פחדים ?!?!?!

meravor

New member
פחדים ?!?!?!

האם גם לכם יש פחדים??? איך אתם מתמודדים איתם??? מזמינה אתכם לבלוג שלי, כתבתי משהו... על הפחדים שלי... קישור לבלוג

../images/Emo12.gif פפפ חחחחח דדדדד ייייי םםם ../images/Emo23.gif

מענין מאוד מה שכתבת בבלוג שלך ממי וכן פחדים הם מתת המודע שלנו הם משקפים לנו את מה שאנחנו לא מודעים אליו.. ובאים כמסכה על .... כשאני מוצאת את עצמי מפחדת אני שרויה בתוך הפחד ורואה איך הוא מתפוגג אט אט ובתוכו אהבה בלתי ניפסקת. מאחורי פחד של ... פחד של חרדת נטישה ומאחורי זה יש המון אלף ואחד דברים... תחוו את את הפחד דברו אליו ..תיכנסו אליו פנימה תנשמו אותו ותצליחו לומר הי אוהב בכל פעם שאתם פוגשים אותו.. ואז הכל יהפוך ליש .. כי פחד יוצר אין.. " אין לי מושג מאיפה הקרצתי את זה עכשיו אבל ... זה יצא " איתכם .... ולא איתכם... מתבוננתת.. רואה.. קוראת... ונהנת... לאב יו אולל.. חיים טובים

sovlanit

New member
שנטיפי,אהלן,../images/Emo24.gif

התגעגעתי. שבוע טוב ומבורך ,יקירה!

sunshine2004

New member
פיית אור...../images/Emo42.gif

האם יש לי פחדים?? כן...פחד מכישלון...פחד שדי משתק אותי... ועוד פחדים... איך אני מתמודדת איתם?? לאט, לאט...בשלבי למידה ממש ראשוניים, האמת, כרגע אני משלבת את ההתמודדות עם הפחד עם מה שאני לומדת מהספר שקראתי, "ארבע ההסכמות". אחרי שבחיי מוטיב הפחד היה מאוד מרכזי, לומדת...רק עכשיו....להתמודד איתו... ולשים אותו במקומו הראוי... מה שכתבת בבלוג מאוד יפה!! שיהיה לך יום נפלא

למעלה