לא חשוב הגיל
אתה רוצה דיון ענייני? בבקשה- הבעיה שלך ושל חלק מאוהדי מכבי ובראשכם המאמן (הפתטי, לא מבחינה מקצועית אלא אישית) שלכם היא שאתם זקוקים באופן נואש לזה שכווווווולם יאהבו אתכם. קשה לכם להתמודד עם תחרות בריאה, עם מאבק ספורטיבי ועם זה שיש אחרים, טובים ובעלי חשק ורצון להצליח לא פחות מכם. זה לא מונע מכם לדרוס, באופן לא כשר ובאגרסיביות את כל מי שמנסה לבנות דבר יפה שאולי, רק אולי, יוכל אי פעם להתמודד איתכם על ה'שליטה'. זה לא מונע מכם להחתים עשרות שחקנים ישראלים כדי לייבש אותם על הספסל, לזכות בשיפוט מעוות ואוהד, לקבל תנאים מועדפים במשחקים מכריעים (למשל, לשחק את גמר הגביע או הפלייאוף של הליגה אצלכם בבית). זה לא מונע מהבוס שלכם למשוך בחוטים כדי שמי שמהווה שמץ של איום ייפול על הריצפה מיד ולא, אין הכוונה כאן למישור המקצועי. זה לא מונע מכם להנות מחונטה של סלבריטאים ועיתונאים שמהללים בכל קרן רחוב כל דבר שהקבוצה שלכם עושה. זה לא מונע מכם לנכס לעצמכם את הכינוי 'הקבוצה של המדינה'. ושיא השיאים: זה לא מונע מהמאמן שלכם (שפעם היה מאמן אצלנו כך אומרים) להגיד- Wרגשתי כמו יהודי בארץ מוסלמית' בגלל שהקהל לא חיבק אותו בחיבוק אוהב... למען האמת, אני לא נעלב מזה שפיני חושב שאוהדי הפועל מתנהגים כפי שהוא חושב שהיו מתנהגים מוסלמים כלפי יהודי בארצם. אני לא נעלב בשמנו, אוהדי הפועל, וגם לא בשם המוסלמים בכל העולם. אני רק רוצה לתקן טעות היסטורית- יהודים חיו, ובכבוד ובביטחון בארצות מוסלמיות ולצד מוסלמים. גם כיום חיים יהודים בארצות האיסלם, לידיעתך אף אחד לא מדבר איתם על מוקה או שוקו. גם לא זורקים עליהם פקקים של בקבוקים ולא שורקים להם שריקות בוז. אם אתם רוצים לנהוג כספורטאים, ולכבד את הספורט הזה שעתידו תלוי כעת על חוט השערה תכבדו את הזכות שלנו לשרוק לכם בוז. וכשנבוא אליכם ליד אליהו- תשרקו לנו גם בוז. אני וחברי פה לא חייבים לאהוב אותך, או את חבריך, אבל לידיעתך, כמה מחברי הטובים הם אוהדי מכבי, ואים לי בעיה לעודד ת מכבי באירופה. בשם הספורט החיובי והתחרותי. בהצלחה בהמשך הדרך. אגב, אני חושב שמוטב, עב ראש השנה, לבקש סליחה מהאינדיאנים וגם מהמוסלמים...