פחדים

mmmmmmmmmmmm

New member
פחדים

אומרים שבכדי להפסיק לחיות ע"פ הפחדים שלכם צריך לזהות את הפחדים_________ ולהתחיל לחיות באושר בבקשה תשלימו לי את הקו כי אני לא מבינה אם זיהיתי את כל הפחדים שקיימים בי ושולטים עלי מה אני צריכה לעשות איתם..אחרי שאני יודעת מה הם? כיצד מתמודדים איתם?כיצד שוכחים מהם ומתחילים לחיות באמת כמו שרוצים?

נויהאחת

New member
את לא צריכה לזהות את הפחדים, זה

לאמ ממש יעזור . את צריכה פשוט לעשות כל מה שאת רוצה לעשות ולא לתת לכלום לעצור אותם. כי כשאת פורצת קדימה, אז את הולכת עם הפחד ולא נותנת לו לשלוט בך. ואז אין לפחד שום משמעות.[ באהבה ורד

פחדים שאני מכירה גם באופן אישי:../images/Emo11.gif

פחד מנטישה פחד מכשלון פחד מהצלחה פחד גבהים פחד מטיסות פחד ממקומות סגורים פחד ממים פחד מאהבה פחד מהאור האנסופי פחד מעולם הרוח והמיסטיקה פחד מזוגיות פחד מוות הפחדים לצערנו ברגע שהם הופכים לכרונים הם הופכים לחרדות עמוקות כל מה שעליך לעשות זה להתחבר אל עץ החיים, אל הכלי שלך ולהדליק את האור בכל המרכזים בגופך. לאחר שתלמדי להדליק את האור פשוט שדרי אור גדול את כל החרדות והפחדים שלך וכהרף עין הם יתמוססו ויעלמו ממך. בהצלחה

MMMMMM מה יש להסביר?../images/Emo9.gif

תשאלי שאלה מדויקת וממוקדת ואז אוכל להסביר. אין לי מושג מה עלי להסביר. הרעיון הוא לשאול את השאלות. לשאול את עצמך. לשאול את האחרים. ברגע שישנן תשובות תופענה עוד שאלו, וככה נוכל לפתור את הבעיה אם בכלל היא קיימת.

mmmmmmmmmmmm

New member
למיכל

מיכל... מה זה עץ החיים? כיצד מדליקים את האור בכל מרכזי הגוף? דרך? אני מודעת ויודעת כלכך הרבה דברים ומה שחסר לי שה דרך תודה

עץ החיים הוא מושג הבא מתוך הקבלה

" עץ החיים למאמינים בה ותומכיה מאושר"... גוף האדם שלנו משול לעץ החיים. מפת עץ החיים היא מפת התמצאות בחיים שלנו כבני אדם. מפת עץ החיים היא כלי להבנת כל המקצועות ההאקדמאיים המצויים בימנו. שרטוט מפת עץ החיים קים בכל דבר בטבע: בדומם בחי ובמדבר. בגרמי השמיים, במערכת מבנה התא הכי קטן ביקום. במבנה האבן הכי יקרה נניח היהלום המוכר לנו. מפת עץ החיים נמצאת גם בממלכת הים, ניתן לראות אותה בברור בצורות של האלמוגים. הכנסי למנוע חיפוש גוגל וחפשי מן שירטוט כזה של משולשים על גבי משולשים. לא תמיד מי שרושם או משרטט את הדברים משרטט אותה נכון. המפה בנויה מעשר ספירות: כתר, חכמה בינה חסד גבורה תפארת נצח הוד יסוד מלכות בין הספירות מקשרים ענפים שהם נתיבים, הם מונים 22 במספר בדיוק הסכום של האותיות העבריות. בסך הכל יש לנו 32 נתיבים. מכאן שיש לנו ל"ב נתיבים ששוים למילה= לב לב= רגשות. בקיצור אם עוד לא הצלחת להתבלבל הגוף שלנו משול לעץ החיים ועלינו ללמוד לשמור על כל המרכזים וכל הנתיבים פתוחים. אם שמעת פעם את המושג: "כי גופי הוא כלי"... כל העץ הוא כלי אחד גדול- מנורה אחת גדולה שמאירה את אורה של הנשמה שלנו שהיא ניצוץ בורא עולם. אם הבורא הוא אור גדול ככה גם אנו יכולים להיות אור. אז בהצלחה עם התובנות

למעלה