פחדנים

TheOrion

New member
אני מנהל איתם הרבה דיונים כאלה...

ואז מגיע איזה מניוק או שניים והורסים את הכל

פחדנים

מי השפן שהסיר את ההודעה שלי מפה? לעולם לא תהיו אימפריה כמו מכבי. חג מכבים שמח

z dead

New member
אח שלו

אתה בן 36..זה קצת פתטי סוג כזה של התנהגות,אתה לא חושב? השתן מהקטטר עלה לך לראש?

אגיד לך מה פתטי

פתטי זה הורים שמחנכים את ילדיהם לשיר שירי שואה ולחיות על שנאה חולנית למכבי. פתטי זה האינדיאנים שלכם שזורקים בקבוקים ויורקים וצועקים למזרחי להתאבד. פתטי זה המנטליות הבכינית הנצחית שלכם. אתם הפתטיות בהתגלמותה

AmiTutiT14

New member
פתטי זה לא יכול להיות,

אם כבר עצוב. אני לא ראיתי שהורים מלמדים את הילדים שלהם לשיר שירי שואה על מכבי, ושנאה חולנית זו רק תוצאה של כאב עצום בגלל ההתנהלות העלובה של הליגה שמתנהלת ע"י הדון שימון של מכבי. אנשים נחשפים למצב שגם שיש קבוצה מובילה בליגה שהיא לא מכבי ת"א, היא מפסידה בגלל השופטים המושחתים. אני לא בעד ה"דון שימון תתאבד" למרות הכעס העצום שלי. אני גם לא הייתי מאלה שזרקו את הפקקים של הבקבוקים או מה שזה לא היה, אבל באמת שלא היה אכפת לי מזה ואפילו די שמחתי לראות שזורקים עליהם דברים (ומה זה לא אכפת לי איך זה מציג אותי). ולסיכום, לגבי ה"בכיינות הנצחית שלכם", כל מה שכתבתי מראה שאנחנו כל כך לא. אבל תחשוב מה שבא לך:)

אדון פתטיסט נכבד

אם אין לך באמת מה לעשות אל תעשה את זה אצלינו! לא זו דרכינו, להתעסק עם צרי מוחין שכמוך,עדיף שתצא מהר מהפרום ואל תחזור! בשעת חירום נודיע לך, אז תנעים לנו קצת עם שטויות שיגרום לנו פנים צוהלות. בתקוה להבנה מלאה.

z dead

New member
אמ...

לא שמעתי את אוהדי י-ם שרים שירי שואה בן דוד שלו..אתה מתבלבל עם הפועל ת"א,ובכל מקרה לא ראיתי הורים שמחנכים את ילדיהם לעשות את זה. אינדאינים שזורקים בקבוקים? שוב..על מה אתה מדבר אדוני הגריאטרי? ולמה בחרת במילה "אינדאנים"? אולי כי אתה גזען? מנטליות בכיינית? אני אגיד לך מה פתטי,בן אדם בן 36 שמבזבז את הזמן שלו בהתנצחות עם בני 15-17..פתטי זה לוזר כמוך שמתחבר אל הווינרים רק בגלל שהוא עצמו יודע שלא יגיע לכלום בחייו.

TheOrion

New member
מה שבאמת מעצבן זה...

שכרבע אינדיאני אני צריך לקרוא את מה שהוא רשם, ולדעת שאנשים באמת מאמינים בזה
. כמות העצבים שיש בי כל פעם שאומרים "אינדיאנים" ומתכוונים לחוליגנים, היא פשוט מדהימה
.

הגיל לא חשוב

הגיל שלי זה לא מה שחשוב. אם יש פה מישהו מספיק בוגר ואינטיליגנטי אני מוכן לנהל דיון עניני. יש לכם קבוצה טובה תתגאו בה ותתנהגו כמו בני אדם זה הכל

סליחה אדוני

אנחנו בפורום מתנהגים כבני אדם. ואנחנו מעריכים מאד את קבוצתנו, ומי כמוך יודע את זה גם כן. אל תנסה להתחמק דרך התקפות חסרי תוכן שאנחנו אלה שלא מעריכים את הקבוצה, ואנחנו אלה שהתחלנו להתקיף. שום דיאלוג עניני ניסית לעשות כאן. באת לעורר אותנו עם עצבים, ולא ניתן לך את זה.

Pure M

New member
אבל..

לא ביקשנו לנהל איתך דיון אינטלגנטי. וגם לא בוגר. יש ילדים בני 8 שהם בוגרים, ומה לעשות, יש גם אנשים בני 40 שהם ילדים. ככל הנראה אתה משתייך לזן השני, וממש, אבל ממש, אנחנו לא מחפשים פה להתנצח עם זקנים שאיבדו ילדותם. אז שו לך, לך מפה, אין לך מה לחפש פה. אם היית מחפש דיון אינטלגנטי היית עושה את זה באופן הראוי מלכתחילה, לא עשית את זה, אתה כבר לא תעשה את זה. ואם תעצבן אותי, אני גם אחסום אותך. (וכן, זה חלק מחוקי הפורום, היית צריך לבדוק מראש לפני שאתה משמיץ קבוצה בפורום שלה.)

לא חשוב הגיל

אתה רוצה דיון ענייני? בבקשה- הבעיה שלך ושל חלק מאוהדי מכבי ובראשכם המאמן (הפתטי, לא מבחינה מקצועית אלא אישית) שלכם היא שאתם זקוקים באופן נואש לזה שכווווווולם יאהבו אתכם. קשה לכם להתמודד עם תחרות בריאה, עם מאבק ספורטיבי ועם זה שיש אחרים, טובים ובעלי חשק ורצון להצליח לא פחות מכם. זה לא מונע מכם לדרוס, באופן לא כשר ובאגרסיביות את כל מי שמנסה לבנות דבר יפה שאולי, רק אולי, יוכל אי פעם להתמודד איתכם על ה'שליטה'. זה לא מונע מכם להחתים עשרות שחקנים ישראלים כדי לייבש אותם על הספסל, לזכות בשיפוט מעוות ואוהד, לקבל תנאים מועדפים במשחקים מכריעים (למשל, לשחק את גמר הגביע או הפלייאוף של הליגה אצלכם בבית). זה לא מונע מהבוס שלכם למשוך בחוטים כדי שמי שמהווה שמץ של איום ייפול על הריצפה מיד ולא, אין הכוונה כאן למישור המקצועי. זה לא מונע מכם להנות מחונטה של סלבריטאים ועיתונאים שמהללים בכל קרן רחוב כל דבר שהקבוצה שלכם עושה. זה לא מונע מכם לנכס לעצמכם את הכינוי 'הקבוצה של המדינה'. ושיא השיאים: זה לא מונע מהמאמן שלכם (שפעם היה מאמן אצלנו כך אומרים) להגיד- Wרגשתי כמו יהודי בארץ מוסלמית' בגלל שהקהל לא חיבק אותו בחיבוק אוהב... למען האמת, אני לא נעלב מזה שפיני חושב שאוהדי הפועל מתנהגים כפי שהוא חושב שהיו מתנהגים מוסלמים כלפי יהודי בארצם. אני לא נעלב בשמנו, אוהדי הפועל, וגם לא בשם המוסלמים בכל העולם. אני רק רוצה לתקן טעות היסטורית- יהודים חיו, ובכבוד ובביטחון בארצות מוסלמיות ולצד מוסלמים. גם כיום חיים יהודים בארצות האיסלם, לידיעתך אף אחד לא מדבר איתם על מוקה או שוקו. גם לא זורקים עליהם פקקים של בקבוקים ולא שורקים להם שריקות בוז. אם אתם רוצים לנהוג כספורטאים, ולכבד את הספורט הזה שעתידו תלוי כעת על חוט השערה תכבדו את הזכות שלנו לשרוק לכם בוז. וכשנבוא אליכם ליד אליהו- תשרקו לנו גם בוז. אני וחברי פה לא חייבים לאהוב אותך, או את חבריך, אבל לידיעתך, כמה מחברי הטובים הם אוהדי מכבי, ואים לי בעיה לעודד ת מכבי באירופה. בשם הספורט החיובי והתחרותי. בהצלחה בהמשך הדרך. אגב, אני חושב שמוטב, עב ראש השנה, לבקש סליחה מהאינדיאנים וגם מהמוסלמים...

שiש

New member
אתה רבע אינדיאני? ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

(האינדיאנים לא קרויים "אדומי העור"? ידעתי, ידעתי!!!!!!)

שiש

New member
../images/Emo23.gif

[אל תתלהב. דורון שפע, השחקן האהוב עלי ביותר בכל הזמנים, חצי אינדיאני] ברצינות רגע, איך הגעת לזה? נולדת בדרום אמריקה איפשהו, נכון? איזה עוד רבעים יש בך?

TheOrion

New member
^^

[אני?
מתלהב?
, התבלבלת בבחור P:] אמא של אמא שלי(סבתא שלי) היתה אינדיאנית שהתגיירה אחרי שנישאה לסבא שלי מצד האמא, שהיה ליטאי. החצי השני הוא רומני.

שiש

New member
צודק

אתה "אוהד" מכבי, אין מצב להתלהבות. בטח סתם מחאת כפיים בנימוס. מתנצלת. ווי, איזה שילוב... הרסת אותי.

TheOrion

New member
../images/Emo2.gif

לא נו, אל תיהרסי
*מחבר את החתיכות מחדש* מקווה שחיברתי טוב

Pure M

New member
חבר'ה,

נאלצתי למחוק עכשיו בערך חצי שירשור, לא חכם להגיב להודעה של מכביסט משמיץ, הודעות כאלה יימחקו. פשוט אל תגיבו להודעות מסוג זה, כי הן יימחקו בכל מקרה. תודה

למעלה