את חיינו.. אור נ.ב יודעת שיש גם איריס לבן.. אבל היום הלבשתיך בסגול.. כי זה צבע שחביב עלי.. תבואי מחר.. אלבישך לבן.. :cool:

אפרת.א

New member
יש אירוס לבן, יש סגול והכי

מכולם אוהבת אני את אירוס הארגמן:) איזה כיף לי - תלבישי אותי מחר בלבן! ובזכותך תהיה לי שבת זכה, טהורה לבנה....פשוטטטט אגדה:))) - - - - - תודה! ועכשיו - חייבת להצדיק ת`סגול - למענך:))

למעלה